Nasıl beğendin mi? Biraz yorumlayabilir misinSelam hanımlarBugün Zülfü Livaneli - Leyla'nın Evini kitabını 55 sayfa okuyarak kitabı bitirdim. Kitap toplam 271 sayfadır. Herkese iyi okumalar
Geçmiş olsun canım. Ehliyetin hayırlı olsunSelam kızlarcım üç gündür bakamadım buralara. Boynum tutuk. Dün ve önceki günde migren tuttu iki gün beni mahvetti. Üzerine bugün ehliyet sınavına girdim. Çok şükür geçtim. Bugün enerjim iyi. Artık kitaplarıma dönebilirim. Haftaya bitirmeyi hedefliyorum görmek kitabını. Kitap akmaya başladı ben durdum. Herkes iyidir inşallah
Geçmiş olsun canım ayrıca gözün aydın tebrik ederimSelam kızlarcım üç gündür bakamadım buralara. Boynum tutuk. Dün ve önceki günde migren tuttu iki gün beni mahvetti. Üzerine bugün ehliyet sınavına girdim. Çok şükür geçtim. Bugün enerjim iyi. Artık kitaplarıma dönebilirim. Haftaya bitirmeyi hedefliyorum görmek kitabını. Kitap akmaya başladı ben durdum. Herkes iyidir inşallah
Evet. Beğendim.Nasıl beğendin mi? Biraz yorumlayabilir misin
Zülfü Livaneli'nin kaç kitabını okuduysam beğenmişimdir. Leyla'nın Evi bende de var. Okuma sırasına alayım bende. Kalemine sağlıkEvet. Beğendim.İlk başlarda kahramanları tanıtırken cinsellikle ilgili tanımlar vardı. Ama asıl konuya girdikçe sonu acaba nasıl bitecek diye maraklandım. Sonu da güzel bitti zaten. Ayrıntılı anlatmak istemedim. Çünkü okumayan arkadaşlar vardır. Bilmeden okurken daha maraklı oluyor. Ben bu yazarı ilk kez okuyorum. Yazarı beğendim. Sürükleyici bir anlatımı var.
Teşekkür ederim .Zülfü Livaneli'nin kaç kitabını okuduysam beğenmişimdir. Leyla'nın Evi bende de var. Okuma sırasına alayım bende. Kalemine sağlık
Çocuğu uyutuyorum. Sonra kitap okumaya devamke
Lisedeyken okumuştum imparator çay bahçesini. Sevmiştim. Kız öpme kuyruğuda güzelYeni kitabım, Nazlı Eray - İmparator Çay Bahçesi.
İlk defa bu yazarı okuyacağım. Çok methettiler bakalım o kadar iyi mi?
Lisedeyken okumuştum imparator çay bahçesini. Sevmiştim. Kız öpme kuyruğuda güzel
Ben seni daha küçük sanıyordum
32Ben seni daha küçük sanıyordum
Ciddi misin
yarın herkesin yaşını öğreneyim en iyisi ben
Hoş geldin Sefa geldin canımSelamlar herkese,
Ben de düzenli kitap okumay çalışıyorum özdllikle serileri çok seviyorum.. bu yılın başında witcher serisine başladım.. toplam 7 kitap, 6. Kitabı yarıladım ama bir yandan da korkuyorum bitiyor diye, çünkü kitap bulmakta çok zorlanıyorum bazen.. her türü okumakta zorlanıyorum.. fantastik türü favorim ama onun dışında sürükleyici kitapları da okuyabiliyorum.. bu yüzden kitap kulüpleri aklıma geldi ve kulüp deyince de kadınlar kulübü tabiki =D bu arada bir hesap yaptım yılın başından beri 2000 sf okumuşum :) kendimle gurur duyuyordum ama buraya bakınca biraz söndüm tabi maşallah insanlar 50 kitap okumuş yıl başından beri valla bravoeğer kitaplatım bitiyor korkusunu atarsam bende daha çok okuyabilirim..
Sözün özü; kabul ederseniz ben de katılmak, kitap tavsiyeleri sayesinde, kitaplarım bitecek korkusu olmadan, bol bol okumak istiyorum.. ne yapmam gerek acaba?
İlk gün söylemiştik. O kadar kitap okuyacağına bu konuya çalış birazBen seni daha küçük sanıyordum
Ciddi misin
yarın herkesin yaşını öğreneyim en iyisi ben
Hoş geldinizSelamlar herkese,
Ben de düzenli kitap okumay çalışıyorum özdllikle serileri çok seviyorum.. bu yılın başında witcher serisine başladım.. toplam 7 kitap, 6. Kitabı yarıladım ama bir yandan da korkuyorum bitiyor diye, çünkü kitap bulmakta çok zorlanıyorum bazen.. her türü okumakta zorlanıyorum.. fantastik türü favorim ama onun dışında sürükleyici kitapları da okuyabiliyorum.. bu yüzden kitap kulüpleri aklıma geldi ve kulüp deyince de kadınlar kulübü tabiki =D bu arada bir hesap yaptım yılın başından beri 2000 sf okumuşum :) kendimle gurur duyuyordum ama buraya bakınca biraz söndüm tabi maşallah insanlar 50 kitap okumuş yıl başından beri valla bravoeğer kitaplatım bitiyor korkusunu atarsam bende daha çok okuyabilirim..
Sözün özü; kabul ederseniz ben de katılmak, kitap tavsiyeleri sayesinde, kitaplarım bitecek korkusu olmadan, bol bol okumak istiyorum.. ne yapmam gerek acaba?
Hoş geldin Sefa geldin canım
Hoş geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?