Hoşlandığım Kişi

Haberim yoktu kız bendn habersiz gidip konuşmuş benim haberm olsaydı asla izin vermezdm

Ona yazamadım ben de buraya yazayım dedim .

İçime işleyen o mavi gözlerindi işte. Çok şey istememiştim aslında uzattığım elimi tutsaydın dünyaları vermiş olurdun bana. Kaybolmak istemiştim o gözlerinde.Her baktığımda içim titriyordu oysa ki. Kalbim benim değilmişcesine atıyor hükmedemiyordum kalbime bile. Senle başlayan seninle biten hayaller kuruyordum.
O gözlerine doyasıya utanmadan baktığımı hayal ediyordum. Mesela omzuna koysaydım başımı ve gözlerinde sadece kaybolsaydım. Şimdi resmine dahi bakamıyorum. Biliyorum unutmak zorundayım seni ve unutacağımı da biliyorum.
Ama bakamıyorum resmine. Daha fazla içime işlemesin o gözlerin diye. Daha fazla prangalar bağlamasın ayağıma o mavilikler. Dibine çeken boğulduğum bir denizdi o gözlerin çünkü. Sonuna kadar çekti beni içine. Dipteyim şimdi en dipte ve boğuldum o gözlerinde...

Kuzum düşnme. Kafanı dağıtacak birşeylerle meşgul ol. Daha olmadı at dışarı kendini, yorulana kadar yürü...

Kuzum düşnme. Kafanı dağıtacak birşeylerle meşgul ol. Daha olmadı at dışarı kendini, yorulana kadar yürü...
düşünmemeye çalışıyorum ama en çokta kendime kırgınım işte. nasıl bu kadar zayıf olabildim ona karşı. nasıl bu kadar dibine çekebildi gözleri

mesajım okundu. instgramdan face bağlantılı paylaştığım kahve resmi facebooktan (Bugün pazarsa ve evde kimse yoksa benden keyiflisi olamaz :) ) beğenildi ama cevap yok

adam gerizekalı değil sonuçta.
anlamış tabii ki. ama çaktırmak istemediği açık.
çünkü sana karşı bir şey hissetmiyor demek ki.
arkadaşına başka biri için şiir paylaşıyor galiba demesinin de özel bir anlamı yok.
üstüne alınabileceğin bir şey gerçekleşmemiş maalesef.
keşke yanılsam ve duyguların karşılıklı olsa ama öyle bir durum göremedim ben. =(

birşey hissetmiyorsa bile en azından bunu söyleyebilir. onun için paylaştığım bir kaç şeyi beğenmesine gerek. direk söyleyebilir. çocuk değil sonuçta

Bence sanal bir beğeniyi fazla abartmışsın.
Hoşlanmış olman güzel de şu yazdığın mesajlar çok ağır bence.
Adam da üzerinde baskı hissedip yok saymış bence.

Veya arkadaşınla konuştuğu zaman kimseye ilgi duymadığını belirtebilirdi, demek ki o olgunluğa ulasamamis, senin sevgini de ince düşünceni de haketmemis

bende bundan umutlandım en azından arkadaşıma diyebilirdi ben birşey hissetmiyorum gibisinden.

Bence sanal bir beğeniyi fazla abartmışsın.
Hoşlanmış olman güzel de şu yazdığın mesajlar çok ağır bence.
Adam da üzerinde baskı hissedip yok saymış bence.

sanal bir beğeni olduğunu nereden çıkarttınız. sadece aynı şehirde değiliz onun dışında bir sürü ortak arkadaşımız vs. var

Durumunuza "Bir hayli kırgınım. Beni anlamadığın kelimelerin aslında her şeyi anlatıyor oluşuna kırgınım." yazın:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…