1000k dan ekliyorum seniHosbuldum teşekkür ederimgecmis olsun bu arada Rabbim sifa versin annenize
Okudum ilk sayfayi benim bu sene hedefim 40 kitap 14 tane okudum 1000 kitap sayfamdan ekran resmi atayim
Eki Görüntüle 2866602
Şu an okudugum 4 kitap var ama 3 u yavas ilerliyor gunde 10 sayfa kadar. İlmihal hadis ve muhtasar kitaplari onlarin haricinde
Onu Böyle Sevdiler kitabini okuyorum Yusuf Kandehlevi nin 22. sayfadayimokuma duzenim bu sekilde
Tipe bak yaa. minnoş
Mazeretim de yok valla akşama kadar gündüz kuşağı izledimGel bakalım sen şöyle benimle. Bi odaya gidelim seninle
Benimde sadece katil aklımdaBen kitabı unuttum yahu
Ölümler aklımda ama
Kitabın başıydı bu tekerleme gibi bişeydiBu duvarda asılı olan şiir miydi sanki kilit nokta, neyse o gün konuşuldukça hatırlarım herhalde
Bonuscan o zaman kahvaltıdaydım yazamadım. Döşeğimi buraya sermişim daha ne yapayımTopiğe uğramadığından görmezsin tabi teyo
neyse kızmakla yetiniyorum çünkü hamilesin. Pozitif ayrımcılık yaptım sanaMazeretim de yok valla akşama kadar gündüz kuşağı izledim
HoşgeldinizHosbuldum teşekkür ederimgecmis olsun bu arada Rabbim sifa versin annenize
Okudum ilk sayfayi benim bu sene hedefim 40 kitap 14 tane okudum 1000 kitap sayfamdan ekran resmi atayim
Eki Görüntüle 2866602
Şu an okudugum 4 kitap var ama 3 u yavas ilerliyor gunde 10 sayfa kadar. İlmihal hadis ve muhtasar kitaplari onlarin haricinde
Onu Böyle Sevdiler kitabini okuyorum Yusuf Kandehlevi nin 22. sayfadayimokuma duzenim bu sekilde
Ay doğurmasam mı acabaneyse kızmakla yetiniyorum çünkü hamilesin. Pozitif ayrımcılık yaptım sana
Okudunuz muBenimde sadece katil aklımda
Gözümle görsem inanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?