Bir de soyle bir durum var iste.onceden olsa ben konusunca nirmal karsilardi.ama suan ben 5 aydir hic bir sey yapmadan spora gidip geldim (yani o konuda bir sey yapmadim yoksa sporumu yaptim yanlis olmasin :)) neyse iste sonra ben kotu davranimca daha dogrusu atiyorum kiskandim yuzum asiliyor.bunu daha onceden de yapiyordum.oyle olunca suan o da beni gorunce suratini asiyor.bu durumda da gidip konusmak tuhaf geliyor.Sosyal medya nimetinden yararlan. Spor salonunda çalışıyomuş, gitmediyse bişeyler sor bahane üret. Sonra 'keşke söyleseydim' demek daha kötü bence. Aşkını itiraf etmiceksin ki; iletişim kuracaksın. Çoğu erkekte özgüvenli kadınları seviyor. Hem senin iletişimini geri çevirse ne olacak ki; zaten gidecekmiş. Denemiş olursun. Ki bunu bizzat bendeniz de yapacağım
Sen suratını asınca o da öyle davranıyordur. Ama sen böyle yaptıkça onu daha da itersin. Empati kur mesela; sana karşı asık suratlı biriyle konuşmak istermisin? Sen bi gül ya da konuş anlarsın zaten onun tavrından. Surat asmak bi işe yaramıyor bak. Seni anlayabiliyorum çekiniyorsun, bende öyleydim hoşlaştığıma öyle davranırdım ki 'sen sevdiğine emin misin, adamı dövceksin' derlerdi. Yavaş yavaş köreltiyorum kendimi. Ama bnden tavsiye soğuk davranma. Kaçan kocalanır mantığı işe yaramıyor artıkBir de soyle bir durum var iste.onceden olsa ben konusunca nirmal karsilardi.ama suan ben 5 aydir hic bir sey yapmadan spora gidip geldim (yani o konuda bir sey yapmadim yoksa sporumu yaptim yanlis olmasin :)) neyse iste sonra ben kotu davranimca daha dogrusu atiyorum kiskandim yuzum asiliyor.bunu daha onceden de yapiyordum.oyle olunca suan o da beni gorunce suratini asiyor.bu durumda da gidip konusmak tuhaf geliyor.
Cook tesekkurler biraz rahatladimSen suratını asınca o da öyle davranıyordur. Ama sen böyle yaptıkça onu daha da itersin. Empati kur mesela; sana karşı asık suratlı biriyle konuşmak istermisin? Sen bi gül ya da konuş anlarsın zaten onun tavrından. Surat asmak bi işe yaramıyor bak. Seni anlayabiliyorum çekiniyorsun, bende öyleydim hoşlaştığıma öyle davranırdım ki 'sen sevdiğine emin misin, adamı dövceksin' derlerdi. Yavaş yavaş köreltiyorum kendimi. Ama bnden tavsiye soğuk davranma. Kaçan kocalanır mantığı işe yaramıyor artık
Olsun:) fırsatın varken yürü çocuğa. İnsanın karşısına kolay kolay kalbini çarptıran insan çıkmıyor. Tuhaf olmaz emin ol :) kolay gelsin falan de. Ben bacaklarıma yada kollarıma özel çalışmak istiyorum, omuz yapmak istiyorum falan bahaneler bul sor soru :)Cook tesekkurler biraz rahatladimbir anda gulumseyince de tuhaf olacak ama.bjr keresinde ben artik o da beni takmiyor diye yanindan gecip gidjyordum bana gorusuruz demisti.yani bazi durumlarda birbjrimize gulumsuyoruz aslinda ama iste muhabbet etmem lazimmm.insallah yarinn gelirr.o ozel harekat alimlari da ilk defa olmus biliyor musun daha o alimin egitimi vs hic belli degilmis.akademielr zaten kapatildi.bir de askere gitmemek icin acik ogretime giriyor sonra ozel harekati kazanjyor hic anlamadim.:)
Tamamdirrr ayy cok heyecanliyim...O
Olsun:) fırsatın varken yürü çocuğa. İnsanın karşısına kolay kolay kalbini çarptıran insan çıkmıyor. Tuhaf olmaz emin ol :) kolay gelsin falan de. Ben bacaklarıma yada kollarıma özel çalışmak istiyorum, omuz yapmak istiyorum falan bahaneler bul sor soru :)
Sana bi örnek veriyim kuzenim evlendi eşinin kardeşi var ama böyle yakışıklı çocuk görmedim kız güzeliydi, bende daha 18 yaşımda falandım neyse ailecek görüşüyoruz çocuk çok efendi hiç yanlışını görmedim, askere gitti ben gelsin konuşcam diye bekliyorum izne bi geldi annesi çocuğu kendi köylüsünden bi kızla nişanladı, ben tabi yıkım çocuk istememiş annesi hakkımı helal etmem diye söyleyince baya zorlandı hiç istemedi, ben kötü olmuştum keşke zamanında söyleseydim diye bak şimdi evliyim aklıma getirdin :)Hep yaziyor,asiliyor gibi durmaktan korktum ki zaten spor salonundayiz.pek hos gelmiyor oyle seyler ama dediigm gibi o gidince korunmasiz hissettim.
Ya bu kadar sevebilecdgimi de dusunmuyordum hic de bisi yasamadik ki ben neden bu kadar yikildim coktum anlamiyorum.acaba havalardan mi
AYyy canim ozur dilerim hatirlattigim icin..hayirlisi boyleynis demek ki.bu bana iyi ders oldu sanirim.tuh ya suratimi asmasam daha kolay olurdu hersey.kafama ..Sana bi örnek veriyim kuzenim evlendi eşinin kardeşi var ama böyle yakışıklı çocuk görmedim kız güzeliydi, bende daha 18 yaşımda falandım neyse ailecek görüşüyoruz çocuk çok efendi hiç yanlışını görmedim, askere gitti ben gelsin konuşcam diye bekliyorum izne bi geldi annesi çocuğu kendi köylüsünden bi kızla nişanladı, ben tabi yıkım çocuk istememiş annesi hakkımı helal etmem diye söyleyince baya zorlandı hiç istemedi, ben kötü olmuştum keşke zamanında söyleseydim diye bak şimdi evliyim aklıma getirdin :)
Canim gecmis olsun. Yuvani kurmussun sen de cok sukur. Ben tam tersini yaptim hep. Kimi begendiysem vakit gecirmeden soyledim. Esimle tanisana kadar biraz maymun istahliydim. Neyse hic pisman olmadim. Birisinden hoslandigim icin niye piman olup uzuleyim ki. Herkes herkesi sevecek diye bir sey yok sonucta. Ben fikrimi koyarim ortaya isteyen gelir isteyen gider.Sana bi örnek veriyim kuzenim evlendi eşinin kardeşi var ama böyle yakışıklı çocuk görmedim kız güzeliydi, bende daha 18 yaşımda falandım neyse ailecek görüşüyoruz çocuk çok efendi hiç yanlışını görmedim, askere gitti ben gelsin konuşcam diye bekliyorum izne bi geldi annesi çocuğu kendi köylüsünden bi kızla nişanladı, ben tabi yıkım çocuk istememiş annesi hakkımı helal etmem diye söyleyince baya zorlandı hiç istemedi, ben kötü olmuştum keşke zamanında söyleseydim diye bak şimdi evliyim aklıma getirdin :)
Aynen bizi istemeyenler kendi kaybeder diyorum :) hayırlısı hakkımızda çok şükür bi oğlumda var mutluyum huzrluyumCanim gecmis olsun. Yuvani kurmussun sen de cok sukur. Ben tam tersini yaptim hep. Kimi begendiysem vakit gecirmeden soyledim. Esimle tanisana kadar biraz maymun istahliydim. Neyse hic pisman olmadim. Birisinden hoslandigim icin niye piman olup uzuleyim ki. Herkes herkesi sevecek diye bir sey yok sonucta. Ben fikrimi koyarim ortaya isteyen gelir isteyen gider.
Evet buyuk ihtimalle..sevgi değil hoşlanıyorsun sadece bu da gelip geçici bri duygudur
Yok ya ..Senin hoşlandığın asistan değil miydi yav ne ara spor salonundan buldun kız anlamadım bir şey ben
Aslan burcu bu yaa....yorumlari alalimSenin hoşlandığın asistan değil miydi yav ne ara spor salonundan buldun kız anlamadım bir şey ben
Hmm aslan kendini beğenmiş olur derler ama spesifik hoşlaştığım bir aslan erkeği olmadı. Bildiğim aslan erkekleri de karizmatik oluyor amaAslan burcu bu yaa....yorumlari alalim
Evet ya cok karizmatikHmm aslan kendini beğenmiş olur derler ama spesifik hoşlaştığım bir aslan erkeği olmadı. Bildiğim aslan erkekleri de karizmatik oluyor ama
Ne konuşmadın ki hayret yahu asılmak ne alaka küçük küçük konuşsan kapıyı aralardın o da girerdi :) seven erkek her türlü geliyor ama yani sen öyle taktik yapmasan da geliyor :)Evet ya cok karizmatikkaslari var.en basindan beri asilmis olmiyim djye konusamadim.sonra cocuk kustu bana.
Iyi de suan baya kanlibicakliyiz hicnbir sey olmadigi halde.ve boyle yaparken emek harciyorNe konuşmadın ki hayret yahu asılmak ne alaka küçük küçük konuşsan kapıyı aralardın o da girerdi :) seven erkek her türlü geliyor ama yani sen öyle taktik yapmasan da geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?