- 21 Temmuz 2015
- 510
- 222
- 303
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Ne kadar yakından ve arada uçurum;yes beybi mesaj at anlamaz o duvardan kesin gene başkasına yazdın sanacak iyice gidecek mesat at direk ne güzel şiir demi diye sen hangi şiirleri seviyorsunde Uyandım uyandım, hep seni düşündüm Yalnız seni, yalnız senin gözlerini.. en sevdiğim şiir biri bana bunu yazlar o dakka aşık olur be
hahah aynenMmmm bende yesil erigi cok severim kizee olmusken o olsun bari
LAF SIRASINDA ATIYORUM BANA Bİ VODAFON MESAJ ATIYOR BAŞKA MESAJ ATANIM YOK DE
yok be canım en son ben kuzenimin evinde ona çay servis ettim öyle kaldı ne aradı ne sordu öküzEe valla okuz ne anlarsenin durumlar nasil varmi bi gelisme ?kahve ictinizmi kiz
az bacım sahibi yok üstüne alına bilirsin diye''tsk ederım kıme yazılmıs bu acqaba begendım :)
mutlaka gozlerı guzel olan bırıne'' dedi ya gidip kendimi nerden atayım ben
Gönder kız ben derim geceilesafağa birtek vodafon mesaj atıyor kimse yazmıyor başıda bağlı değil
ay çok teşekkürlerçok tatlısın ya sen
üstteki cemal süreyanın şiirinden altındaki de benden:) dedimaz bacım sahibi yok üstüne alına bilirsin diye
Amaaann bosver su okuzu sende guzelim ya bide caymi servis ettin bunayok be canım en son ben kuzenimin evinde ona çay servis ettim öyle kaldı ne aradı ne sordu öküz
Anam bu erkekler ne yiyip iciyorda boyle gerizekali oluyolar yaaüstteki cemal süreyanın şiirinden altındaki de benden:) dedim
o:
:)
guzel begendım
yuregıne kalemıne saglık smile ifade simgesi
ben:
gözleri çok güzel olan bir adama smile ifade simgesi
o:
smile ifade simgesi
tutmayın beni atıcam kendmi balkondan
yok anam çay sevis ettim tişikirler dedi sadece bende umut etmeyi bıraktım yeni vicdansızlara yelken açcamAmaaann bosver su okuzu sende guzelim ya bide caymi servis ettin bunaee bi cay da sen iceydin karsisina gecipte
Anam bu erkekler ne yiyip iciyorda boyle gerizekali oluyolar yaaboynuna pankart takacan heral baska care kalmadi yani yuhhhh
SEVIYORUM SENI ULEYYNNN!!yaz yetti beeeben oldum pancar ben oldum kıpkırmızı cidden şuan adam nato kafa nato mermer
bir zahmet üzerine alın o parantez içindeki yazıyı yazdımSEVIYORUM SENI ULEYYNNN!!yaz yetti beeeben sistim burda yaww
Vicdansiz miknatisi senuyok anam çay sevis ettim tişikirler dedi sadece bende umut etmeyi bıraktım yeni vicdansızlara yelken açcam
aynı şehirde değilizDaha çok birlikte vakit gecirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?