Hoşlanıyorum dedim :(

Canım mesela ne gibi bir mesaj atabiliriz biraz yardımcı olur musun?

Selam kizlar
Bugün onu gördüm ve görmezden geldim Tabiki verdigi cevaptan utancımdan yüzüne bakamadım Ve dediğim gibi o cevaptan sonra olduğu yere de hiç gitmedim. Bugün görünce yanımdan sinirli bir sekilde gecti. Benim onu gördüğümü gördü ben yan dondüm ve yandan gördüm onu çok sinirliydi. Ya ben onu rahatsız felan etmedim o yazdığı cevaptan sonra sadece uzak dürüyorum o da simdi benden sanki nefret ediyor. Çok üzgünüm çatlıyordum acidan. Niye böyle oldu?

Ah kuzum Allah ona akıl fikir versin sanada sabır versin!!! Sen yanlış bişey yapmadın ki sevdin onu, onun yaptığı ne tuaf, biraz empati kurabilseler keşke. Sen boşver ya aslında bunu da diyemiyorum sana ama ne bileyim belki ona soğuk davrandığın için öyle davranmasın sana yada belki başka bişeye sinirlenmiştir sana denk gelmiştir ya ben senin yerinde olsam onu görmemezlikten gelmek yerine artık ona hoca gözüyle bakar ve hoca öğrenci ilişkisine devam ederdim ancak okul bitince artık ilişkimi tamamen keserdim kuzum.

Benim soğuk ve uzak davranmaktan başka yolum yok zaten. Başka ne yapabilirim ki? :,(

Kuzum dedim ya ben senin yerinde olsam soğuk davranmaktan ziyade hoca öğrenci ilişkisi yaşardım artık bu saatten sonra böylece hem kendimi üzmezdim hemde karşı tarafın nefretini kazanmamış olurdum bu daha sağlıklı inan bana.

Sevmeyen veya ilgi duymayan bir insan benden neden nefret etsin ki? Varlığım ve yokluğum umrunda bile değildir

Sevmeyen veya ilgi duymayan bir insan benden neden nefret etsin ki? Varlığım ve yokluğum umrunda bile değildir

Ah be kuzum deme öyle. Bak kuzum nefret derken ben hani dedin ya sinirli baktı bana diye ben ondan dedim kuzum yani olasılık varsayım.. Kuzum yokluğun ve varlığının umrunda olmamasını bilemezsin bunu öğrenmelisin.

Çok tatlı teselli etme cabaların. Çok sagol canım.

Ama şu var ki bana deger verseydi bu şekil yazı yazmazdi Ve daha duyarlı davranırdi

Anlamadığım şey surat asması. Olduğu yere artık gitmemem den mi? Yoksa benden uzak durmak için mı?

Ayy simdi bana bıçak atılsa kanım akmaz. Çok kötüyüm

Son düzenleme:

Ah be kuzum yapma böyle sen keşke ona özel bir yerden atsaydın mesaj adamın okul mailine atmıştın sanırım kuzum benim o mailler denetleniyor o yüzden sana öyle cevap atmıştır o. Sanada surat asması bence senden uzak olması gerektiğini düşündüğü için olabilir ama sen bu vakitten sonra hoca öğrenci ilişkisi yaşa ve onu görmemezlik yapacağına yakın davranabilirsin gördüğün yerde bi tebessüm etmekten ne kaybedersin tam tersi büyüklük kazanırsın 'hocam merhaba' demek ayıp mı kuzum ne de olsa Hocan o senin..

Belki de adamin basini derde soktun sekerim ama yine de ona bu sekilde davranma hakkini vermez. Kotu bir sey yapmamissin ki, sevmissin adami.

Manyak midir nedir cozemedim zati, birak s..tir et gec ne yaparsa yapsin, sen de yuzune bakma.

Canım mesela ne gibi bir mesaj atabiliriz biraz yardımcı olur musun?

Simdi , daha once seninle ayni durumda olup kendini kucuk dusurmus biri olarak tavsiyelerim sunlar :) :

1. Sakin seviyorum, hoslaniyorum vs. diyip totosunu kaldirma. Cikma teklif ettiginde adam hayir derse en azindan kucuk dusmemis olursun.

2. Finaller bitene kadar bekle. Cikma teklif etmek icin iki alternatifin var: Birincisi dimdirek yapmak. Finaller bitince, ogrenciler ortadan toz olunca etraf sakinken git, beraber kahve/icki icmeye ya da bir yerdeki sanat sergisine davet et, beraber gitmek ister misiniz/.........ya benimle gelmek ister misiniz tarzi bir seyler soyle. Adamin yuzune bakarken yapabilecek misin? Heyecanlanirsan b.k etme sonra :) Telefonu varsa arayip orda da teklif edebilirsin. Face de pekala olabilir. Ben maille yapma derim.

Ikincisi once biraz yazilmak. Okul bittikten sonra odasina ara sira konusmaya, ziyarete git, ufak tefek hediyeler al. Birazcik boyle gittikten sonra telefonla ya da facele takil, mesajlar at. Yani yavas yavas git, adam da senden iyiden iyiye hoslanmaya baslarsa belki o cikma teklif eder. Bakarsin isin suyu cikti, cikma teklifini burda patlatirsin.:)

Canım benim ün.'de hoca olan bir ablan olarak benim aklıma şu geldi,
BU zat sana karşı boş değil. Ama sonuçta da hoca sana karşı harekete geçmesini bu engeller
çünkü iş ortamında öğrencisine karşı böyle bir duruma düşmesi onu zor durumda bırakır ama
en son sinirlenmesinden de anlıyorum ki o da senin onunla ilgilenmeni istiyor. sen maili okulun
mail sisteminden attıysan tabii sana öyle cevap yazar çünkü sistem güvenli değildir. rektörlükten
rahatça görülebilir. bence odasına git yüzüne karşı özür dile utandığını yüzüne bakamadığını falan anlat.

Bende devam et derim ama bilemiyorum simdi bu konudan yola cikarak bisiy soylemek istiyorum benmde bir durumum var doktorumla acik oliyim diyorum.Buyuklerim teyzelerim yani kiz acilmaz acilirsa hep ezik sen olursun diyorlar,iliskide ezilirsin diyorlar bende elim kafamda dusunuyorum iliski hep yavas gidiyor ...ey ablalarim kardeslerim ne yapacak bu asik kizlar seven gelir mi diyecek yoksa ?

Ben bu goruse hic katilmiyorum. Mesela sekil a da oldugu gibi adam hocaysa , acik secik sekilde bizim kizimiza gelemez, o yuzden onun adama gitmesi lazim. Doktor-hasta etigi yuzunden doktor da yaklasmaya cekiniyor olabilir. Bir de soyle bir durum var, adamin ilgisi yoktur ama sen hoslaniyorum dersen adamin aklina fikri hafiften sokmus olursun, o yuzden bence adama yaklasmanda hicbir sakinca yok.

Oda oyle diyor sen ara sen sor diyor benm durumumu bilmiyorsun cok yogunum diyor ama iste cevremdekiler sevse doner diyorlar gitme pesine diyorlar bende ruhen bitiyorum o bana zaman diyor duruyor o kadar kotuyum ki. bi bilseniz....

Oda oyle diyor sen ara sen sor diyor benm durumumu bilmiyorsun cok yogunum diyor ama iste cevremdekiler sevse doner diyorlar gitme pesine diyorlar bende ruhen bitiyorum o bana zaman diyor duruyor o kadar kotuyum ki. bi bilseniz....

Peki şekerim peşinden gitmekle ne kaybedeceksin ? Gitmeyince b.k gibi hissediyormuşsun, üstelik sürekli adamı düşünüp üzülmektense hayatın için bir şeyler yapmanı tercih et bence.

Sen boşver çevrendekileri, klişelere uymaktansa kendi aklına yatanı yap. Madem adamı görmek istiyorsun, kendi kendini yiyeceğine adamla git görüş bu kadar basit.

İnan ki ağlamaktan halim klmadı,demin de aynı şeyleri söylüyorlar sen ona söyliyceksin ne olacak ya tamam diyip sennle dalga geçicek her sorunu sana yükliycek ya da bitsin görüşmeyelim diyecek ,en iyisi unut döner seni ararsa senindir aramazsa salla diyorlar ama kalbim çok kötü =(Ya insan birinin gözlerinden anlamaz mı? Ben onda o ışığı görüyorum =) ama çok korkuyorum ........

canım öyle mail atılır mı hocaya
keşke hal hatır sorup bana kızgın mısınız hocam filan gibisinden birşeyler zırvalasaydın
kendini kötü bi konuma düşürmüşsün bence

Gerçekten güzel şeyler ancak bir sorun var ben adamı görünce dilimi yutuyorum sanırım Okulda ders dışında sesimi hiç duymamıştır ama gel gör ki facebook da bülbül gibi konuşuyorum Ben şunu yapmayı planlıyorum bekleyeceğim ama belli bir süre en azında şurda 4 ay sonra mezun olurum sonra iş bulmalıyım önce hayatıma bir yerlerden yön belirlemeliyim hayallerim var önce bunları yapmalıyım yani mesleğimle ilgili iyi bir yerde iş falan bunları yoluna sokarsam inşallah ona da söyleyeceğim ama yüzüne değil önce güzel bir kitap hazırlayacağım ayrı olarak tüm duygularımın yer aldığı bir yazı yazacağım ve adına okula postalayacağım :) ondan sonra gerisi ona kalmış bu postalama işini 14 şubat 2014 veya 2015'te yapmayı planlıyorum da ben duramam gibi şeytana uysam şimdi bile derim sizi seviyorum diye ne kaybedeceğim ki sevmişim bundan güzeli mi var hayatta :)

Bence 1 yıl çok, mezun olur olmaz atağa geç derim. Mesele sıcağı sıcağınayken adama git, 1 yıl uzun bir süre ya arada başkası gelir adamı alırsa ?

Ben de karşımdaki hoşlandığım biriyse ya zırvalarım ya heyecandan konuşamam. Duygularını yazmak bence iyi bir fikir, lakin ben kitap/aşk mektubunu götür elden ver ve kaç derim :) Sonra Alla Alla postada eline geçti mi diye tırnaklarını yeme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…