Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun canım. Ehliyetin hayırlı olsun

Geçmiş olsun canım ayrıca gözün aydın tebrik ederim

Ateşten Gömlek
Osmanlı Devleti'nin dağılmasının ardından işgal altında olan yurdun, işgalcilerle mücadelesini anlatmaktadır. Peyami, İhsan ve Ayşe'nin etrafında dönen hikayede Ayşe eşi ile İzmir'de yaşamaktadır. Yunanlılar bir gece eşinin ve çocuğunu katleder, bu katliamdan Ayşe yaralı kurtulur. Bundan sonra Ayşe'nin tek amacı vardır. İzmir'i işgalden kurtarılmasına rol oynamak. Bu yüzden hemşire olup yaralı askerlerin tedavilerini üstlenmiştir.

Kitapta çok fazla eski kelime var bu yüzden odaklanmakta bazen zorlandım gerçi kelimelerin anlamları kitabın sonunda var bu da güzel bir ayrıntı olmuş

Nasıl beğendin mi? Biraz yorumlayabilir misin
Evet. Beğendim. İlk başlarda kahramanları tanıtırken cinsellikle ilgili tanımlar vardı. Ama asıl konuya girdikçe sonu acaba nasıl bitecek diye maraklandım. Sonu da güzel bitti zaten. Ayrıntılı anlatmak istemedim. Çünkü okumayan arkadaşlar vardır. Bilmeden okurken daha maraklı oluyor. Ben bu yazarı ilk kez okuyorum. Yazarı beğendim. Sürükleyici bir anlatımı var.

Zülfü Livaneli'nin kaç kitabını okuduysam beğenmişimdir. Leyla'nın Evi bende de var. Okuma sırasına alayım bende. Kalemine sağlık

Selamlar herkese,
Ben de düzenli kitap okumay çalışıyorum özdllikle serileri çok seviyorum.. bu yılın başında witcher serisine başladım.. toplam 7 kitap, 6. Kitabı yarıladım ama bir yandan da korkuyorum bitiyor diye, çünkü kitap bulmakta çok zorlanıyorum bazen.. her türü okumakta zorlanıyorum.. fantastik türü favorim ama onun dışında sürükleyici kitapları da okuyabiliyorum.. bu yüzden kitap kulüpleri aklıma geldi ve kulüp deyince de kadınlar kulübü tabiki =D bu arada bir hesap yaptım yılın başından beri 2000 sf okumuşum :) kendimle gurur duyuyordum ama buraya bakınca biraz söndüm tabi maşallah insanlar 50 kitap okumuş yıl başından beri valla bravo eğer kitaplatım bitiyor korkusunu atarsam bende daha çok okuyabilirim..

Sözün özü; kabul ederseniz ben de katılmak, kitap tavsiyeleri sayesinde, kitaplarım bitecek korkusu olmadan, bol bol okumak istiyorum.. ne yapmam gerek acaba?

Hoş geldin Sefa geldin canım

Hoş geldiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…