- 21 Temmuz 2015
- 510
- 222
- 303
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
adama dedim ki bir insanın gözleri başkasının içine nasıl işler ki diye onu bile başkası için soruyorum sanmışAdama direk şiirli mesaj atsan ona olduğunu anlar
Direk açılan ben olmak istemiyorum açıkçasıGörüştüğüm düşündüğüm biri yok de ..
Yada direk açıl ,konuş derim. .
Arkadaşım diyosun bey diyosun adam diyosun
Hepsi aynı kişi mi
LAF SIRASINDA ATIYORUM BANA Bİ VODAFON MESAJ ATIYOR BAŞKA MESAJ ATANIM YOK DE
LAF SIRASINDA ATIYORUM BANA Bİ VODAFON MESAJ ATIYOR BAŞKA MESAJ ATANIM YOK DE
bey diye hitap ediyordum çnkü oda benim ismimin yanına xx hanım diyordu o yüzden ama bir kaç gündür isimle hitap ediyoruz birbirimize.
Sende çok edebi konuşuyosun amaadama dedim ki bir insanın gözleri başkasının içine nasıl işler ki diye onu bile başkası için soruyorum sanmış
arkadaşımla konuşmuşlar işte o sözleri üstüne alın falan demiş arkadaşım bu beye o konuşmadan sonra bey mevzusu kalktı. yani onlar konuştuktan sonra bana demiş bey deme diyeAnladı mı dersin, ondan mı hanımı bıraktı bi köşeye
hahah şiirleri seviyorum ama ne biliyim biri bana bunu dese üstüme alınırım direkSende çok edebi konuşuyosun ama
Kısacası artık adam biliyoarkadaşımla konuşmuşlar işte o sözleri üstüne alın falan demiş arkadaşım bu beye o konuşmadan sonra bey mevzusu kalktı. yani onlar konuştuktan sonra bana demiş bey deme diye
daha ne yapayım adamın gözleri renkli , direk gözlere vurgu yapıyorum ama anlamıyorBencede bir şekilde belli etmelisin
Başka birinden hoşlandığını düşünüp mesafe bile koyabilir araya
Gönder kız ben derim geceilesafağa birtek vodafon mesaj atıyor kimse yazmıyor başıda bağlı değilbey diye hitap ediyordum çnkü oda benim ismimin yanına xx hanım diyordu o yüzden ama bir kaç gündür isimle hitap ediyoruz birbirimize.
diyemem işte ben :)
benim haberim yoktu arkadaşımın konuştuğundan sen daha fazla üzülme konuşamıyoruz diye ben böyle birşey yaptım dedi. o yüzden iki gündür kız benim başımın etini yiyormuş git söyle adama hoşlandığını diyeKısacası artık adam biliyo
Ha sen direk demişsin ha haber güvercini gibi arkadaşına dedirtmişsin
İlk ben açılmayayım diyorsun ya açılmışsın , bil istedim ( :
Bi insan diyosun hangi insan ? Başkasının içine nasıl işler diyosun başkası kim ?hahah şiirleri seviyorum ama ne biliyim biri bana bunu dese üstüme alınırım direkama beyfendi başkası için soruyorum başkası var aklımda sanmış
hahah canım oda aksine başım bağlı sanmışGönder kız ben derim geceilesafağa birtek vodafon mesaj atıyor kimse yazmıyor başıda bağlı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?