• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese hayirli sabahlar guzel bir hafta olsun insallah. Monte kristo kontuna devam ediyorum 367. Sayfadayim. Yine dogunun limanlarina da devam ediyorum onda da 30. Sayfadayim. Dun nobetten ciktim fazla bi okuma yapamadim tansiyonum cikmisti yatmakla geçirdim butun gunu😓bugun cok sukur iyiyim islerimi halledip bol kitap okumak istiyorum🤗
Geçmiş olsun canım şükür toparlanmışsın

Herkese hayirli sabahlar guzel bir hafta olsun insallah. Monte kristo kontuna devam ediyorum 367. Sayfadayim. Yine dogunun limanlarina da devam ediyorum onda da 30. Sayfadayim. Dun nobetten ciktim fazla bi okuma yapamadim tansiyonum cikmisti yatmakla geçirdim butun gunu😓bugun cok sukur iyiyim islerimi halledip bol kitap okumak istiyorum🤗
Çok geçmiş olsun 🌺

Geçmiş olsun canım ❤️

Her Temas Iz Bırakır

Behzat Ç.'yi izlemeyen yoktur muhtemelen. Kitap dizinin senaryosuna temel oluşturuyor. Bir barın çatısından atlayarak intihar eden genç bir üniversite öğrencisinin aslında cinayete kurban gittiğinin düşünülmesiyle olaylar başlıyor. Cinayet araştırılırken karakterlerin kendi yaşamlarına da bir şekilde tanık oluyoruz.
Diziyle muhakkak birbirinden ayrılan çok yönü var ama bir kez daha söyledim, keşke diziyi izlemeden önce kitabı okusaydım.

Bugun aldığım ama okuyamadığım kitapları gün yüzüne çıkardım:) öncelik bunları okuyacağım:)

Eklentiler

• 20210607_111809.webp
    20210607_111809.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 38
Günaydın arkadaşlar şehirler arası uzun bir yolculuğa çıkıyorum. Nasipse dönüşte kv mi de getiricem 😁❤️
:skandal:
Çok geçmiş olsun 💐 nasılsın şimdi
Teoyı bilmem de ben duydum:KK53:
Günaydın kızlar ☺️
Ben kitap okumaya başlayamadım bile :olamaz:
nazar mı yoksa🤪

Bugun aldığım ama okuyamadığım kitapları gün yüzüne çıkardım:) öncelik bunları okuyacağım:)
Çooook güzelller keyifli okumalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X