Hoşlandığım Kişi

Beyefendi merhaba nasılsın diye mesaj attı iyyim sn nslsn dedim dha iyiym brz dedi hayrola hasta miydin dedm evt 20 gündür iyilesemedm drdi
CEVAP VERME CANIM biraz geç cevaplar yaz çünkü öküzler bunlardan anlıyor klasik ama gerçek ne kadar kaçarsan o kadar kovalıyorlar

ahanda şura yazıyorum artık o sana sürekli mesaj atcak umursamaz davrandığın için çünkü erkekler bundan anlıyorlar öküzler
Okuz işte bnde dedim geçmiş olsun diye tesekkur edrm dedi bol bol turunçgil tuket. Hava hastalık havası dedim başka da bir şey yazmdm oda yazmadı bakalm

Ayy kafayi yicem adamla fuarlar hakkında konuştuk xx fuarında varız bekleriz dedi (orası da onun yaşadığı yer) ama başka bir turlu söylediğim şeyler hakkında laf etmiyor adam. Hiç bir şey yok gibi davraniyor

Canım zorlama bence artık olacağı varsa olurdu o kadar seyin üstüne ki ilişkiye başlasanızda pek parlak gözükmüyor geleceğiniz sende hiç birşey olmamış gibi davran öküze

Canım zorlama bence artık olacağı varsa olurdu o kadar seyin üstüne ki ilişkiye başlasanızda pek parlak gözükmüyor geleceğiniz sende hiç birşey olmamış gibi davran öküze
Bundn sonra öyle davranacagim cnm ama fuarı tamamen kendim için sordum imza almak istediğim bir ablam var onların yazarı geçen seneden beri bekliyordum ama bu sene kısmet değilmiş

ikinci üyelik kokusu aldım, "minelaşkah" adlı üyeyle neredeyse çoğu konunuz paralel.

Gercekten de birebir ayni..

Geceilesafak biraz acelecisin galiba bu durumlarda stajdaki adama da hemen ilani ask etmişsin daha 3 4 ay olmus ikisi arasinda. Ve minelaskah isen zaten sevgilin de varmis bi hafta 10 gun olmus ayrılali..bu adamlardan ayri olarak. . İlginç

geçenlerde üyelerden tepki alınca konusunu kapattırmış, sonrasında bu üyeliğinden devam etmiş gibi gözüküyor. en eski nicki elifksk, kendisi sıklıkla aşık olmasıyla ünlüdür, insanlar da bu kadar sık duygu değiştirmesine dair sözler söyleyince hep konularını kapattırır. eski konular açılmasın diye böyle bir yolu tercih etmiş herhalde diye düşündüm, bu kadar aynılık büyük tesadüf...

Aynen ben de öyle düşündüm. Tesadüf olmadığı belli zaten cunku tamamen ayni hatta.

gerçekten mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…