- 21 Temmuz 2015
- 510
- 222
- 303
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
o sözde aksine benim sözümdü. Gözlerin içime işledi dedim adama anlamadı amaBi insan diyosun hangi insan ? Başkasının içine nasıl işler diyosun başkası kim ?
Bence net ol bırak şairlerin sözlerini de kendi sözlerinle konuş
kız yürü adama valla kaçırcan elinden yok ayol yok başım boş de mesaj atanım yok de ne bileyim çay içek de de bişeylerhahah canım oda aksine başım bağlı sanmış
daha ne yapayım adamın gözleri renkli , direk gözlere vurgu yapıyorum ama anlamıyor
kız yürü adama valla kaçırcan elinden yok ayol yok başım boş de mesaj atanım yok de ne bileyim çay içek de de bişeyler
Eşime ilan-ı aşkı ben etmiştim
Hiç de pişman değilim
Vurur yüzüme ifadesi seni seviyorum bitanesii yaz
mesaj atıyorum ama çok yoğun çalışıyor canım kendisi de demiş arkadaşıma pek yazamıyorum ona çok yoğunum diyeO ZAMAN ARA KONUŞ NASILSIN DİYE ONA İLGİN OLDUĞUNU BELLİ ET VALLA BEN KIRK KERE DEPARA AKLKMIŞTIM YANİ MESAJ AT İLGİLEN BİRAZ KIZ SENDE
ara sende nasılsın iyimisin diye gir muhabbete bir yerden sen araki adama cesaret gelsin adamın kafasındaki başkası var düşüncesini sil öncemesaj atıyorum ama çok yoğun çalışıyor canım kendisi de demiş arkadaşıma pek yazamıyorum ona çok yoğunum diye
cemal süreyyanın şiirini yaz adama '' sen bayan nihayet sen ölümüm kalımım ben artık adam olmam bu derde düşeli '' şiir okuyordum aklıma sen geldin de yani artık anlar yoksa camiden anons yaptır bacım senmesaj atıyorum ama çok yoğun çalışıyor canım kendisi de demiş arkadaşıma pek yazamıyorum ona çok yoğunum diye
Sen harikasin yaaaaLAF SIRASINDA ATIYORUM BANA Bİ VODAFON MESAJ ATIYOR BAŞKA MESAJ ATANIM YOK DE
bende benim vicdansıza söylemiştim laf arasında ama alınmadı bile öküzSen harikasin yaaaa
ara sende nasılsın iyimisin diye gir muhabbete bir yerden sen araki adama cesaret gelsin adamın kafasındaki başkası var düşüncesini sil önce
cemal süreyyanın şiirini yaz adama '' sen bayan nihayet sen ölümüm kalımım ben artık adam olmam bu derde düşeli '' şiir okuyordum aklıma sen geldin de yani artık anlar yoksa camiden anons yaptır bacım sen
Ee valla okuz ne anlarbende benim vicdansıza söylemiştim laf arasında ama alınmadı bile öküz
Direk açılan ben olmak istemiyorum açıkçası
ağaç etti beniBekle ve gör o zaman
cemal süreyyanın şiirini yaz adama '' sen bayan nihayet sen ölümüm kalımım ben artık adam olmam bu derde düşeli '' şiir okuyordum aklıma sen geldin de yani artık anlar yoksa camiden anons yaptır bacım sen
Adim atmassan yakinda kok salacan bacimağaç etti beni
yeşil eriği severim bari kök salmışken erik ağacı olayımAdim atmassan yakinda kok salacan bacim
Mmmm bende yesil erigi cok severim kizyeşil eriği severim bari kök salmışken erik ağacı olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?