Hoslandigim cocuk gidiyor..

Sen konuşur muydun bence erkekler sevmiyor böyle şeyleri
bilmiyorumki.ama benim kalbimdeki ağzımdadır. ben çok seversem ve gidecekse söylerdim sanırım.en kötü ihtimalle benim ona sevgimi söylememle şımaracak,bunla dalga geçecek,arkadaşları ile arkamdan ergence gülecek biri ise ben zaten onu değil aklımda yarattığım onu sevmişimdir. o saatten sonra da gülse eğlense kaç yazar diye düşünürdüm ben.

Tesekkur ederim de sanirim o kadar cesaret gsteremicem sevilmediysem sevmemin anlqmi kalmaz benim icin.sevmedigine de inandim malesef

Tesekkur ederim de sanirim o kadar cesaret gsteremicem sevilmediysem sevmemin anlqmi kalmaz benim icin.sevmedigine de inandim malesef
kesin eminsen o zaman başka tabii. kimse bile isteye reddedilmeyi hak etmiyor. eminsen doğru karar vermişssin o hade :)

kesin eminsen o zaman başka tabii. kimse bile isteye reddedilmeyi hak etmiyor. eminsen doğru karar vermişssin o hade :)
Emin de degilim de bosu bosuna umitlenmek de istemem.giderken sesi cikmamis boyle gurur mu olur.soylesem bile simdi oylesine ciksa daha kotu

Emin de degilim de bosu bosuna umitlenmek de istemem.giderken sesi cikmamis boyle gurur mu olur.soylesem bile simdi oylesine ciksa daha kotu
ben söylemesem de bir ışık verirdim.havadan sudan konuşurdum vs. oltayı atar beklerdim yani. bunu yaptıysan ve yine ses yoksa kalbine gömeceksin o zaman maalesef

Bir suratını asmasını nerelere bağlamışsınız o kızlarla konuşuyor diye kıskandığınızı yüzünüzü astığınızı farketmiş olsa ve bunu önemsiyor olsa sizinle daha özel bir bağ kurardı konuşmaya çalışırdı bir yere çağırırdı ama sadece sizin hisleriniz var ortada başka bir şey yok hem de sosyal biriymiş neden çekinsin ama bir atak yapmamış.Hem gideceğine sevindi hem surat astı beni görünce diyorsunuz fazla beklentilisiniz gibi geldi gidecek zaten bence boşa heveslenmeyin yolunuza bakın.

birşey hissetse gelir söyler erkekler pek çekingen değil o konularda

Anladim peki spor salonunda calisan hocam polisligi kazandi diye hayirli olsun mesaji atiyim mi ? 10 aydir tanisyoruz

Ya bir de his diye birsey var..altimci hiss cok kuvvetli midir bilmiyorum ama demin mesela instagramda hikaye paylasmis.actim 18 sn once diyor yani radarima girmis koyar kaymaz kafama bildirim geldi

Yok sooylesem hepiniz cok kizardiniz o yuzden veda mesaji yazdim..saka bir yana bunu bile zor yaptum
Hocam,tebrik ederim hayirli olsun Allah yardimciniz olsun ve kendinize cok dikkat edin :)
Mesaj aynen buydu.

Ben biraz daha hayalperestim sanırım :) Aradaki sayfaları okumadım ama bir itiraf ve olumlu karşılık umdum son mesajınızı görünce.. Ne cevap verdi peki?

Ben biraz daha hayalperestim sanırım :) Aradaki sayfaları okumadım ama bir itiraf ve olumlu karşılık umdum son mesajınızı görünce.. Ne cevap verdi peki?
Ya aslinda baslarda acilmayi dusundum buraya da yazmisimdir ama iste arkadaslara da katildim.bjr yandan da tabi cok da tanimjyorum abartmamak lazim.ceval olarak bilmiyorum daha birsey yazmadi.neyse ne pisman degilim ama spordan cikinca gaza geldim iyi ki de yazdim.zaten yeterimce resmj oldu.cocuk alti ustu 2 yas buyuk benden.ama yasca buyuk hocam gibi konustum.yanlis analyacagini dusunmuyorum ama bir sey yazmasaydim ve tripli ayrilsaydik da uzulullrdum.sporda konusuyorlardi yanlis duymadiysam biri arkadasindsn ters hir sey demis .dedim madem seviyorum saklamiyim yani hoca olarak insan olarak.cunku sevgi veren yok.ben saniyorum ki ben seviyorsam herkes seviyor .ama durum oyle degil gercekten de sevgiklerimize hissettirmeliyiz sevdigimizi.bu konuda aydinlandim.ben genelde bu konuda gurur ya da nasil desem agirdan satardim kendimi.ama suan herkesi sevemedigimi gordum herkesin benim kafamda olmadigini gordum

Iliski konusunda acikcasi kendime pek guvenemiyorum.evet duygularim yogun ama onun gidecegini ogrendigimde boyle oldu.ilk gordugumden beri hoslaniyordum evet ama arada mesela baska birini yogun duyglarr besledigimde oldu.lutfen kizmayin.bu durum sip sevdilik olabilir ama bir bakima da geri donus alamadigim icin daha dogrusu hoslandigim kisiue daa cekimgen oldugum icin sohbet ortami cok olnuyor ilerlemiyor yani o yuzden.bir de acilma konusunda ilerisini dusunemiyorum aslinda evet hayal kuruyor insan.baya da gercekciydi ama bunlari konusmadan dusunmek sacma geldi.ama iste kalbim hala pir pir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…