Çok teşekkür ederim. Ortak okumalar kişilerin kendi tercihine bırakıldı. Şöyle bir durum var ortak okumalarda o kitabı okuduktan sonra gün belirleyip üzerinde konuşuyor yorumluyoruz. Arada mini ortak okumalar oluyor.Öncelikle geçmiş olsun demek isterim anneniz rahatsızmış, umarım en kısa sürede tamamen iyileşir
Beni cezbeden ilk sayfa olduokunan kitap sayıları ve sayfaları kiyaplığımda beni bekleyen kitaplar var buraya yazmak tetikleyecktir beni
Sadece bir sorum olacaktı haziran ayı yazarı Alexandre DUMAS , okumak zorunlu mu? elimdeki kitapları bitirmek istediğim için kendi seçtiğim yazarlarla devam etsem grubu bozar mıyım ?
Duadan geri dönüş yok bunu bir anla artıkSenin nazarın yok, beni çıldırtmak mı istiyorsuntamam Müge abla
Duadan geri dönüş yok bunu bir anla artık( bu sebeple rahat rahat uğraşıyordu )
10 küçük zenci okudum yokluğunda calci başgan yine daldan dala atlamaya başladım görmek bitmedi kamelyalı kadın da ha bi de bülbülü öldrmek de varBakma bakma
Günaydın canım hoş geldinGünaydınlar herkese
Annem iyi çok şükür. hastaneden çıkarttık patoloji sonuçlarını bekliyoruz. Soran herkese çok teşekkür ederim
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
Jawlensky
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@Elif2780
@Kafesteki Kartal
@leblebici
Aa kitap yorumlama ,üzerinde konuşma fikri çok güzel, böyleyse katılmak isterim ben deÇok teşekkür ederim. Ortak okumalar kişilerin kendi tercihine bırakıldı. Şöyle bir durum var ortak okumalarda o kitabı okuduktan sonra gün belirleyip üzerinde konuşuyor yorumluyoruz. Arada mini ortak okumalar oluyor.
Mesela şu kitaba başlıyorum dediğinizde bir daha ben de başlayalım beraber okuyalım diyor ve bir anda kitabı 3 4 kişi oluyor. böylece çok daha verimli okuma da oluyor
Bülbülü öldürmek çok güzeldi keyifli okumalar10 küçük zenci okudum yokluğunda calci başgan yine daldan dala atlamaya başladım görmek bitmedi kamelyalı kadın da ha bi de bülbülü öldrmek de var
Bakma bakma
Ben hep dedim okuyun diyeŞimdi yedim sizi
Katili tahmin edebildin mi peki. bunu en kısa sürede konuşalım bence10 küçük zenci okudum yokluğunda calci başgan yine daldan dala atlamaya başladım görmek bitmedi kamelyalı kadın da ha bi de bülbülü öldrmek de var
Vaayy direk satış heeeBen hep dedim okuyun diye
Ben kitabı unuttum yahuKatili tahmin edebildin mi peki. bunu en kısa sürede konuşalım bence
ben de bu ay son kitap siparişi verdim artık almayacağım karar verdim.
İnşallah yani
Evet çok zevkli oluyor yorumlama geceleriAa kitap yorumlama ,üzerinde konuşma fikri çok güzel, böyleyse katılmak isterim ben de
Bülbülü öldürmek çok güzeldi keyifli okumalar
Topiğe uğramadığından görmezsin tabi teyoSen miii
İsimleri hatırlamıyorum ama meslekler aklımda. Neyse ki U UcanSupurge yeni okudu o hatırlatırBen kitabı unuttum yahu
Ölümler aklımda ama
Öyle ölmez füze atTopiğe uğramadığından görmezsin tabi teyo
Bu duvarda asılı olan şiir miydi sanki kilit nokta, neyse o gün konuşuldukça hatırlarım herhaldeİsimleri hatırlamıyorum ama meslekler aklımda. Neyse ki U UcanSupurge yeni okudu o hatırlatır
On küçük zenci yemeğe gitti,
Birinin lokması boğazına tıkandı. Kaldı dokuz,
Dokuz küçük zenci geç yattı,
Sabah Biri uyanamadı, kaldı sekiz,
Sekiz küçük zenci Devon’u gezdi,
Biri geri dönmedi. Kaldı yedi,
Yedi küçük zenci odun kırdı
Biri baltayı kendine vurdu. Kaldı altı,
Altı küçük zenci bal aradı,
Birini arı soktu. Kaldı beş,
Beş küçük zenci mahkemeye gitti,
Biri tutuklandı. Kaldı dört,
Dört küçük zenci yüzmeye gitti,
Birini balık yuttu. Kaldı üç,
Üç küçük zenci ormana gitti,
Birini ayı kaptı. Kaldı iki,
İki küçük zenci güneşte oturdu,
Birini güneş çarptı. Kaldı bir zenci.
Bir küçük zenci yapayalnız kaldı.
Gidip kendini astı. Kimse kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?