Hoşlanıyorum dedim :(

Korkacak bir şey yok şekerim , ben yine aynı tavsiyeyi vereyim : sana ayılıyorum bayılıyorum hoşlanıyorum deme; bir yere davet et , orda buluşun. Hareket her zaman beklemekten iyidir derim .

Şu anda adam elinde mi? Hayır. Diyelim ki teklif ettin adam istemedi, yine adam elinde olmicak yani net bir zarara geçmiş olmayacaksın. Çevrendekilere katılmıyorum, her erkek farklıdır, kimi ilgi gösteren kadınlardan hoşlanır, kimi kaçanı kovalar. Herkes aynı olacak diye bir şey yok. Belki adam senin aramanı bekliyordur, o seni beklesin, sen onu bekle sonsuza kadar beklersiniz :)

Özetle : Ara gitsin, kaybedecek bir şeyin yok, kazanacak bir adamın var :)

Canım nereden anladın boş olmadıgını? Birde o cevabı yazdıktan sonra benden nasıl ilgi bekler? İnan ki yüzüne bakacak yüzüm kalmadı

canım öyle mail atılır mı hocaya
keşke hal hatır sorup bana kızgın mısınız hocam filan gibisinden birşeyler zırvalasaydın
kendini kötü bi konuma düşürmüşsün bence

Hmmm ... Yılbaşında yeni yılını kutladım o da cevap vermeyince email ile hocam benimle konusmuyormusunuz diye mail attım. Sonra gene cevap yazmadı. Unide yanıma geldi ve yeni yilimı kutlayın hal hatır sordu. Zaten bende daha o gun yureklenip açıldım adama belki o mail atmama nedeni benle yazismak istemedigindendir. Yüreğim yaniyor. Araya birde tatil girdi. Haftaya sözlü son diploma sınavım var onu artık görmeyeceğim.

Son düzenleme:

Sağol tatlım güç veriyorsunuz, bugün yanına gideceğim madem yoğunsun bende yanına geliyim dedim diycem bakalım ne yapacak kerata =)))

Yüzüne söyledin mi yani, ne oldu ?

Yüzüne söyledin mi yani, ne oldu ?

Yok o yilbasinda mailimecevap yazmayinca bende yeni mail attım benimle konuşmuyor musunuz diye. O da gene cevap yazmak. Unide görünce yanıma geldi yeni yilimı kutladı. Bende o aksamı cesaretimi toplayıp, " hocam cok yakisiklisiniz, kusura bakmayın bunu size söylemem gerekiyor" diye yazdım. Ve kaç gun sonra o da bu cevabı yazdı :" lütfen böyle mesajlar yazmayın, yakişik almıyor ". Diye . Bende ozurdilerim yazdım o da tamam oldu yazdı. O günden bu yana onun olduğu yere yani her hafta gördüğüm yere gitmedim. En son gördüğümde surat astı

Seni gördü mü tatlım sana mı yapıyor bu hareketi? Ama cesaretini topla açıkça konuş be ne kaybedersin ?

Seni gördü mü tatlım sana mı yapıyor bu hareketi? Ama cesaretini topla açıkça konuş be ne kaybedersin ?

Evet beni gördü ve surat astı. Ben oyle yapan birine nasıl teklifte bulunayım?
Onun yüzüne bakacak yüz birakmadi ki bende .İstemiyor istese yanıma gelmez miydi?

Son düzenleme:
Canım nereden anladın boş olmadıgını? Birde o cevabı yazdıktan sonra benden nasıl ilgi bekler? İnan ki yüzüne bakacak yüzüm kalmadı

Canım anlattığın hareketlerinden anladım. Sana ilgi gösteriyor senden ilgi bekliyor.
Sana o cevabı yazmalıydı çünkü rektörlükten biri maillere sızar da o yazışmayı görürse (ki silse de fark etmez)
anında ayağını kaydırılar. dünyanın neresinde olursa olsun üniversite cadı kazanı gibidir. her zaman seni
kıskanan ve ayağını kaydırmak isteyen birileri vardır.

Ne yapayım simdi? Ya gidip konuşsam o da olmaz dedim ya dese düş yakamdan felan dese ben ölürüm. Hem benim numaram var onda beni araya bilirdi

Ne yapayım simdi? Ya gidip konuşsam o da olmaz dedim ya dese düş yakamdan felan dese ben ölürüm. Hem benim numaram var onda beni araya bilirdi

Bir kitap falan için mail at. sizde var mı falan de, varsa odasına gidersin bir tavrına bakarsın. sonra hocam sizi çok mu kızdırdım diye tatlı tatlı sorarsın. sizden ders alıyor olsam gerçekten söylemezdim diye mahçubiyetini ifade edersin. sonra buraya yazarsın geriye kalanına bakarız:)

Cok tatlisin abla. Ama istese coktan çabalamaz miydi? Sonuçta numaram var onda

Gerçekten cevabınız beni çok güldürdü muhteşem yazmışsınız evet haklısınız galiba ama eline nasıl vericam adamın yüzüne bile bakamıyorum evet 1 yıl çok uzun süre dediğin gibi olaylar sıcakken daha iyi olur. Evet yazarak anlatırım zaten onun dışında bir şey yapamam :) Bakalım ne yapacağım...

Ver kac yaparsin :) Yani kapisini cal, hatirini sor, konusacaksan konus. Kitap vericeksen iyice sarmala, mektup yazicaksan rulo yap ve fularla sar derim :) Size bir hediyem var ama ben gittikten sonra okuyun de, masasina birak ya da eline ver, sonra da iyi gunler dile ve kac :) Bu kadar :)

Zaman konusunda gercekten ciddiyim. Dersine girmiyorsa, cok fazla gormuyorsan aksiyonu bugunlerde bile yapabilirsin. Olaylar b.ka sarsa bile nasilsa fazla gormeyecegin icin ziyani olmaz :) Dersine geliyorsa okul bitene kadar beklemekte fayda var tabi , her gun yuzune bakmak fena olabilir :)

Son düzenleme:
Cok tatlisin abla. Ama istese coktan çabalamaz miydi? Sonuçta numaram var onda

peki senden nasıl emin olacak?
orada burada övünürsen şu hoca beni aradı arkamdan koşuyor diye?
ben o nedenle sana ciddi masumane yaklaş dedim. :)

peki senden nasıl emin olacak?
orada burada övünürsen şu hoca beni aradı arkamdan koşuyor diye?
ben o nedenle sana ciddi masumane yaklaş dedim. :)

Ben buna katılıyorum, adam senin çocukça bir heves içinde olduğunu düşünüyor da olabilir. Zamanla etrafından ayrlmazsan adam senden emin olur. Ben de okulda asistanım, asistan olduğum çocuklardan biri bana gelse hem ciddiye almam hem de sağda solda konuşursa diye endişelenirim.

O yüzden konu hoşlanıyorsa zaten arar kadar basit değil çetrefilli maalesef :)

Son düzenleme:

Ben bu yoruma yüzdeyüz katılıyorum olabilir ....

Ben bu yoruma yüzdeyüz katılıyorum olabilir ....

Ben yaklaşık iki senedir onun olduğu yerden ayrilmiyordum. Bu cevabı aldıktan sonra yanına gitmeme kararı aldım. Bunalmasın diye. Benim basıma iki de bir hoşlanmadığım biri donse ben rahatsız olurum. Basıma gelen birsey çünkü,
Benim bir eski hayranım vardı ben ondan hoslanmiyordum ve o cok etrafımda dolaştı bende cok rahatsız olmuştum. Simdi benim sevdigim insan benden rahatsız olmasını istemiyorum.

Olayın bu yönü de var tabi, ben de söylediklerine katılıyorum , o yüzden de durum çetrefilli dedim :) Adam hoşlanmıyorsa kendini küçük düşürmüş oluyorsun, adam hoşlanıyorsa işe yarayabilir...adamı tanımadığım için teşhis koyamadım, keşke benim okuldan biri olsaydı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…