Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben başlayayım .
İlahi adalet her zaman oluyor mu? Buradaki 10 kişi yaptıkları suçların karşısında bunun bedelini bu şekilde ödemeleri ne kadar doğruydu sizce?
İlahi adalet her daim olur. Ama bu tek başına bir insanın adaleti yerine getirme çabasıydi.
Bence doğru değil, ama oyunu kuranin da ruh sağlığı çok yerinde değildi belliki.

Ben başlayayım .
İlahi adalet her zaman oluyor mu? Buradaki 10 kişi yaptıkları suçların karşısında bunun bedelini bu şekilde ödemeleri ne kadar doğruydu sizce?
bence suçlananların suç sıralamasına göre yüzde bi milyon hakeden de vardı %50 de mesela isimsiz mektuplarla adaya gelirken karakterleri tanıtıyo da 2 çocuğun ölümüne sebep olan araba kazası ile o direkt ölsün dedim içimden pislik acı bile duymadı

ama bir de adalet derken bu davet edilen insanların görünen toplum adalet sisteminden sıyrılan suçlular olmalarını unutmamak lazım

ama bir de adalet derken bu davet edilen insanların görünen toplum adalet sisteminden sıyrılan suçlular olmalarını unutmamak lazım
Evet her ne kadar yolu yanlış olsa da, hikayenin sonunda olayın bıraktığı izlenim bence güzeldi. Amiyane tabirle tek başına bir adam; bir adalet sistemine ders verdi!

@Negoo nerdesin taze izledin daha
U UcanSupurge kooşşçş
Namaria gel gel
Yettim
Ben başlayayım .
Katilin kendi suçluyken sağladığı adalet düşündürücü idi bedelini ödeme şekilleri elbette doğru değildi ama böyle bir plan yapmak nasıl bir zeka nasıl bir psikoloji Uşak ölene kadar ondan şüphelendim hep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…