Beraber okuyalımAgatha’dan on küçük zenci ve doğu ekspresinde cinayeti de oku onlarda çok güzeldi
Bu çete büyümeden el at teocum olmaz böylebana da öyle geliyor. Organize bir çete ile karşı karşıyayım
Gerçekten her kitap kişiye göre farklı etki bırakıyor. Ben ilk başlamıştım yarım bırakmıştım hiç gidememiştim kitaba. İkinci sefer tekrar baştan aldım gene soğuk duygularla okudum. Dünyanın genel halinin küçültülmesi gibi geldi bana büyük güç sahibi ailelerin toplum üzerindeki yerleri etkileri. En sonunda ensest bir ilişkiyle biten bir soy. Kendi kendini bitirdi. Ama sevmemiştim
Kolera günlerinde aşk daha iyiydi benim için tatbiki
Evet evetalakasız konular var ama benzer konular diyo başlıkta da demi
Valla ben Yavuz bahadıroğlu nün merhaba söğüt kitabını beğendim. Tarihi roman . Diğerleri bakalım nasıl çıkacakolur
süper olur hatta. sen yarışma için okuduğun beğendiğin kitapları da yazarsın biz de onlardan okuruz :)
Bende de öyleBende sadece bende çıkmıyor diye düşünmüştümtüp bebek konuları çıkıyor şu an bende
Teo valla sana da dua ettim tez çalışmanda muvaffak ol diye.
kendi konumdan bana bildirim gelmiyor
Sonunda üzüntülü emoji koyunca okuyamadım diye içim el vermiyordu şöyle mutlu emoji olunca sen mutluysan biz de mutlu oluyoruz böyleCanım ben bu gün bir kelime bile okumadım
Evet ya bu gün ev işleri filan derken zaten akşam oldu ) yarın okumaya devam sağlık olsun da )Sonunda üzüntülü emoji koyunca okuyamadım diye içim el vermiyordu şöyle mutlu emoji olunca sen mutluysan biz de mutlu oluyoruz böyle
Sen harf okusan kitabi bitiriyorsun canimCanım ben bu gün bir kelime bile okumadım
Ayın bitmesine ne kaldı boşver dinlen iki güncük okumaEvet ya bu gün ev işleri filan derken zaten akşam oldu ) yarın okumaya devam sağlık olsun da )
bildirim geldi bakalım ne açıklama yapmışlarBu çete büyümeden el at teocum olmaz böyle
Teo duymasınseni konundan afaroz etmişler Calci
yoksa kitap okunuyo musun
bana da akşam öyle oldu canım. Sonra düzeldi.kendi konumdan bana bildirim gelmiyor
Kim yaptı acaba sana bunubana da akşam öyle oldu canım. Sonra düzeldi.
şuan 3 kişi ile meşgulüm Calcim . 3lü mihrakla uğraşıyorumTeo duymasın
günde nerdeyse 1 kitap okuyan için çok zayıf bir savunmaCanım ben bu gün bir kelime bile okumadım
hassas noktadan paçayı kurtarma telaşıııııEvet evet
Valla ben Yavuz bahadıroğlu nün merhaba söğüt kitabını beğendim. Tarihi roman . Diğerleri bakalım nasıl çıkacak
Bende de öyle
Teo valla sana da dua ettim tez çalışmanda muvaffak ol diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?