Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnce memedleri kargoya vermişler çok mutluyum

Keyifli okumalar. Suç ve cezayı çok severek okumuştum. Mai ve siyah da mayıs listemde
Suç ve cezayı ben istememiştim aslında ama eşim kendisi için almış onu. Ama 2sinden sonra ona geçebilirim bende çok uzun yıllar öncesi yarısına kadar okumuştum sana da keyifli okumalar

yüz yıllık yalnızlık kitabı bitti:) 461 sayfaydi.

elimden bırakamadım çok sürükleyici bir kitaptı. ama etik ve ahlak olarak bakınca biraz çarpıcı insanı geren bı yapısı da yok değil.

bı soyu anlatıyo kitap, nesiller boyunca hepsinin hikayeleri var içinde. olağan ve olağanüstü üstü herşey harmanlanmis.
dilini anlatımını çok beğendim yazarın diğer kitaplarını da okumayı düşünüyorum. elimde kırmızı pazartesi kitabı var belki ona başlarim:)

Hem o kadar iş yap hem kitap bitir
Buarada kırmızı pazartesi yi okumuştum değişik bi kitap öneririm
Ay birine kitap önerdim. Oldum sanırım ben

Hem o kadar iş yap hem kitap bitir
Buarada kırmızı pazartesi yi okumuştum değişik bi kitap öneririm
Ay birine kitap önerdim. Oldum sanırım ben

yaaaa limonsuzum çok tatlısın
ben de merak ettim bakalım belki bugün okurum:)

boşluk bulunca okuyorum çok okumuyorum aslında limonsuzum. 75 hedefini nasıl tutturcaz bakalım. yılın yarısına geldim hedefin çeyreği bile yok elimde

Yaaa ben de Mayıs ayında olmadı Haziran'da okurum artık. Aslında bu ay okuyacaktim zor ilerliyo dediler değiştirdim

Allah beni napmasın, elimde süründürüyorum bunu günlerdir
Konu, anlatım çok güzel ama ben ne zaman okumaya başlasam uyuyakalıyorum. Telefondan okuduğum için böyle oluyor galiba
Şimdi baktım da 2 haftadır bunu okuyorum.
ebup üzerinde 130 sayfası kaldı bitmesine, gaza geldim ben de bitieceğim.

Yaaa ben de Mayıs ayında olmadı Haziran'da okurum artık. Aslında bu ay okuyacaktim zor ilerliyo dediler değiştirdim

gerçekten mi eğer huzurla beraber okumasam benim iki günde biterdi sanırım. çok akıcı bı kitapti benim için. çok severek okudum :)

Benim elimde de var 10 senedir okumadım daha kk birinci noteri ın yorumundan sonra yükselmedim değil hani

hani böyle film gibi kitaplar vardır ya. tam olarak öyleydi life

sanki absürt komedi yapmışlar gibi. dram ve kötü talih bu kadar sıradan anlatilabilirdi ancak:)

sadece ahlaki yönden rahatsız edebilir ama ben ona rağmen bırakamadım

ay ben bı sayfa bı sayfa daha diye diye kalkamadım başından nasıl uyudun natsume
ha gayret oku da kritik yapalım

Önümüzdeki ay okumayı deneyeceğim çok nerak ederek almıştım sonra içimden hiç okumak gelmedi

Önümüzdeki ay okumayı deneyeceğim çok nerak ederek almıştım sonra içimden hiç okumak gelmedi

oku oku kritik yapmaya ihtiyacım var herkeste var ama kimse okumamış galiba bu kitabı
ben de ölüm meleğine başladım inşallah nişana yetişir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…