Ama bildirim her kitapta yapılmalı bence. Böyle de sevdim sürpriz oldu ) nazar gözlerini üzerine çekmeyesin diye yapıyorsun dimi?Ben sadece okurken burada söylüyorum sonra ay sonu toplu bildirim yapıyorum. Benim hadefim her ay asgari 4 kitap okumak . Bu ay baya kitap okudum 15 falan ama sayfa sayıları azdı.Ev değilim ya uzun soluklu kitaplar almadım pek . Yine de 2000 sayfanın üzerine çıktım ama sen aldın başını gidiyosun. Az soluklan gözünü seveyim
Karikatür paylaşamamak bizi çok yoruyor bonusumYani sana koyamadım onun dertlenmesiydi limonsuzum anlaşamadık bugün
Canım netteki 189 sayfalıkta 7 hikayeden biri Amok Koşucusu hikayesi. Yani muhtemelen zaten bitirmişsindir. Gemide mi bitti hikaye?Dün Amok Koşucusu'nu bitirdim. Çok apar topar bitti diye düşündüm netten baktım ki kitap normalde 189 sayfaymış. Bendeki 96 sayfaydı. Kısaltmışlar ama hiç bir bilgi koyulmamış şaşırdım. Uzun versiyonunu okumak isterdim.
Şimdi Yakup Kadri Karaosmanoğlu-Kiralık Konak ve Şermin Yaşar-Deli Tarla okuyorum. Deli Tarla öykü kitabı. Kiralık Konak ise yine özünden uzaklaşan değişen toplumu Naim beyin ailesiyle birlikte anlatıyor.
Evet gemide bitti. Yaa bilmiyordum öyle olduğunu. Çok teşekkür ederimCanım netteki 189 sayfalıkta 7 hikayeden biri Amok Koşucusu hikayesi. Yani muhtemelen zaten bitirmişsindir. Gemide mi bitti hikaye?
Puslu kıtalar atlasina ben de başlasam mı bugün diye düşünüyodum. Akiciysa söyle bari. Son kuşlar da 80. Sayfadayim belki bugün biter ancak akşam. Geriye yüksek ökçeler ve puslu kıtalar atlası kalır.Ölüm meleğine dün akşam başlamıştım yarıladım bile bugun biter. Bir taraftanda puslu kıtalar atlasına başladım
Eylülü ben de belki Mayıs'ta okurum bende de var. Az çok bildiğim için pek yanasmamistim okumaya lisede okumuştumYeni gelen kitaplarım. Suç ve ceza benim değil ama onuda okurum
GüzelmiEylülü ben de belki Mayıs'ta okurum bende de var. Az çok bildiğim için pek yanasmamistim okumaya lisede okumuştum
Aslında kitap güzel ama çok yabancı kelime var daha doğrusu osmanlıca kalem ve kağıt var yanımda sürekli not alarak okuyorum. Eve gidince başla bence. Güzel mi son kuşlarPuslu kıtalar atlasina ben de başlasam mı bugün diye düşünüyodum. Akiciysa söyle bari. Son kuşlar da 80. Sayfadayim belki bugün biter ancak akşam. Geriye yüksek ökçeler ve puslu kıtalar atlası kalır.
Keyifli okumalar. Suç ve cezayı çok severek okumuştum. Mai ve siyah da mayıs listemdeYeni gelen kitaplarım. Suç ve ceza benim değil ama onuda okurum
3 kitabı da okul döneminde okumuştum. Yine okusam hiç fena olmazmış aslındaYeni gelen kitaplarım. Suç ve ceza benim değil ama onuda okurum
Biraz burukGüzelmibiraz türk klasiklerine yönelmek istedim bu ara
Son kuşlarda son 30 sayfa. Aslında keşke bunu da hızlı okumasaydim . Olayli hikayelerden çok durumsal hikayeler var. Yani sindirmek gerekiyo. Ben sevdim farklı sorgulayan bi bakış açısı var yaşam hemgamesinde. O yqzmasaydim delirirdim dediği şey de aslında dünyaya katlanmanin başka yolunu bulamamisligindan.Aslında kitap güzel ama çok yabancı kelime var daha doğrusu osmanlıca kalem ve kağıt var yanımda sürekli not alarak okuyorum. Eve gidince başla bence. Güzel mi son kuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?