- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Kızlar çok keyifliydi teşekkür ederimiyi geceler herkese
Super yorumbu detayı unutmuşum ben:) çok güzel yerden yakaladın.
bu bı karakter meselesi ya. okumuslukla ilgisi yok ki. bide okumuslukla ilişki kuralım. o dönemde kim okuyo? parası olan, yani üst tabaka. balıkçı kim bilir kaç yaşında çalışmaya başladı.
hayatı ne kadar taniyo hayatla ilgili ekmek kavgasından başka ne biliyo ki heryerde aşkını görsün. o aşkın karın doyurmadigini biliyodur.
sanat ve bilim refah seviyesi artınca gelişir. tabiki üst tabaka daha sanatsal daha geniş perspektifte sever. ama işte aşkına yüklediği o büyük anlamlar yüzünden de delirdi. çünkü tutunacak sağlam bir sorunu, bir sorumluluğu yoktu.
bence kayıkçı realist olduğu için hayatta kalırken mümtaz doğal seleksiyonla romantizm sonucu öldü.
romantizm akımında da mutlu son olmazdı değil mi:)
Canım ben ölüm meleğini okudum sadece katılırım inşAllahŞu ortak okumaların konuşmasını yapalım artık. Ramazan dolayısıyla yapamamıştık. Tarih belirleyelim beraber
1. Demir Ökçe
2. Camdaki Kız
3. Kral Kaybederse
4. Huzur
5. Aylak Adam
6. On Küçük Zenci
7. Ölüm Meleği
Başka ortak okuma var mıydı kızlar ?
JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Yaylar böyledir ama iz bırakır
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınKızlar güzel sohbetiniz olmuş valla baya baş ağrım vardı, eksik kaldım bir daha ki sefere inşallah
Ne iyi yapmışsınızİyi geceler, buraya yazamadım. Covid sonrası kontrollerinin yapılması için kızımı memlekete doktora getirdim. Birkaç gündür memleketteyim, gelmişken anne babaları da görelim dedik. O yüzden forumdaki mesajları fazla okuyamadım.
ortak okumalardan Parfümün Dansı’na devam ediyorum. Geçen ayındı ama ben hala okuyorum işte
bugün telefondan da Reşat Nuri’nin Acımak adlı kitabına giriş yaptım.
Sağolasın limonsuzum daha iyi şükürler olsunGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Okudum biraz önce canım ya. İnşAllah migren değildirSağolasın limonsuzum daha iyi şükürler olsun1 saat önce kör oldum sandım
İnşallah değildir valla fena yapıyor adamı o ağrı yaOkudum biraz önce canım ya. İnşAllah migren değildir
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar.Kızlar güzel sohbetiniz olmuş valla baya baş ağrım vardı, eksik kaldım bir daha ki sefere inşallah
Çok teşekkür ederim samson.Çok geçmiş olsun. Acil şifalar.
Ben de kırk yılda bir erken uyumaya niyet etmiştim, tesadüf bildirimi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?