Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şimdi sorayım okuma esnasında kimlerden şüphelendiniz?

ben ban yemeyi göze alarak bu görseli paylaşmak zorundayım
bu modda okudum tüm kitabı

ilk başlarda cocukları öldüren zibidi hariç hepsinden şüphelendim

Vera için dedim kesin bu katil durumda ayyy bu başımıza gelen nee
ayy bunu kim yapmış olabilir salağa yatmalar falan son üçe kalınca heyecanlandım

yüzbaşı dan derin şüphelendim bi ara o da son 3 e kaldı

bi ara soğukkanlılığından dolayı yaşlı kadından çok şüphelendim ama hakimi çok düşünmemiştim ne yalan söyliyim
hele kurguyu okuyunca waaaw dedim

Bende öyle düşündüm bu kız kendini asmaz kesin öldürülecek diye düşündüm. Ama sonunda psikolojik baskı bence çok iyiydi. Ve kesinlikle çözülmezdi, bir ömür olmayan firari katil aranırdı.

Uşak da göçünce bizim katilden şüphelendim de o da ölünce kafam durdu demek psikopat kendini öldü göstermiş

Veranın hala kendini asmasına inanamadım ben yani çocuğu ölüme sürükledi bu kadar vicdan yapmadı hala Hugo Hugo diye ölecek zaten onun aşkından gitti astı çocugun ölümüne zerre üzülerek değil

Vallahi Uşak diyeceğim başıma bir iş gelmeyecekse

Uşak da göçünce bizim katilden şüphelendim de o da ölünce kafam durdu demek psikopat kendini öldü göstermiş
uşaktan ben de çok şüphelendim bi bakıyolar sessizce bi yere gitmiş falan
millet ölüyo bu iş iş iş dedim kesin bu bi ara sonra boşa düştüm aynen

Vera dan ben de şüphelendim ama aklıma geldi biri kesin ölü değil diye. Ama hangisi emin olamadım.
Bu görsel de beni anlatıyor

Vera dan ben de şüphelendim ama aklıma geldi biri kesin ölü değil diye. Ama hangisi emin olamadım.
Bu görsel de beni anlatıyor
bi ara kimden şüphelendim biliyo musunuz hani bunları tekneyle adaya getiren denizci var ya bişeyleribiliyormuş gibi suskun olan diyodum gizli gizli gelip hergün birini öldürüyo
hiç aklıma gelmedi birinin ölü olmadığı

Sen de mi polisiye roman yazsan acaba, ben sandalciyi bile unuttum

Dedim hizmetçinin karısı olabilir çünkü ilk ölenlerden. Ölülerden olduğunu şuradan anladım kimseyi gömmediler herkesi odasına bıraktılar. Doktor olma ihtimali yüksek dedim çünkü bunlar kalbi durduran ilaçları biliyorlar

Yok canım adam onu asıyor tabure altında veya yerde değil diğer taburelerin yanında olduğu için polisler işin içini çözemiyorlar
yani bu gidip odasına kendini asmaya niyet etti ama di mi hakim dayı gelip sadece sandalyeyi ayağından aldı ben öyle anladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…