Hoşlandığım Kişi

Gerçek hayatta bir iletişim kurmanız mümkün olsaydı Facebook'tan durum güncellemesi ile adamın dikkatini çekmeye çalışmazdınız di mi?
Ayrı şehirde ve ayrı hayatlardasınız bence.

Bekleme artık cnm herşey ortada. Adam tamam dese bile daha başlangıçta yaptığı şu saçmalıklarla ilişkinizin uzun vadeli olamayacağı açık ne yazık ki

Mesafelerden dolayi hic dusunmemis seni yanin da yakinin da degilsin msjina cevap verir ve bencede sen acildigin icin olumlu olacaktir fakat ilerisi icin isik yok nekadar uzaktasiniz birbirinize?

ayrı şehirlerdeyiz evet ama sık sık iş için gezen biri.
Adamı mı savunuyorsunuz kendinizi mi bilemedim?
Şu hayata aynı yönden bakmadığımız çok net sizinle.
Ne söylesem ters anlıyorsunuz sanki kötülüğünüz için uğraşıyorum.
Hayat sizin bana ne?

Bekleme artık cnm herşey ortada. Adam tamam dese bile daha başlangıçta yaptığı şu saçmalıklarla ilişkinizin uzun vadeli olamayacağı açık ne yazık ki

Belki de öyle ne diyelim.kader kısmet

Mesafelerden dolayi hic dusunmemis seni yanin da yakinin da degilsin msjina cevap verir ve bencede sen acildigin icin olumlu olacaktir fakat ilerisi icin isik yok nekadar uzaktasiniz birbirinize?

Uçak ile bir kaç saat

Bence bu kadar aptal olamaz oda gayet farkında ama okuzlugunden kendini yeni gelin gibi naza cekiyor bos ver sen yazdin herseyi top onda ister gil atar ister taca ses cikarma bakalim ne tepki verecek arama mesaj atma

Belki de islerini halledip cicegiyle senin karsina cikip konusacak paylasimlarinla ilgilenmis yani hoslandigin biri olup olmadığını ogrenmeye de çalısmis kime deyip, ilgilenmese sormaz heralde hoslaniyordur

Bence bu kadar aptal olamaz oda gayet farkında ama okuzlugunden kendini yeni gelin gibi naza cekiyor bos ver sen yazdin herseyi top onda ister gil atar ister taca ses cikarma bakalim ne tepki verecek arama mesaj atma

Belki de islerini halledip cicegiyle senin karsina cikip konusacak paylasimlarinla ilgilenmis yani hoslandigin biri olup olmadığını ogrenmeye de çalısmis kime deyip, ilgilenmese sormaz heralde hoslaniyordur

Ondan yeni gelin değil.ancak.öküz olur kızlar o çiçeği de ona yediririm.dicem de kiyamam işte bilmiyorum fuar ayları (kitap fuarları ) yoğunlarmis arkadaşa öyle demiş mesaj atamiyorum ona da yogunuz çok demiş. Patronuna mesaj aticam çok calistirmayin dye

Arkadasina diyinceye kadar sana cevap verebilirdi , mesaj yazmak kaç saniye sürer ki, bence sen de artık kendini kandırma, duyguların karşılıksız maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…