Hoşlandığım Kişi

kız yürü adama valla kaçırcan elinden yok ayol yok başım boş de mesaj atanım yok de ne bileyim çay içek de de bişeyler

çay içemeyiz farklı şehirlerdeyiz :)

Eşime ilan-ı aşkı ben etmiştim
Hiç de pişman değilim

bende pişman olmam ama inat damarım tuttu. laz yada arnavutta değilim ki
Vurur yüzüme ifadesi seni seviyorum bitanesii yaz

hihihi onu da şarkı sözü olarak algılar o

O ZAMAN ARA KONUŞ NASILSIN DİYE ONA İLGİN OLDUĞUNU BELLİ ET VALLA BEN KIRK KERE DEPARA AKLKMIŞTIM YANİ MESAJ AT İLGİLEN BİRAZ KIZ SENDE

O ZAMAN ARA KONUŞ NASILSIN DİYE ONA İLGİN OLDUĞUNU BELLİ ET VALLA BEN KIRK KERE DEPARA AKLKMIŞTIM YANİ MESAJ AT İLGİLEN BİRAZ KIZ SENDE
mesaj atıyorum ama çok yoğun çalışıyor canım kendisi de demiş arkadaşıma pek yazamıyorum ona çok yoğunum diye

mesaj atıyorum ama çok yoğun çalışıyor canım kendisi de demiş arkadaşıma pek yazamıyorum ona çok yoğunum diye
ara sende nasılsın iyimisin diye gir muhabbete bir yerden sen araki adama cesaret gelsin adamın kafasındaki başkası var düşüncesini sil önce

cemal süreyyanın şiirini yaz adama '' sen bayan nihayet sen ölümüm kalımım ben artık adam olmam bu derde düşeli '' şiir okuyordum aklıma sen geldin de yani artık anlar yoksa camiden anons yaptır bacım sen

ara sende nasılsın iyimisin diye gir muhabbete bir yerden sen araki adama cesaret gelsin adamın kafasındaki başkası var düşüncesini sil önce

telefon numarası yok canım adamın

ayrılık şiiri buda biraz canım :)

hahah diyanet işlerini mi arasam ne yapsam direk o ilin camisinden anons yapsalar yada gidip patronu ile mi konuşsam öküz bu adam anlamıyor beyfendiciğim beynine iki vursanızda jeton kareli ise düşşe diye

Ne kadar yakından ve arada uçurum;
İnsanlar, evler, aramızda duvarlar gibi

Uyandım uyandım, hep seni düşündüm
Yalnız seni, yalnız senin gözlerini..

(Yalnız gözlerini be canım. İçime işleyen rengin en güzel tonu olan o gözlerini. Bir tek gözlerini düşünüyorum şimdilerde.Başka işim gücüm yok gözlerinden başka...)
bunu yazdım duvarıma altındaki parantez içi bana ait bunu da anlamazsa kafamı duvara vurucam

yes beybi mesaj at anlamaz o duvardan kesin gene başkasına yazdın sanacak iyice gidecek mesat at direk ne güzel şiir demi diye sen hangi şiirleri seviyorsunde Uyandım uyandım, hep seni düşündüm Yalnız seni, yalnız senin gözlerini.. en sevdiğim şiir biri bana bunu yazlar o dakka aşık olur be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…