Bende öyle düşündüm bu kız kendini asmaz kesin öldürülecek diye düşündüm. Ama sonunda psikolojik baskı bence çok iyiydi. Ve kesinlikle çözülmezdi, bir ömür olmayan firari katil aranırdı.Vera sağ kalınca dedim bu kendini asmaz kitap fiyasko 10 kişinin dışında biri var adada diye hayal ettim ama sonunda şaşırdım doktor ile işbirliği yapıp kendini öldü gösterip ve sonra doktor konuşmasın diye ilk onu postalayışı yazdığı mektup olmasa bu cinayeti hiç kimse çözemezdi bence
Uşak da göçünce bizim katilden şüphelendim de o da ölünce kafam durdu demek psikopat kendini öldü göstermişşimdi sorayım okuma esnasında kimlerden şüphelendiniz?
ben ban yemeyi göze alarak bu görseli paylaşmak zorundayım
bu modda okudum tüm kitabı
Eki Görüntüle 2873366
ilk başlarda cocukları öldüren zibidi hariç hepsinden şüphelendim
Vera için dedim kesin bu katil durumda ayyy bu başımıza gelen nee
ayy bunu kim yapmış olabilir salağa yatmalar falan son üçe kalınca heyecanlandım
yüzbaşı dan derin şüphelendim bi ara o da son 3 e kaldı
bi ara soğukkanlılığından dolayı yaşlı kadından çok şüphelendim ama hakimi çok düşünmemiştim ne yalan söyliyim
hele kurguyu okuyunca waaaw dedim
Veranın hala kendini asmasına inanamadım ben yani çocuğu ölüme sürükledi bu kadar vicdan yapmadı hala Hugo Hugo diye ölecek zaten onun aşkından gitti astı çocugun ölümüne zerre üzülerek değilVera sağ kalınca dedim bu kendini asmaz kitap fiyasko 10 kişinin dışında biri var adada diye hayal ettim ama sonunda şaşırdım doktor ile işbirliği yapıp kendini öldü gösterip ve sonra doktor konuşmasın diye ilk onu postalayışı yazdığı mektup olmasa bu cinayeti hiç kimse çözemezdi bence
Vallahi Uşak diyeceğim başıma bir iş gelmeyecekseşimdi sorayım okuma esnasında kimlerden şüphelendiniz?
Eki Görüntüle 2873366
ayy bunu kim yapmış olabilir salağa yatmalar falan son üçe kalınca heyecanlandım
bi ara soğukkanlılığından dolayı yaşlı kadından çok şüphelendim ama hakimi çok düşünmemiştim ne yalan söyliyim
uşaktan ben de çok şüphelendim bi bakıyolar sessizce bi yere gitmiş falanUşak da göçünce bizim katilden şüphelendim de o da ölünce kafam durdu demek psikopat kendini öldü göstermiş
Kız o kendini asmadı ya bizim katil onu astıVeranın hala kendini asmasına inanamadım ben yani çocuğu ölüme sürükledi bu kadar vicdan yapmadı hala Hugo Hugo diye ölecek zaten onun aşkından gitti astı çocugun ölümüne zerre üzülerek değil
nası ya ben anlamadım öyle mi oldu canımKız o kendini asmadı ya bizim katil onu astı
Vera dan ben de şüphelendim ama aklıma geldi biri kesin ölü değil diye. Ama hangisi emin olamadım.şimdi sorayım okuma esnasında kimlerden şüphelendiniz?
Eki Görüntüle 2873366
bi ara kimden şüphelendim biliyo musunuz hani bunları tekneyle adaya getiren denizci var ya bişeyleribiliyormuş gibi suskun olan diyodum gizli gizli gelip hergün birini öldürüyoVera dan ben de şüphelendim ama aklıma geldi biri kesin ölü değil diye. Ama hangisi emin olamadım.
Bu görsel de beni anlatıyor
Sen de mi polisiye roman yazsan acaba, ben sandalciyi bile unuttumbi ara kimden şüphelendim biliyo musunuz hani bunları tekneyle adaya getiren denizci var ya bişeyleribiliyormuş gibi suskun olan diyodum gizli gizli gelip hergün birini öldürüyo
hiç aklıma gelmedi birinin ölü olmadığı
Yok canım adam onu asıyor tabure altında veya yerde değil diğer taburelerin yanında olduğu için polisler işin içini çözemiyorlarnası ya ben anlamadım öyle mi oldu canım
gitti odasına ip vardı odasında sandalyeye cıktı kafasını geçirmedi mi
Dedim hizmetçinin karısı olabilir çünkü ilk ölenlerden. Ölülerden olduğunu şuradan anladım kimseyi gömmediler herkesi odasına bıraktılar. Doktor olma ihtimali yüksek dedim çünkü bunlar kalbi durduran ilaçları biliyorlarbi ara kimden şüphelendim biliyo musunuz hani bunları tekneyle adaya getiren denizci var ya bişeyleribiliyormuş gibi suskun olan diyodum gizli gizli gelip hergün birini öldürüyo
hiç aklıma gelmedi birinin ölü olmadığı
yani bu gidip odasına kendini asmaya niyet etti ama di mi hakim dayı gelip sadece sandalyeyi ayağından aldı ben öyle anladımYok canım adam onu asıyor tabure altında veya yerde değil diğer taburelerin yanında olduğu için polisler işin içini çözemiyorlar
Aynen canım sonunu daha basit şekilde çözeceğiz sanıyordumOn küçük zenci son itibariye beni çok şaşırtan bir kitap oldu
Bende kendini astı diye hatırlıyorumYok canım adam onu asıyor tabure altında veya yerde değil diğer taburelerin yanında olduğu için polisler işin içini çözemiyorlar
ahaha canım ben uçan kuştan şüphelendim ilk agatha christie romanıydı okuduğum yoksa ben yazsam katili hemen tahmin edersinizSen de mi polisiye roman yazsan acaba, ben sandalciyi bile unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?