- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.229
- 598
Aşk olsun n niye ifşa ettin ki benimTanrı bilimci Teo
YesSon 3 dakika ON KÜÇÜK ZENCİ çin. Hadi toplaşın
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
Namaria
@bezgin bekir
@bnnu
G gereksizkontes
Timam kaçıyorumKonuyu dağıtma. Şurada katil bulacağız
Yine bir gün katili arıyorumKonuyu dağıtma. Şurada katil bulacağız
Ben demem kendi adımaDikkat dikkat. Bu saatten sonra ON KÜÇÜK ZENCİ kitabı yorumlanacaktır. Bol spolier içerir dikkat edin. Sonra aman ben görmedim aman kitabın sonunu söylediniz demeyin
Kısmen diyelimBen başlayayım .
İlahi adalet her zaman oluyor mu? Buradaki 10 kişi yaptıkları suçların karşısında bunun bedelini bu şekilde ödemeleri ne kadar doğruydu sizce?
İlahi adalet her daim olur. Ama bu tek başına bir insanın adaleti yerine getirme çabasıydi.Ben başlayayım .
İlahi adalet her zaman oluyor mu? Buradaki 10 kişi yaptıkları suçların karşısında bunun bedelini bu şekilde ödemeleri ne kadar doğruydu sizce?
bence suçlananların suç sıralamasına göre yüzde bi milyon hakeden de vardı %50 de mesela isimsiz mektuplarla adaya gelirken karakterleri tanıtıyo da 2 çocuğun ölümüne sebep olan araba kazası ile o direkt ölsün dedim içimden pislik acı bile duymadıBen başlayayım .
İnsanın adaleti sağlaması ne kadar doğru sizceİlahi adalet her daim olur. Ama bu tek başına bir insanın adaleti yerine getirme çabasıydi.
Bence doğru değil, ama oyunu kuranin da ruh sağlığı çok yerinde değildi belliki.
Bence değil, gerçek hayatta da insanların ceza kesmesine karşıyım zaten.İnsanın adaleti sağlaması ne kadar doğru sizce
Doğru eleadora HanımcımBence değil, gerçek hayatta da insanların ceza kesmesine karşıyım zaten.
Evet her ne kadar yolu yanlış olsa da, hikayenin sonunda olayın bıraktığı izlenim bence güzeldi. Amiyane tabirle tek başına bir adam; bir adalet sistemine ders verdi!ama bir de adalet derken bu davet edilen insanların görünen toplum adalet sisteminden sıyrılan suçlular olmalarını unutmamak lazım
Yettim
Katilin kendi suçluyken sağladığı adalet düşündürücü idi bedelini ödeme şekilleri elbette doğru değildi ama böyle bir plan yapmak nasıl bir zeka nasıl bir psikoloji Uşak ölene kadar ondan şüphelendim hepBen başlayayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?