- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
Eylül’ü okumuştum ilk psikolojik roman sevdiğim bir kitaptırYeni gelen kitaplarım. Suç ve ceza benim değil ama onuda okurum
Ölüm meleği baya sürükleyici çok rahat okursunoku oku kritik yapmaya ihtiyacım varherkeste var ama kimse okumamış galiba bu kitabı
ben de ölüm meleğine başladım inşallah nişana yetişir
Bende sadece bende çıkmıyor diye düşünmüştümYaaaaa önceden bildirim topigi hemen altta çıkardı şimdi çıkmıyo noldu ki
Ölüm meleği baya sürükleyici çok rahat okursun
Bende sadece bende çıkmıyor diye düşünmüştümtüp bebek konuları çıkıyor şu an bende
Bende ona başladım bugün, teşekkür ederimmEylül’ü okumuştum ilk psikolojik roman sevdiğim bir kitaptırkeyifli okumalar
Ben de anlamıyorum ki, gece gündüz farketmiyor sürekli bir dalma uyanma halimdeyim okurkenay ben bı sayfa bı sayfa daha diye diye kalkamadım başındannasıl uyudun natsume
ha gayret oku da kritik yapalım
Kesinliklebaşladım:) kadın yazarları çok daha başarılı buluyorum ya. çok güzel anlatıyorlar bence:)
25 geldim bile
Benzer konular başlığı altında subliminal mesaj mı bunlar yoksaaynenyemek topigi, tüp bebek, gebelik planı, diyet
Ben de anlamıyorum ki, gece gündüz farketmiyor sürekli bir dalma uyanma halimdeyim okurken
İşte telefondan okumama bağladım, biraz ara vereceğim pdf okumalarına
Aklımda kaldığı kadarıyla yaparız kritik elbet
Kesinliklebir de agatha ‘nın kalemi inanılmaz iyi değil mi zorlama hiç bişey yok
Benzer konular başlığı altında subliminal mesaj mı bunlar yoksa
Beraber okuyalımaynen çok akıcı ve zekice bı dili varilk kez okuyorum agatha sevdim
iki tane daha kadın yazar kitabı aldım. uğultulu tepeler ve jane eyre inşallah onları da okucam:)
Gerçekten her kitap kişiye göre farklı etki bırakıyor. Ben ilk başlamıştım yarım bırakmıştım hiç gidememiştim kitaba. İkinci sefer tekrar baştan aldım gene soğuk duygularla okudum. Dünyanın genel halinin küçültülmesi gibi geldi bana büyük güç sahibi ailelerin toplum üzerindeki yerleri etkileri. En sonunda ensest bir ilişkiyle biten bir soy. Kendi kendini bitirdi. Ama sevmemiştimhani böyle film gibi kitaplar vardır ya. tam olarak öyleydi life
sanki absürt komedi yapmışlar gibi. dram ve kötü talih bu kadar sıradan anlatilabilirdi ancak:)
sadece ahlaki yönden rahatsız edebilir ama ben ona rağmen bırakamadım
bana da öyle geliyor. Organize bir çete ile karşı karşıyayımTeoşko sanki sana inat okumuşlar gibi geldi bana
Sanki mevsimsel bir durum. Bende aynı hallerdeyim. Çocukta yoruyor haliyle uyuklama halleri var son zamanlarda. 1 e kadar oturup okurdum 11 de devriliyorum. Dün gece kızımdan önce uyumuşumAllah beni napmasın, elimde süründürüyorum bunu günlerdir
Konu, anlatım çok güzel ama ben ne zaman okumaya başlasam uyuyakalıyorum. Telefondan okuduğum için böyle oluyor galiba
Şimdi baktım da 2 haftadır bunu okuyorum.
ebup üzerinde 130 sayfası kaldı bitmesine, gaza geldim ben de bitieceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?