Bence seviyorsan sonuna kadar git, adam acaba soyle mi dusunuyor boyle mi diye kendini yiyecegine en azindan adam gibi bir cevap alirsin.
Finallerden sonraya kadar bekle, sonra ya git bir yere davet et (sinema, opera vs) , sizi gormek istiyorum de.
Ya da okul olmayan bir ulasimina tatli bir mesaj at ama acik acik seviyorum deme sakin. Acilma yani, cikma teklif et ama seviyorum deme.
Selam kizlar
Bugün onu gördüm ve görmezden geldim Tabiki verdigi cevaptan utancımdan yüzüne bakamadım Ve dediğim gibi o cevaptan sonra olduğu yere de hiç gitmedim. Bugün görünce yanımdan sinirli bir sekilde gecti. Benim onu gördüğümü gördü ben yan dondüm ve yandan gördüm onu çok sinirliydi. Ya ben onu rahatsız felan etmedim o yazdığı cevaptan sonra sadece uzak dürüyorum o da simdi benden sanki nefret ediyor. Çok üzgünüm çatlıyordum acidan. Niye böyle oldu?
Benim soğuk ve uzak davranmaktan başka yolum yok zaten. Başka ne yapabilirim ki? :,(
Kuzum dedim ya ben senin yerinde olsam soğuk davranmaktan ziyade hoca öğrenci ilişkisi yaşardım artık bu saatten sonra böylece hem kendimi üzmezdim hemde karşı tarafın nefretini kazanmamış olurdum bu daha sağlıklı inan bana.
Sevmeyen veya ilgi duymayan bir insan benden neden nefret etsin ki? Varlığım ve yokluğum umrunda bile değildir
Ah be kuzum deme öyle. Bak kuzum nefret derken ben hani dedin ya sinirli baktı bana diye ben ondan dedim kuzum yani olasılık varsayım.. Kuzum yokluğun ve varlığının umrunda olmamasını bilemezsin bunu öğrenmelisin.
Çok tatlı teselli etme cabaların. Çok sagol canım.
Ama şu var ki bana deger verseydi bu şekil yazı yazmazdi Ve daha duyarlı davranırdi
Anlamadığım şey surat asması. Olduğu yere artık gitmemem den mi? Yoksa benden uzak durmak için mı?
Ayy simdi bana bıçak atılsa kanım akmaz. Çok kötüyüm
Çok tatlı teselli etme cabaların. Çok sagol canım.
Ama şu var ki bana deger verseydi bu şekil yazı yazmazdi Ve daha duyarlı davranırdi
Anlamadığım şey surat asması. Olduğu yere artık gitmemem den mi? Yoksa benden uzak durmak için mı?
Ayy simdi bana bıçak atılsa kanım akmaz. Çok kötüyüm
Canım mesela ne gibi bir mesaj atabiliriz biraz yardımcı olur musun?
Bende devam et derim ama bilemiyorum simdi bu konudan yola cikarak bisiy soylemek istiyorum benmde bir durumum var doktorumla acik oliyim diyorum.Buyuklerim teyzelerim yani kiz acilmaz acilirsa hep ezik sen olursun diyorlar,iliskide ezilirsin diyorlar bende elim kafamda dusunuyorum iliski hep yavas gidiyor ...ey ablalarim kardeslerim ne yapacak bu asik kizlar seven gelir mi diyecek yoksa ?
Ben bu goruse hic katilmiyorum. Mesela sekil a da oldugu gibi adam hocaysa , acik secik sekilde bizim kizimiza gelemez, o yuzden onun adama gitmesi lazim. Doktor-hasta etigi yuzunden doktor da yaklasmaya cekiniyor olabilir. Bir de soyle bir durum var, adamin ilgisi yoktur ama sen hoslaniyorum dersen adamin aklina fikri hafiften sokmus olursun, o yuzden bence adama yaklasmanda hicbir sakinca yok.
Oda oyle diyor sen ara sen sor diyor benm durumumu bilmiyorsun cok yogunum diyor ama iste cevremdekiler sevse doner diyorlar gitme pesine diyorlar bende ruhen bitiyorum o bana zaman diyor duruyor o kadar kotuyum ki. bi bilseniz....
Peki şekerim peşinden gitmekle ne kaybedeceksin ? Gitmeyince b.k gibi hissediyormuşsun, üstelik sürekli adamı düşünüp üzülmektense hayatın için bir şeyler yapmanı tercih et bence.
Sen boşver çevrendekileri, klişelere uymaktansa kendi aklına yatanı yap. Madem adamı görmek istiyorsun, kendi kendini yiyeceğine adamla git görüş bu kadar basit.
Simdi , daha once seninle ayni durumda olup kendini kucuk dusurmus biri olarak tavsiyelerim sunlar :) :
1. Sakin seviyorum, hoslaniyorum vs. diyip totosunu kaldirma. Cikma teklif ettiginde adam hayir derse en azindan kucuk dusmemis olursun.
2. Finaller bitene kadar bekle. Cikma teklif etmek icin iki alternatifin var: Birincisi dimdirek yapmak. Finaller bitince, ogrenciler ortadan toz olunca etraf sakinken git, beraber kahve/icki icmeye ya da bir yerdeki sanat sergisine davet et, beraber gitmek ister misiniz/.........ya benimle gelmek ister misiniz tarzi bir seyler soyle. Adamin yuzune bakarken yapabilecek misin? Heyecanlanirsan b.k etme sonra :) Telefonu varsa arayip orda da teklif edebilirsin. Face de pekala olabilir. Ben maille yapma derim.
Ikincisi once biraz yazilmak. Okul bittikten sonra odasina ara sira konusmaya, ziyarete git, ufak tefek hediyeler al. Birazcik boyle gittikten sonra telefonla ya da facele takil, mesajlar at. Yani yavas yavas git, adam da senden iyiden iyiye hoslanmaya baslarsa belki o cikma teklif eder. Bakarsin isin suyu cikti, cikma teklifini burda patlatirsin.:)
Gerçekten güzel şeyler ancak bir sorun var ben adamı görünce dilimi yutuyorum sanırımOkulda ders dışında sesimi hiç duymamıştır ama gel gör ki facebook da bülbül gibi konuşuyorum Ben şunu yapmayı planlıyorum bekleyeceğim ama belli bir süre en azında şurda 4 ay sonra mezun olurum sonra iş bulmalıyım önce hayatıma bir yerlerden yön belirlemeliyim hayallerim var önce bunları yapmalıyım yani mesleğimle ilgili iyi bir yerde iş falan bunları yoluna sokarsam inşallah ona da söyleyeceğim ama yüzüne değil önce güzel bir kitap hazırlayacağım ayrı olarak tüm duygularımın yer aldığı bir yazı yazacağım ve adına okula postalayacağım :) ondan sonra gerisi ona kalmış bu postalama işini 14 şubat 2014 veya 2015'te yapmayı planlıyorum da ben duramam gibi şeytana uysam şimdi bile derim sizi seviyorum diye ne kaybedeceğim ki sevmişim bundan güzeli mi var hayatta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?