Maşallah sana.Meale başladım dün itibariyle kızlar. Diğer kitapları da azar azar okuyacağım. Ne kadar ki okuyabilirsem artık
ben sosyal medyaya aldanıp da almıştım ya, bir daha tövbeUğur Koşar kitabına başladım ama yok devam edemedim
Hikmet Anıl Öztekin de aynı
Bence herkes kitap çıkarmamalı. Romantik İslamcı diye tabir ediliyor zaten bu yazarlar
He valla. Süslü dini cümleleri var. Neyse çok da karalamayım. Belki sevenler vardırRomantik İslamcı mı
kaç ciltti canımMaşallah sana.
Bende Riyazüssalihin okuyorum inşaAllah. Meal de dinliyorum
3 cilt bendeki canım.kaç ciltti canım
Ya evet bu romantik islamcı tabiri çok uygun bunlara. Abdest suyumu sen ısıt cemaatin olayım sen benim imamım ol vs.Uğur Koşar kitabına başladım ama yok devam edemedim
Hikmet Anıl Öztekin de aynı
Bence herkes kitap çıkarmamalı. Romantik İslamcı diye tabir ediliyor zaten bu yazarlar
Bir yönden güzel aslında. Dini sevdiriyorlar ama bana baya komik geliyorYa evet bu romantik islamcı tabiri çok uygun bunlara. Abdest suyumu sen ısıt cemaatin olayım sen benim imamım ol vs.Böyle cümlelerle özellikle genç kesimin kalbini boyuyorlar.
onlarla da din sevilmez be kuzumBir yönden güzel aslında. Dini sevdiriyorlar ama bana baya komik geliyor
:) Yani bazı inanan kesimce yasak durumları da meşrulaştırıyor yavaş yavaş. Çok da masumane değil. Ve evet teonun dediği gibi bunlarla sevilmez dinBir yönden güzel aslında. Dini sevdiriyorlar ama bana baya komik geliyor
onlarla da din sevilmez be kuzum
Yine olmadı desene:) Yani bazı inanan kesimce yasak durumları da meşrulaştırıyor yavaş yavaş. Çok da masumane değil. Ve evet teonun dediği gibi bunlarla sevilmez din
Oy memleketime denk geldim öyle de güzel bi denk gelişKRAL KAYA MEZARLARI, AMASYA KALESİ, YALIBOYU EVLERİ, FERHAT SU KANALI
Amasya'dan herkese günaydın, Hayırlı Ramazanlar
Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
@pylz
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@BeyaZambaklar_ulkesI
@Mimariye
İyi senden naber. Nasıl oldu patiliOy memleketime denk geldim öyle de güzel bi denk gelişnabersiin?
Evet işte bende böyle düşünüyorum:) Yani bazı inanan kesimce yasak durumları da meşrulaştırıyor yavaş yavaş. Çok da masumane değil. Ve evet teonun dediği gibi bunlarla sevilmez din
Ben yorgun, o zıpır maşallah geldi kendine cücük çok şükürİyi senden naber. Nasıl oldu patili
Kim gelmiişşşOy memleketime denk geldim öyle de güzel bi denk gelişnabersiin?
Bugün boşluk buldum biraz şükürKim gelmiişşş
Ya evet bu romantik islamcı tabiri çok uygun bunlara. Abdest suyumu sen ısıt cemaatin olayım sen benim imamım ol vs.Böyle cümlelerle özellikle genç kesimin kalbini boyuyorlar.
Yok canım. Yavrulardan birini götürmüşler sabaha kadar ağlamış bir şey yememiş. Dayım 2 hafta daha kalsın dedi.
KıyamamYok canım. Birini götürmüşler sabaha kadar ağlamış bir şey yememiş. Dayım 2 hafta daha kalsın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?