Yok yok cok teseskkur ederim bu kadar yazdigin icin ama iste insan uzuluyor..Üzülmen için söylemedim ama bir şey yaparsan şimdi ilerde sana aptalca gelecek o yüzden ayrıntılı yazdım
bilmiyorumki.ama benim kalbimdeki ağzımdadır. ben çok seversem ve gidecekse söylerdim sanırım.en kötü ihtimalle benim ona sevgimi söylememle şımaracak,bunla dalga geçecek,arkadaşları ile arkamdan ergence gülecek biri ise ben zaten onu değil aklımda yarattığım onu sevmişimdir. o saatten sonra da gülse eğlense kaç yazar diye düşünürdüm ben.Sen konuşur muydun bence erkekler sevmiyor böyle şeyleri
Tesekkur ederim de sanirim o kadar cesaret gsteremicem sevilmediysem sevmemin anlqmi kalmaz benim icin.sevmedigine de inandim malesefbilmiyorumki.ama benim kalbimdeki ağzımdadır. ben çok seversem ve gidecekse söylerdim sanırım.en kötü ihtimalle benim ona sevgimi söylememle şımaracak,bunla dalga geçecek,arkadaşları ile arkamdan ergence gülecek biri ise ben zaten onu değil aklımda yarattığım onu sevmişimdir. o saatten sonra da gülse eğlense kaç yazar diye düşünürdüm ben.
kesin eminsen o zaman başka tabii. kimse bile isteye reddedilmeyi hak etmiyor. eminsen doğru karar vermişssin o hade :)Tesekkur ederim de sanirim o kadar cesaret gsteremicem sevilmediysem sevmemin anlqmi kalmaz benim icin.sevmedigine de inandim malesef
Emin de degilim de bosu bosuna umitlenmek de istemem.giderken sesi cikmamis boyle gurur mu olur.soylesem bile simdi oylesine ciksa daha kotukesin eminsen o zaman başka tabii. kimse bile isteye reddedilmeyi hak etmiyor. eminsen doğru karar vermişssin o hade :)
ben söylemesem de bir ışık verirdim.havadan sudan konuşurdum vs. oltayı atar beklerdim yani. bunu yaptıysan ve yine ses yoksa kalbine gömeceksin o zaman maalesefEmin de degilim de bosu bosuna umitlenmek de istemem.giderken sesi cikmamis boyle gurur mu olur.soylesem bile simdi oylesine ciksa daha kotu
O evreleri gectik sayilir .suanki durumda onlar biraz tuhaf kalirben söylemesem de bir ışık verirdim.havadan sudan konuşurdum vs. oltayı atar beklerdim yani. bunu yaptıysan ve yine ses yoksa kalbine gömeceksin o zaman maalesef
birşey hissetse gelir söyler erkekler pek çekingen değil o konularda8 aydir tanisiyoruz.herkesle muhabbeti olan cok sevimli,neseli biri.benle de konustu birkac kez herkese cok ilgi gosteriyor.ama ben ondan hoslandigim icin ,zaten cekingenim hoslaninca daha hir cekingen oluyorum, onla konusamadim yani sadece gulumsedim en buyuk adimim gulumseyerek ilk gunaydin demekti.ha bir kere de iyi aksamlar yerine gorusuruz demistim.arada bir kac kez konusmalarimiz oldu ama neyse iste baska kizlarla da konusuyor diye ben kiskaninca yuzumu asiyordum.bilmiyorum ne dusundu ama son 1-2 ayda o da aynisni bana yapmaya basladi.gercekten kotu bir durummus.ama bir sey farkettim birbirimize surat astigimizdan beri sanki beni daha cok farketti.sanki farkli bir bag olustu aramizda .ve nasil desem emek veriyor ya kendimi daha degerli hissetmeye basladim tuhaf ama oyle.bir yandan da diyorum acaba ilgilenmedim diye heves mi olustu.bir sey desem konussam hevesi mi kacar.spor salonunda calisiyor bu arada.2 gun once ozel harekat mulakatlari aciklandi.gidiyor sanirim ve ben daha yeni anladim sevdigimi onsuz sanki hersey eksik geliyor.korunmasiz hissediyorum kendimi.dun gittim konuscaktim cok zordu ama bir seyler yaparim diye gittim,gelmemisti.pazartesi gelirse gelir gelmezse bir daha hic goremicem.haberi aldigi gun sevincliyken beni gordugunde bile yine asti suratini.anlamiyorum ya anlamiyorum.ama onu bu kadar sevdigimi de bilmiyordum sanki hep o orada duracak gibi geliyordu.2 gundur yikildim sanki kendimi hic boyle girmemistim tabi bunun yaninda okulun vs de etkisi var.onu ogrendigim gece cok tuhaf ruyalar gordum hersey birbirine girdi.kafam cok karisik.seviyor muyum daha yeni itiraf ettim kendime ama gitmesin istiyorum..
Cakma hesaptanBu çocuğu inst.. üzerinden takip ediyor musun?
Cakma hesaptan
Yok sooylesem hepiniz cok kizardiniz o yuzden veda mesaji yazdim..saka bir yana bunu bile zor yaptumSöylediniz mi?
Yok sooylesem hepiniz cok kizardiniz o yuzden veda mesaji yazdim..saka bir yana bunu bile zor yaptum
Hocam,tebrik ederim hayirli olsun Allah yardimciniz olsun ve kendinize cok dikkat edin :)
Mesaj aynen buydu.
Ya aslinda baslarda acilmayi dusundum buraya da yazmisimdir ama iste arkadaslara da katildim.bjr yandan da tabi cok da tanimjyorum abartmamak lazim.ceval olarak bilmiyorum daha birsey yazmadi.neyse ne pisman degilim ama spordan cikinca gaza geldim iyi ki de yazdim.zaten yeterimce resmj oldu.cocuk alti ustu 2 yas buyuk benden.ama yasca buyuk hocam gibi konustum.yanlis analyacagini dusunmuyorum ama bir sey yazmasaydim ve tripli ayrilsaydik da uzulullrdum.sporda konusuyorlardi yanlis duymadiysam biri arkadasindsn ters hir sey demis .dedim madem seviyorum saklamiyim yani hoca olarak insan olarak.cunku sevgi veren yok.ben saniyorum ki ben seviyorsam herkes seviyor .ama durum oyle degil gercekten de sevgiklerimize hissettirmeliyiz sevdigimizi.bu konuda aydinlandim.ben genelde bu konuda gurur ya da nasil desem agirdan satardim kendimi.ama suan herkesi sevemedigimi gordum herkesin benim kafamda olmadigini gordumBen biraz daha hayalperestim sanırım :) Aradaki sayfaları okumadım ama bir itiraf ve olumlu karşılık umdum son mesajınızı görünce.. Ne cevap verdi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?