Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kemik Torbası -Stephan King

Yazar Mike karısının bir kazada hayatını kaybetmesiyle bir süre sessizliğe çekilir. Yazları gittikleri göl evlerini sürekli rüyalarında görür. Uzun bir süre sonra oraya gitmeye cesaret eder ve olaylar olaylar Hayaller rüyalar psişik güçler etrafında daha önce orada hayatını kaybeden Sara adlı kadının etrafında gelişen olayları yazar kendi anlatıyor. Güzel bir kitap. Rüyaları anlatan bazı yeeleri bazen çok yordu ama yine de tavsiye ederim

Katili tahmin edebildin mi peki. bunu en kısa sürede konuşalım bence
ben de bu ay son kitap siparişi verdim artık almayacağım karar verdim.
İnşallah yani
Hep gariban Uşak’tan şüphelenmiştim o kadar tuhaf şeye rağmen hizmet etmeye devam edişinden ötürü
Aklımda aklımda

Sınıfın çalışkan öğrencilerinde Musekkin'e kırmız kurdelesini takıyorum. Örnek alın arkadaşınız okuduğunuz kitapları yorumlayın yoksa

Merhabalar arkadaslar herkese selam
uzuun zaman oldu kkya girmeyeli canim Mehfam bahsetti gruptan
Ben de yogun okumalar yapiyorum burda da guzel paylasimlar yaparım inşallah
Hoş geldiniz. Mehfam ın destekleriyle kurdum bu topiği zaten. O olmasa açmaya cesaret edemezdim.
İlk sayfayı okuduktan sonra sorularınızı cevaplayabilirim

Hoş geldiniz. Mehfam ın destekleriyle kurdum bu topiği zaten. O olmasa açmaya cesaret edemezdim.
İlk sayfayı okuduktan sonra sorularınızı cevaplayabilirim
Hosbuldum teşekkür ederim gecmis olsun bu arada Rabbim sifa versin annenize
Okudum ilk sayfayi benim bu sene hedefim 40 kitap 14 tane okudum 1000 kitap sayfamdan ekran resmi atayim

Şu an okudugum 4 kitap var ama 3 u yavas ilerliyor gunde 10 sayfa kadar. İlmihal hadis ve muhtasar kitaplari onlarin haricinde
Onu Böyle Sevdiler kitabini okuyorum Yusuf Kandehlevi nin 22. sayfadayim okuma duzenim bu sekilde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…