- 21 Temmuz 2015
- 510
- 222
- 303
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Haberim yoktu kız bendn habersiz gidip konuşmuş benim haberm olsaydı asla izin vermezdmerkekler aptal değildir, sadece işlerine gelmeyen bir durum olunca acayip aptala yatarlar.
arkadaşınız gereksiz aksiyon oluşturmuş sanki.
şayet size karşı hisleri olsaydı anında cevap verirdi, iş güç hikaye. biliyoruz ki erkekler beğendikleri kadına yanaşmakta tereddüt etmezler.
umuyorum güzel sonuçlanır ancak siz yapacağınız her şeyi yapmışsınız. bundan sonraki boşa çaba olur.
düşünmemeye çalışıyorum ama en çokta kendime kırgınım işte. nasıl bu kadar zayıf olabildim ona karşı. nasıl bu kadar dibine çekebildi gözleriKuzum düşnme. Kafanı dağıtacak birşeylerle meşgul ol. Daha olmadı at dışarı kendini, yorulana kadar yürü...
anlamamış sanırım bilmiyorume zaten anlamamış mı en son ki cümlenden :))
birşey hissetmiyorsa bile en azından bunu söyleyebilir. onun için paylaştığım bir kaç şeyi beğenmesine gerek. direk söyleyebilir. çocuk değil sonuçtaadam gerizekalı değil sonuçta.
anlamış tabii ki. ama çaktırmak istemediği açık.
çünkü sana karşı bir şey hissetmiyor demek ki.
arkadaşına başka biri için şiir paylaşıyor galiba demesinin de özel bir anlamı yok.
üstüne alınabileceğin bir şey gerçekleşmemiş maalesef.
keşke yanılsam ve duyguların karşılıklı olsa ama öyle bir durum göremedim ben. =(
birşey hissetmiyorsa bile en azından bunu söyleyebilir. onun için paylaştığım bir kaç şeyi beğenmesine gerek. direk söyleyebilir. çocuk değil sonuçta
kendi bilir bu saatten sonra bende susarım.bazıları hiçbir şey söylememeyi tercih eder.
herkesin karakteri aynı değil.
Bence de çok haklısın, cevabı olumsuzsa bile uygun bir dille söylemeli, ne bu boyle ergen gibi görüp görmezden gelmeler falankendi bilir bu saatten sonra bende susarım.
üzgünüm ben senin gibi düşünmüyorum dese tamam saygı duyarım diyip arkama bakarım ama bu şekilde davranması çok kırıcı.Bence de çok haklısın, cevabı olumsuzsa bile uygun bir dille söylemeli, ne bu boyle ergen gibi görüp görmezden gelmeler falan
Veya arkadaşınla konuştuğu zaman kimseye ilgi duymadığını belirtebilirdi, demek ki o olgunluğa ulasamamis, senin sevgini de ince düşünceni de haketmemisüzgünüm ben senin gibi düşünmüyorum dese tamam saygı duyarım diyip arkama bakarım ama bu şekilde davranması çok kırıcı.
Veya arkadaşınla konuştuğu zaman kimseye ilgi duymadığını belirtebilirdi, demek ki o olgunluğa ulasamamis, senin sevgini de ince düşünceni de haketmemis
Bence sanal bir beğeniyi fazla abartmışsın.
Hoşlanmış olman güzel de şu yazdığın mesajlar çok ağır bence.
Adam da üzerinde baskı hissedip yok saymış bence.
kendni iyice birşey sanacak sonra canımDurumunuza "Bir hayli kırgınım. Beni anlamadığın kelimelerin aslında her şeyi anlatıyor oluşuna kırgınım." yazın:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?