Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar ben de bitirdiğim kitabın yorumunu girmek isterdim ama bitmiyor
Savaş ve Barış’ın 752. Sayfasına geldim çok güzel ilerliyor artık karakterler oturdu bağ kurdum hepsiyle resmen.Tolstoy’un insan tahlilleri çok iyi

Demir Ökçe kitabını da okuyorum ama bunaldım

ay ben bı sayfa bı sayfa daha diye diye kalkamadım başından nasıl uyudun natsume
ha gayret oku da kritik yapalım
Ben de anlamıyorum ki, gece gündüz farketmiyor sürekli bir dalma uyanma halimdeyim okurken
İşte telefondan okumama bağladım, biraz ara vereceğim pdf okumalarına
Aklımda kaldığı kadarıyla yaparız kritik elbet

acaba kitapta sürekli öğle uykusuna yatiyolar diye ordaki havayı sıcağı düşünüp mü uyuyosun sen

Kesinlikle bir de agatha ‘nın kalemi inanılmaz iyi değil mi zorlama hiç bişey yok

aynen çok akıcı ve zekice bı dili var ilk kez okuyorum agatha sevdim

iki tane daha kadın yazar kitabı aldım. uğultulu tepeler ve jane eyre inşallah onları da okucam:)

aynen çok akıcı ve zekice bı dili var ilk kez okuyorum agatha sevdim

iki tane daha kadın yazar kitabı aldım. uğultulu tepeler ve jane eyre inşallah onları da okucam:)
Beraber okuyalım Agatha’dan on küçük zenci ve doğu ekspresinde cinayeti de oku onlarda çok güzeldi

Gerçekten her kitap kişiye göre farklı etki bırakıyor. Ben ilk başlamıştım yarım bırakmıştım hiç gidememiştim kitaba. İkinci sefer tekrar baştan aldım gene soğuk duygularla okudum. Dünyanın genel halinin küçültülmesi gibi geldi bana büyük güç sahibi ailelerin toplum üzerindeki yerleri etkileri. En sonunda ensest bir ilişkiyle biten bir soy. Kendi kendini bitirdi. Ama sevmemiştim
Kolera günlerinde aşk daha iyiydi benim için tatbiki

Sanki mevsimsel bir durum. Bende aynı hallerdeyim. Çocukta yoruyor haliyle uyuklama halleri var son zamanlarda. 1 e kadar oturup okurdum 11 de devriliyorum. Dün gece kızımdan önce uyumuşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…