Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak ben bu partilere gitme gezme eğlenme olaylarını unutmuştum iyi oldu hatırlattığın burdan yürürüm nurana artık

Demin kim demişti beşir diye kanıtı bu satırlar

İşte farklı bakıyoruz. Nuran in kendisi çok renksiz bir karakterdi bence. Bir aşkla hayatı 180 derece değişse benim için şaşırtıcı bir son olurdu. Bdv de kocasından ölümüne şikayet edip bosanmamak için mutlaka bir nedene tutunan kadınlar gibi... monotonundan vazgeçmemek için Suat bahanesine tutundu Nuran

Bak ben bu partilere gitme gezme eğlenme olaylarını unutmuştum iyi oldu hatırlattığın burdan yürürüm nurana artık

mumtazla Fink Fink gezdi. insan kızını alır bı gezer. yoooogghh ille de kızım diyen kadının partilerde, balolarda, gezmeler de, asigiyla kacamaklarda tatillerde gezmesi kanıma dokundu resmen.

sen ne zaman analık yaptın ki dedim hep müge anlı olaydı çok iyi laf ederdi ona

Bana da bahane geldigi icin tatmin olamadim. Nuran oyle ya da boyle ayrılacaktı, Suat tuzu biberi oldu. O yuzden güçlü bir son olmadi benim icin.

Bana da bahane geldigi icin tatmin olamadim. Nuran oyle ya da boyle ayrılacaktı, Suat tuzu biberi oldu. O yuzden güçlü bir son olmadi benim icin.
Evet Tanpınar hikayelerinde çok aksiyon yok...hayattan sahneler ve bol bol tasvir var. Dili için seviyorum ben. Çok güzel bir Türkçe. Eşsiz.

Katılıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…