Hoslandigim cocuk gidiyor..

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.106
1.299
133
8 aydir tanisiyoruz.herkesle muhabbeti olan cok sevimli,neseli biri.benle de konustu birkac kez herkese cok ilgi gosteriyor.ama ben ondan hoslandigim icin ,zaten cekingenim hoslaninca daha hir cekingen oluyorum, onla konusamadim yani sadece gulumsedim en buyuk adimim gulumseyerek ilk gunaydin demekti.ha bir kere de iyi aksamlar yerine gorusuruz demistim.arada bir kac kez konusmalarimiz oldu ama neyse iste baska kizlarla da konusuyor diye ben kiskaninca yuzumu asiyordum.bilmiyorum ne dusundu ama son 1-2 ayda o da aynisni bana yapmaya basladi.gercekten kotu bir durummus.ama bir sey farkettim birbirimize surat astigimizdan beri sanki beni daha cok farketti.sanki farkli bir bag olustu aramizda .ve nasil desem emek veriyor ya kendimi daha degerli hissetmeye basladim tuhaf ama oyle.bir yandan da diyorum acaba ilgilenmedim diye heves mi olustu.bir sey desem konussam hevesi mi kacar.spor salonunda calisiyor bu arada.2 gun once ozel harekat mulakatlari aciklandi.gidiyor sanirim ve ben daha yeni anladim sevdigimi onsuz sanki hersey eksik geliyor.korunmasiz hissediyorum kendimi.dun gittim konuscaktim cok zordu ama bir seyler yaparim diye gittim,gelmemisti.pazartesi gelirse gelir gelmezse bir daha hic goremicem.haberi aldigi gun sevincliyken beni gordugunde bile yine asti suratini.anlamiyorum ya anlamiyorum.ama onu bu kadar sevdigimi de bilmiyordum sanki hep o orada duracak gibi geliyordu.2 gundur yikildim sanki kendimi hic boyle girmemistim tabi bunun yaninda okulun vs de etkisi var.onu ogrendigim gece cok tuhaf ruyalar gordum hersey birbirine girdi.kafam cok karisik.seviyor muyum daha yeni itiraf ettim kendime ama gitmesin istiyorum..

Ama gidecek.. çok bağlanmayın bence sonuçta uzaktan yürümez yani daha çok çok başındasınız olayın adı konmuş bişey bile yok. Son kez konuşun isterseniz içinizde kalmasın. Hoşlandığınızı söyleyin denemedim demezsiniz

Gercekten sevdigini dusunuyorsan ve uzaktan iliski yurutebilecegine inaniyorsan konus cekinme bu kadar.

Bence hic ilerisi olmayacagi belli olan bir seye hic baslama.Sonucta gidecek ne anlami var ki?Sizden hoslanmis olabilir ama herkesle konustugunu soyluyorsunuz.Belki herkese karsi tavri budur.
Guclu bir sey hissetse bir adim atardi diye dusunuyorum.

Yaa kizlar gercekten inanilmaz kararsizim.direk soylemesem de bir seyler yapmak en azindan eski odunlugumu birakmak istiyorum.ona verdigim degeri hissetsin istiyorum .
Her kizla konusuyor dogru ama nasl desem isi de bu aslinda.bipmiyoru belki de sevdigim icin masum geliyor.aslinda en baisndan beri hoslaniyordum ama ben de etrafinda cok koz vat diye uzak duurmaya calisiyordum simdi bunlara ragmen sevgilisinin olmamasi ve eskiye gore daha mesafeli davranjyor kizlara da gpzume oyle geliyor.
Bu arada o aslan burcu ben de yengec

Hep yaziyor,asiliyor gibi durmaktan korktum ki zaten spor salonundayiz.pek hos gelmiyor oyle seyler ama dediigm gibi o gidince korunmasiz hissettim.
Ya bu kadar sevebilecdgimi de dusunmuyordum hic de bisi yasamadik ki ben neden bu kadar yikildim coktum anlamiyorum.acaba havalardan mi

Hayır konuşma hiçbir şey söyleme ne olacak ki üzüleceksin ne diyecek ki sana ben de seni seviyorum mı diyecek. Bırak unut zaten senden hoşlandıysa aklına girdiysen unutmaz seni bir şekilde iletişim kurar. Gidecekmiş zaten gitsin seni ararsa zaten o zaman söylersin benim de duygum var dersin şimdi hiçbir şey yapma

Evet ben de aslinda konusmaktan cekiniyorum.ama soguk davrandim ya sonra o da bana soguk davranmaya basladi bunun kotu birsey oldugunu anladigim icin ona haksizlik yaptigimi dusunuyorum

Evet ben de aslinda konusmaktan cekiniyorum.ama soguk davrandim ya sonra o da bana soguk davranmaya basladi bunun kotu birsey oldugunu anladigim icin ona haksizlik yaptigimi dusunuyorum
Hayır ya iyi yapmışsın bence böyle davranmakla hiç sordu mu neden böyle diye sormadı sadece o da soğuk davranmış duygusu falan olsa yapmaz böyle hiç konuşma canım hatta konuşursan üzülürsün ben hiç anlamamıştım böyle düşünmemiştim bana sinir olduğunu düiünmüştüm diyecek

Erkek adim atmayinca genelde bahaneler buluruz, "ben boyle dedim diye mi, ben soguk davrandim diye mi" vs vs.. Bunlar genelde kendini kandirmak oluyor, üzgünüm.. Erkegin duygusu varsa, olmasi icin her seyi yapiyor bence, yapmalı..
Bi de boyle durumlarda bakıştan, kelimelerden, etrafa davranışından fazla anlam çıkarmak cogunlukla husrana neden oluyor..
Seni taniyor, sosyal medya vs vardir muhtemelen, ulaşmak isterse ulaşır diye dusunuyorum ama sen bilirsin yine de..

Erkeğin doğasında vardır ilk adımı atmak. Reddedilirse bir bayan kadar yıkım yaşamaz bence. Hoşlansaydı bir şekilde adım atardı sana. Bence kesinlikle ilk adımı sen atma. Sadece tavrını değiştirebilirsin seni tanımak güzeldi, gittiğin için üzgünüm falan gibi cümleler söyleyebilirsin. Ama fazlasına gerek yok.

Tesekkur ederim oyle yapicam

Sosyal medya nimetinden yararlan. Spor salonunda çalışıyomuş, gitmediyse bişeyler sor bahane üret. Sonra 'keşke söyleseydim' demek daha kötü bence. Aşkını itiraf etmiceksin ki; iletişim kuracaksın. Çoğu erkekte özgüvenli kadınları seviyor. Hem senin iletişimini geri çevirse ne olacak ki; zaten gidecekmiş. Denemiş olursun. Ki bunu bizzat bendeniz de yapacağım

Mesaj at bence. Hem böylece iletişim daha rahat olur dan dan yazılır söylenecekler.

Oo sen de mi yapacaksin ?? :)) kimee ya burcuyla bir olmaz herkes ama aslan burcu.ve benim onu salllamamam ne biliyim kendime yedirememis olabilir cok guzel biri de degilim etrafinda daha guzeller vardir.
Her seyi gectim ya birincisi benim hic sevgilim olmadi.cok tuhaf geliyor.
Ikimcisi sevgim bazen cok yogun oluyor bazen hemen bitiyor.birazda bundan korkuyorum ya gecici birseyse.ne kendimden ne ondan emin olabiliyorum.
Gidecek olduginu ogrenmesem hayatta seviyorum diyemezdim kendi kendime trip atiyormusum.ay bana gulmedi ay baska kizla konustu derken.mesela internetten eski sevgilisimi buldum ay benden guzel.kesim bana bakmaz diyorum.bilmiyorum zaten cekimgenim hosalninca iyice bir geri planda kaliyorum.hep bulacak olan beni bulir diyorum ama hoslanimca da o kisiyr cok soguk oluyorum.daima boyle oldu.beni sevdigi bariz olan bir cocuk vardi baya yani anlasiliyordu his diyin ne derseniz deyin anladim yani.buna bile kotu davrandim oi p da buyuk ihtimalle bu konuda cekimgendi cunku o zamanlar hic sevgilisi olmamisti.belki de sevmemisti yeterimce 3 yilin sonunda lisenin bitisiyle bitti hersey.yine boyle olmasindan korkuyorum.bunu bile kacirmissken..
Belki anlamazsiniz ama yaa inanilmaz zor geliyor.ama seviyorum da ne biliyim

İçinde kalacağına dışarı çıksın. Söylemezsen içinde hep bir "Acaba?" olacak ama söylediğinde cevap olumsuz da olsa "En azından denedim" dersin, belirsizlik durumu olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…