- 9 Nisan 2015
- 29
- 37
- 8
- 35
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Bence artık pek birsey yazmasına gerek yok, destan bile yazsa cevap veremeyek kadar kabaDurumunuza "Bir hayli kırgınım. Beni anlamadığın kelimelerin aslında her şeyi anlatıyor oluşuna kırgınım." yazın:d
Gerçek hayatta bir iletişim kurmanız mümkün olsaydı Facebook'tan durum güncellemesi ile adamın dikkatini çekmeye çalışmazdınız di mi?bende bundan umutlandım en azından arkadaşıma diyebilirdi ben birşey hissetmiyorum gibisinden.
sanal bir beğeni olduğunu nereden çıkarttınız. sadece aynı şehirde değiliz onun dışında bir sürü ortak arkadaşımız vs. var
ayrı şehirlerdeyiz evet ama sık sık iş için gezen biri.Gerçek hayatta bir iletişim kurmanız mümkün olsaydı Facebook'tan durum güncellemesi ile adamın dikkatini çekmeye çalışmazdınız di mi?
Ayrı şehirde ve ayrı hayatlardasınız bence.
Gelisme varmi canimayrı şehirlerdeyiz evet ama sık sık iş için gezen biri.
Kiz ne yapalim anlamiyor okuzlerAblamız konuştukızım bastım kahkahayı
Ay yok cnm maç var ona dalmistir o öküzGelisme varmi canim
Adamı mı savunuyorsunuz kendinizi mi bilemedim?ayrı şehirlerdeyiz evet ama sık sık iş için gezen biri.
Bekleme artık cnm herşey ortada. Adam tamam dese bile daha başlangıçta yaptığı şu saçmalıklarla ilişkinizin uzun vadeli olamayacağı açık ne yazık ki
Mesafelerden dolayi hic dusunmemis seni yanin da yakinin da degilsin msjina cevap verir ve bencede sen acildigin icin olumlu olacaktir fakat ilerisi icin isik yok nekadar uzaktasiniz birbirinize?
Adamı mı savunuyorsunuz kendinizi mi bilemedim?
Şu hayata aynı yönden bakmadığımız çok net sizinle.
Ne söylesem ters anlıyorsunuz sanki kötülüğünüz için uğraşıyorum.
Hayat sizin bana ne?[/QUOTE
Şu an sinirlerim hassas cnm uzatmak istemiyorum lütfen.
Bence bu kadar aptal olamaz oda gayet farkında ama okuzlugunden kendini yeni gelin gibi naza cekiyor bos ver sen yazdin herseyi top onda ister gil atar ister taca ses cikarma bakalim ne tepki verecek arama mesaj atma
Belki de islerini halledip cicegiyle senin karsina cikip konusacakpaylasimlarinla ilgilenmis yani hoslandigin biri olup olmadığını ogrenmeye de çalısmis kime deyip, ilgilenmese sormaz heralde hoslaniyordur
Arkadasina diyinceye kadar sana cevap verebilirdi , mesaj yazmak kaç saniye sürer ki, bence sen de artık kendini kandırma, duyguların karşılıksız maalesefOndan yeni gelin değil.ancak.öküz olur kızlar o çiçeği de ona yediririm.dicem de kiyamam işte bilmiyorum fuar ayları (kitap fuarları ) yoğunlarmis arkadaşa öyle demiş mesaj atamiyorum ona da yogunuz çok demiş. Patronuna mesaj aticam çok calistirmayin dye
Arkadaşının ona yazdığından haberim olmadığını sanıyor ve zaten konuşurken bana çok yogunuz demiştiArkadasina diyinceye kadar sana cevap verebilirdi , mesaj yazmak kaç saniye sürer ki, bence sen de artık kendini kandırma, duyguların karşılıksız maalesef
Sonuçta arkadaşına yazacak kadar vakti var, onu diyorum, aşk gözünü kör etmiş bence, yaptığı hataları bile göremiyorsunArkadaşının ona yazdığından haberim olmadığını sanıyor ve zaten konuşurken bana çok yogunuz demişti
Arkadaşıma yazdığı sırada bana da yazıp ismiyle hitap etmemi söylemişti. Yeni olan bir şey değil perşembe günü olan bir şey buSonuçta arkadaşına yazacak kadar vakti var, onu diyorum, aşk gözünü kör etmiş bence, yaptığı hataları bile göremiyorsun
ay valla gidicem ağzına tuvalet terliğye vurup geri gelcem ha yeter kız valla ben sinir oluyorum senin yerineArkadaşıma yazdığı sırada bana da yazıp ismiyle hitap etmemi söylemişti. Yeni olan bir şey değil perşembe günü olan bir şey bu
Vur cnm bir mustahak beyfendiye halen susuyor allahım deli olucam. Ay madem istemiyorsun sil beni gitsinay valla gidicem ağzına tuvalet terliğye vurup geri gelcem ha yeter kız valla ben sinir oluyorum senin yerine
neyin nazı bu ya ya vardır ya yoktur uzatınca ne oluyor anlamıyorum istemiyorsan söyle demiVur cnm bir mustahak beyfendiye halen susuyor allahım deli olucam. Ay madem istemiyorsun sil beni gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?