Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenÇok aşırı sıkıcılar. Koca koca insanlar liseli gibi “hışlınıyırım gılibi” demesin lütfen artık doğru düzgün tanımadıkları insanlara. Kızlar da düşmesin artık bu tiplere. Komik, valla komik.
evlidiradam wp a 23 saatte bir , instagrama oyle, Facebooka öyle giriyormus çok öyle değil gibi ama
Zaten aksam yazarım dediği günün üstünden ıkı aksam geçti. Arkadaşım da yazmadı adam da yazmadı . Hikayelerini izliyor ama yazmıyormuşBu işten bir cacık olmaz gibime geliyor ama yine de büyük konuşmayayım.
arkadaşınız takıntı yapmasın böylesi daha hayırlıdır belkide.Zaten aksam yazarım dediği günün üstünden ıkı aksam geçti. Arkadaşım da yazmadı adam da yazmadı . Hikayelerini izliyor ama yazmıyormuş
arkadaşınız takıntı yapmasın böylesi daha hayırlıdır belkide.
yanı tatlım bu konuda bir sürü faktör etkili olabilir ama konuşmak isteyen adam da yazar , arar bir orta yol bulur. Böyle günlerce yazmayıp sonra bir şey olmamış gibi yazan insanları anlamıyorum ben .Bana göre en mantıklısı arkadaşınız kendi hayatına baksın , boşuna da kendini yıpratmasın.ben de söyledim ama neden böyle yaptı ki diyor. Seneler sonra hani saçma bir şekilde içim kıpırdadı diyor çocuksu davrandığınınfarkında. Ama ne yapabilirim onun tekrar yazmasını sağlamak için diyor
yanı tatlım bu konuda bir sürü faktör etkili olabilir ama konuşmak isteyen adam da yazar , arar bir orta yol bulur. Böyle günlerce yazmayıp sonra bir şey olmamış gibi yazan insanları anlamıyorum ben .Bana göre en mantıklısı arkadaşınız kendi hayatına baksın , boşuna da kendini yıpratmasın.
başkasına yazıyordur kesin kural. Geri de döner bir şekilde der zamana ihtiyacım vardı çok düşündüm vırt zırt hepsi hikaye.zaten hiçbir şey yazmamış bile bu da saçma geldi
Bu kızcağızın sansı yok. Hep bir şeyleri yarıda kalıyor :) bizimki de yazmasını sağlamak istiyor bense hiç anlamam burda başınızı şişiriyoruz iştebaşkasına yazıyordur kesin kural. Geri de döner bir şekilde der zamana ihtiyacım vardı çok düşündüm vırt zırt hepsi hikaye.
Tutku yoksa hiç yorulmasınlarArkadaşlar merhabaaa :)
şimdi bir çocuk var
İnternetten tanışıyorlar
“3 hafta konuştuktan sonra çocuk senden hoşlanıyorum galiba “falan diyor kızımıza .Kızımız da teşekkür ediyor...
Çocuk yazmamaya baslıyor
Kız yazıyor, çocuk soğuk
Kız da bende senden hoşlanıyorum diyor bugun aksam konusuruz diyor çocuk kız bekliyor ama sonuc yok su an
Ama sapık gibi değil . Sizli bizliler..
adam iş sahibi, kız da
Olayı nasıl yorumlarsınız??
Edit: adam aksam konuşuruz demeaine rağmen yazmamış arkadaşlar. Sabah da çevrimiçi olmuş yine yazmamış
bıraksın yarıda kalsın , tamamen yıpranmasındnsa bazı şeyler tadında kalmalı bana göre. bak tatlım yazmak isteyeni her halükarda yazar , Adamın keyfine kalmış olay. şimdi ki heyecan vs bir zaman sonra geçer arkadaşında bu kadar da umutsuz olmasın erkek mi kalmadı dünyada. Böyle 1 gün yazıp 3 gün yazmayacak biriyle mutlu olacaksa devam etsin o zaman ne diyelim.Bu kızcağızın sansı yok. Hep bir şeyleri yarıda kalıyor :) bizimki de yazmasını sağlamak istiyor bense hiç anlamam burda başınızı şişiriyoruz işte![]()
Haklısınız tabii kibıraksın yarıda kalsın , tamamen yıpranmasındnsa bazı şeyler tadında kalmalı bana göre. bak tatlım yazmak isteyeni her halükarda yazar , Adamın keyfine kalmış olay. şimdi ki heyecan vs bir zaman sonra geçer arkadaşında bu kadar da umutsuz olmasın erkek mi kalmadı dünyada. Böyle 1 gün yazıp 3 gün yazmayacak biriyle mutlu olacaksa devam etsin o zaman ne diyelim.