- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
İnanamadımKızlar yarın yoğun okuma yaptığım sonra gün. Kv den ayrılıyorumbundan sonrası yavaş gidecek
Cidden hakettin nazar boncuğuNisan ayı okumalarım
1 bir şeftali bin şeftali- sevgi masalı Samed Behrengi 93
2 gece uçuşu. exupery 96
3 İnsanların dünyası exupery 176
4 ermiş Halil cibran. 78
5 parodi Emre Karadağ 192
6 Leyla'ya Mektuplar Emre Karadağ 125
7 ince memed 3. 629
8 satranç Stefan zweig. 76
9 inisan öyküleri İdris Erdoğdu 124
10 bir rehineye mektup exupery 56
11 bir savaşın tasviri Kafka 68
12 deli Halil cibran 53
13 simyacı 188
14 onca yoksulluk varken 197
15 merhaba söğüt 397
Toplam sayfa sayısı 2548
Hakkaten maşallahCidden hakettin nazar boncuğu
İnan inan elimde iki kitap var biri son kuşlar biri de Fatih Harbiye ikisini bitirip bu ayı öyle tamamlicam. Eve gidip kendi duzenimi yeniden sağlamak var malum temizlik vs . Mayısta 4 kitap okuyabilirsem şükür derim. Valla arkadan iş çevirmiyorumİnanamadım
Senin canın mı sıkkın tatlımHakkaten maşallahne güzel okuyorlar
Yok canım hamdolsun iyiyim. Sadece dalgınlık var. Birde eşim evde izinli 15 gündür. Pek çok şeyin aksadı bu yüzdenSenin canın mı sıkkın tatlım
Ben son kuşlarla Yüksek ökçeleri aralarda okurum diye düşünüyorum hikaye olduğu için. Evet uzun zamandır evde yoksun ister istemez bir süre ev işiyle uğraşırsın. Kv’yle uzak mısınız şehir olarakİnan inan elimde iki kitap var biri son kuşlar biri de Fatih Harbiye ikisini bitirip bu ayı öyle tamamlicam. Eve gidip kendi duzenimi yeniden sağlamak var malum temizlik vs . Mayısta 4 kitap okuyabilirsem şükür derim. Valla arkadan iş çevirmiyorum
Olsun canım sıkıntın olmasında bu ay böyle geçsinYok canım hamdolsun iyiyim. Sadece dalgınlık var. Birde eşim evde izinli 15 gündür. Pek çok şeyin aksadı bu yüzden
10 saatlik mesafe.Ben son kuşlarla Yüksek ökçeleri aralarda okurum diye düşünüyorum hikaye olduğu için. Evet uzun zamandır evde yoksun ister istemez bir süre ev işiyle uğraşırsın. Kv’yle uzak mısınız şehir olarak
Tesekkur ederim.Gözünüz aydın
Tesekkur ederimÇok sevindim canım, gözünüz aydın
İnşallah canım inşallahOlsun canım sıkıntın olmasında bu ay böyle geçsinönümüzdeki aya güzel başlarsın
Baya mesafe varmış bu kadar uzun kalmanızın nedeni belli oldu10 saatlik mesafe.
Bazı doktorlar çok panik yaptırıyor gereksiz yere. Geçsin gitsin bir daha uğramasın hastalıkTesekkur ederim.
Tesekkur ederim
Hayatimin 1 haftasini derbeder ettiler. Buna şükür modundayiz ama cokta kizginim.
Aslında iyiydim canım da bugun ilk günlerdeki gibi boğaz ve vücut ağrısıyla uyandım. Bir süre böyle Olabilir dedi doktor. Dün biraz temizlik yapmıştım ondan mı oldu yoruldum mu artık neyse.akşama doğru toparladım sabaha göre daha iyiyimLife light sen nasılsın canım
Vücudun direnci düşük şuan. Toparlaması için zaman ver. İş yapma tabi. En küçük bir şeyde hemen etkiler seni.Aslında iyiydim canım da bugun ilk günlerdeki gibi boğaz ve vücut ağrısıyla uyandım. Bir süre böyle Olabilir dedi doktor. Dün biraz temizlik yapmıştım ondan mı oldu yoruldum mu artık neyse.akşama doğru toparladım sabaha göre daha iyiyim
Dün ilk kez yaptım ama ev çok köyüydü artıkVücudun direnci düşük şuan. Toparlaması için zaman ver. İş yapma tabi. En küçük bir şeyde hemen etkiler seni.
O koku almamak çok kötü ya. Ama var ya koku almıyorum diye çok kullanıp da solunum yollarına, ciğerine zarar verme.Dün ilk kez yaptım ama ev çok köyüydü artıkbirde sanki her yer virüslü gibi normalde çamaşır suyu kokusuna tahammül edemem şimdi koku almıyorum ya her yere çamaşır suyu döküyorum başka türlü temizlenmiyor gibi hissediyorum
Maskesiz asla girmem o toplaraO koku almamak çok kötü ya. Ama var ya koku almıyorum diye çok kullanıp da solunum yollarına, ciğerine zarar verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?