Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden de özel selam söylehepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar sağolun
calcifer da annesi de iyi çok şükür
onun da hepinize selamı var:)
Annesi ameliyat oldu, bu süreçte bir süreliğine hesabı kapattı dönecek canım bir kaç güne
Annesinin durumunu biliyordum canim, pasif gorunce tamamen gitti sandimAnnesi ameliyat oldu, bu süreçte bir süreliğine hesabı kapattı dönecek canım bir kaç güne
arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
merak edenler var biliyorum Calciferin annesi iyi çok şükür.
annesiyle ilgilenip biraz kendi halinde kalmak istemiş.
bı kaç güne kadar dönecek inşallah. herkese selamı var.
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
yet07
@Natsume
D dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
E Elif2780
Güzel bir kitap aman aman sürükleyici değil ama teması çok kuvvetli anlamı derin bir kitap. 12 yaş için uygun bir kitap olduğu söyleniyor uzmanlarca ama ben çocukların anlamlandirmakta zorlanabileceklerini düşünüyorum daha çok yetişkinler için yazılmış kitap. Kahramanları küçük olsa da şahane bir yetişkin kitabı. Çünkü asıl mesajı da zaten yetişkinlere vermeye çalışıyorMomo 60.sayfa da kaldım:)
Evet öğrencilerime okutuyor türkçe öğretmenleri. Bende yeni okuyorum ama 12yaş için çokta anlayabilceklrri sıkılmadan okuyacakları bir kitap değil maalesefGüzel bir kitap aman aman sürükleyici değil ama teması çok kuvvetli anlamı derin bir kitap. 12 yaş için uygun bir kitap olduğu söyleniyor uzmanlarca ama ben çocukların anlamlandirmakta zorlanabileceklerini düşünüyorum daha çok yetişkinler için yazılmış kitap. Kahramanları küçük olsa da şahane bir yetişkin kitabı. Çünkü asıl mesajı da zaten yetişkinlere vermeye çalışıyor
Teooo duydun mu ? C Capanin Gururu TeyomGünaydın arkadaşlar şehirler arası uzun bir yolculuğa çıkıyorum. Nasipse dönüşte kv mi de getiricem![]()