Hoşlanıyorum demiş😱

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.473
566
323
Arkadaşlar merhabaaa :)

şimdi bir çocuk var
İnternetten tanışıyorlar
“3 hafta konuştuktan sonra çocuk senden hoşlanıyorum galiba “falan diyor kızımıza .Kızımız da teşekkür ediyor...
Çocuk yazmamaya baslıyor
Kız yazıyor, çocuk soğuk
Kız da bende senden hoşlanıyorum diyor bugun aksam konusuruz diyor çocuk kız bekliyor ama sonuc yok su an

Ama sapık gibi değil . Sizli bizliler..
adam iş sahibi, kız da
Olayı nasıl yorumlarsınız??

Edit: adam aksam konuşuruz demeaine rağmen yazmamış arkadaşlar. Sabah da çevrimiçi olmuş yine yazmamış

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabaaa :)

şimdi bir çocuk var
İnternetten tanışıyorlar
“3 hafta konuştuktan sonra çocuk senden hoşlanıyorum galiba “falan diyor. Kızımız da teşekkür ediyor...
Çocuk yazmamaya baslıyor
Kız yazıyor, çocuk soğuk
Kız da bende senden hoşlanıyorum diyor bugun aksam konusuruz diyor çocuk kız bekliyor ama sonuc yok su an

Ama sapık gibi değil . Sizli bizliler..
adam iş sahibi, kız da
Olayı nasıl yorumlarsınız??

Cocuk muhtemel onu bir suru kiza yaziyor artik tutanlar arasinda da ilgisini en cok cekene en fazla vakti ayiriyordur. Eger digerleriyle iletisimi azalirsa tekrar konusmaya calisabilir bence

Üsküdar'a gider iken aldı mı bir yağmur?
Nedense zihnimde; şemsiyesiyle pıtı pıtı yürürken, kaytan bıyıklı adama mendil düşüren kadın canlandı.

Siz biraz daha sizli bizli devam edin efenim. Kader ise el getirir, yel getirir, sel getirir demiş atalarımız.

Çok aşırı sıkıcılar. Koca koca insanlar liseli gibi “hışlınıyırım gılibi” demesin lütfen artık doğru düzgün tanımadıkları insanlara. Kızlar da düşmesin artık bu tiplere. Komik, valla komik.

Eğlenceli değiller ama mesleki olarak da böyleymiş. Bilemiyorum artık gençler mutluysa sonucu merak ettim :)

Ya da adam ilk teşekkür ederim cevabını duyunca bekleme listesine alındığını düşündü, kız bir kaç gün düşündü, aralarından en iyisi bu dedi, bana hoşlandığını öyle söyledi diye düşünmüş ve soğumuş olabilir.

Karşı taraf hoşlanıyor olsa o an söylerdi. Düşünüp bana döndüğüne göre samimi değil demiş olabilir. 🙄

Eğlenceli değiller ama mesleki olarak da böyleymiş. Bilemiyorum artık gençler mutluysa sonucu merak ettim :)

3 hafta topu topu üç beş mesaj atmış insanlar arasında ne mutluluğu allah aşkına?
insanların meslekleriyle özel hayatları farklıdır. Hakimleri falan özel hayatlarında hüküm veren insanlar mı sanıyorsunuz acaba?

Ya da adam ilk teşekkür ederim cevabını duyunca bekleme listesine alındığını düşündü, kız bir kaç gün düşündü, aralarından en iyisi bu dedi, bana hoşlandığını öyle söyledi diye düşünmüş ve soğumuş olabilir.

Karşı taraf hoşlanıyor olsa o an söylerdi. Düşünüp bana döndüğüne göre samimi değil demiş olabilir. 🙄
Aslında öyle değil diyor arkadaşım ama böyle algılanıyor gerçekten

ahaha içime doğmuş.
Ama hakim olmuş, belli bir olgunluğa erişmiş bir adamın internet üzerinden tanıdığı birine hoşlanıyorum diyeceğine ihtimal vermiyorum pek. Geçen benim kuzene de mit’çi düşmüştü, ona da inanmamasını söylemiştim adam işsiz güçsüz aylağın teki çıktı.

Back
X