Hoşlanıyorum demiş😱

Ay burda bi konu vardı orda da hakimdi erkek kişisi
Ben hep hakimleri tonton yaşını başını almış çatık kaşlı kişiler sanardım
Böyle zıpçıktılar da varmış
Resmen bakış açım değişti
23 saatte bir online bu bilgi doğru ise daha da korkutucu bence

W
Çok aşırı sıkıcılar. Koca koca insanlar liseli gibi “hışlınıyırım gılibi” demesin lütfen artık doğru düzgün tanımadıkları insanlara. Kızlar da düşmesin artık bu tiplere. Komik, valla komik.
Aynen
Çocuk:Hoşlanıyorum galiba
Kız:Allah razı olsun
Çocuk:.....
Flört gibi değil de,cuma namazında yanyana saf tutmuş iki ahiretlik muhabbeti fkdkdkdk
Edit:iyi ki kız eyvallah dememiş

Adam zarf atmıs kız yememıs, kız sonra yemıs adama bende hoslanıyorum demıs ama adam zaten yeni birini buldugu ıcın kızı önemsememıs mevzu bıtmıs.

adam wp a 23 saatte bir , instagrama oyle, Facebooka öyle giriyormus çok öyle değil gibi ama
evlidir :110: internetten ilişki kurmak başlı başına bir hata zaten gerisini konuşmaya çok gerek yok. hele ki iş güç sahibi insanların kurması çok farklı bir durum, hadi gençler özgüvenini geliştiriyor falan hayal dünyalarında sohbet ediyorlar tamam.

Bu işten bir cacık olmaz gibime geliyor ama yine de büyük konuşmayayım.

Zaten aksam yazarım dediği günün üstünden ıkı aksam geçti. Arkadaşım da yazmadı adam da yazmadı . Hikayelerini izliyor ama yazmıyormuş
arkadaşınız takıntı yapmasın böylesi daha hayırlıdır belkide.

arkadaşınız takıntı yapmasın böylesi daha hayırlıdır belkide.

ben de söyledim ama neden böyle yaptı ki diyor. Seneler sonra hani saçma bir şekilde içim kıpırdadı diyor çocuksu davrandığınınfarkında. Ama ne yapabilirim onun tekrar yazmasını sağlamak için diyor

ben de söyledim ama neden böyle yaptı ki diyor. Seneler sonra hani saçma bir şekilde içim kıpırdadı diyor çocuksu davrandığınınfarkında. Ama ne yapabilirim onun tekrar yazmasını sağlamak için diyor
yanı tatlım bu konuda bir sürü faktör etkili olabilir ama konuşmak isteyen adam da yazar , arar bir orta yol bulur. Böyle günlerce yazmayıp sonra bir şey olmamış gibi yazan insanları anlamıyorum ben .Bana göre en mantıklısı arkadaşınız kendi hayatına baksın , boşuna da kendini yıpratmasın.

sen benden hoşlanınca hoşlanmam geçti tşk.
demiş iş sahıbı çocuğumuz.

birdee ohoo kaç kız tşk. etmiştir kim bilir.

yanı tatlım bu konuda bir sürü faktör etkili olabilir ama konuşmak isteyen adam da yazar , arar bir orta yol bulur. Böyle günlerce yazmayıp sonra bir şey olmamış gibi yazan insanları anlamıyorum ben .Bana göre en mantıklısı arkadaşınız kendi hayatına baksın , boşuna da kendini yıpratmasın.

zaten hiçbir şey yazmamış bile bu da saçma geldi

başkasına yazıyordur kesin kural. Geri de döner bir şekilde der zamana ihtiyacım vardı çok düşündüm vırt zırt hepsi hikaye.
Bu kızcağızın sansı yok. Hep bir şeyleri yarıda kalıyor :) bizimki de yazmasını sağlamak istiyor bense hiç anlamam burda başınızı şişiriyoruz işte🤦🏻‍♀️

Arkadaşlar merhabaaa :)

şimdi bir çocuk var
İnternetten tanışıyorlar
“3 hafta konuştuktan sonra çocuk senden hoşlanıyorum galiba “falan diyor kızımıza .Kızımız da teşekkür ediyor...
Çocuk yazmamaya baslıyor
Kız yazıyor, çocuk soğuk
Kız da bende senden hoşlanıyorum diyor bugun aksam konusuruz diyor çocuk kız bekliyor ama sonuc yok su an

Ama sapık gibi değil . Sizli bizliler..
adam iş sahibi, kız da
Olayı nasıl yorumlarsınız??

Edit: adam aksam konuşuruz demeaine rağmen yazmamış arkadaşlar. Sabah da çevrimiçi olmuş yine yazmamış
Tutku yoksa hiç yorulmasınlar

Bu kızcağızın sansı yok. Hep bir şeyleri yarıda kalıyor :) bizimki de yazmasını sağlamak istiyor bense hiç anlamam burda başınızı şişiriyoruz işte🤦🏻‍♀️
bıraksın yarıda kalsın , tamamen yıpranmasındnsa bazı şeyler tadında kalmalı bana göre. bak tatlım yazmak isteyeni her halükarda yazar , Adamın keyfine kalmış olay. şimdi ki heyecan vs bir zaman sonra geçer arkadaşında bu kadar da umutsuz olmasın erkek mi kalmadı dünyada. Böyle 1 gün yazıp 3 gün yazmayacak biriyle mutlu olacaksa devam etsin o zaman ne diyelim.

bıraksın yarıda kalsın , tamamen yıpranmasındnsa bazı şeyler tadında kalmalı bana göre. bak tatlım yazmak isteyeni her halükarda yazar , Adamın keyfine kalmış olay. şimdi ki heyecan vs bir zaman sonra geçer arkadaşında bu kadar da umutsuz olmasın erkek mi kalmadı dünyada. Böyle 1 gün yazıp 3 gün yazmayacak biriyle mutlu olacaksa devam etsin o zaman ne diyelim.
Haklısınız tabii ki

Back
X