- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Yine UşakYettim
Katilin kendi suçluyken sağladığı adalet düşündürücü idi bedelini ödeme şekilleri elbette doğru değildi ama böyle bir plan yapmak nasıl bir zeka nasıl bir psikoloji Uşak ölene kadar ondan şüphelendim hep
Ben okumadim kuzum o kitabi, size iyi sohbetlerSon 3 dakika ON KÜÇÜK ZENCİ çin. Hadi toplaşın
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
Namaria
@bezgin bekir
@bnnu
G gereksizkontes
Allah canını almasın onun milleti kırıp geçiriyorlar o hala odun kesip kahvaltı hazırlıyorYine Uşak
Allahım bir tek ben böyle düşünüyorum sanmıştımAllah canını almasın onun milleti kırıp geçiriyorlar o hala odun kesip kahvaltı hazırlıyor
Aynen canımAllah canını almasın onun milleti kırıp geçiriyorlar o hala odun kesip kahvaltı hazırlıyor
Evet bazıları pişman bile değildibence suçlananların suç sıralamasına göre yüzde bi milyon hakeden de vardı %50 de mesela isimsiz mektuplarla adaya gelirken karakterleri tanıtıyo da 2 çocuğun ölümüne sebep olan araba kazası ile o direkt ölsün dedim içimden pislik acı bile duymadı
Tarafsız olması imkansiz insanların benceBence değil, gerçek hayatta da insanların ceza kesmesine karşıyım zaten.
Valla ya öküzün karısı ölmüş üstelikAllahım bir tek ben böyle düşünüyorum sanmıştımadamlar ölüm için oraya getirilmiş olduğunu anladı, o hala karım güzel yemek yapar diyor çıldırmalık
Şiirde geçtiği için mi ?Aynen canım
Yalnız odun orada önemli bir detay
Bir şekilde bir açık bulup sıyrılmışlar. Kimi nüfusunu kullanarak kimi si kurnazlıkla.ama bir de adalet derken bu davet edilen insanların görünen toplum adalet sisteminden sıyrılan suçlular olmalarını unutmamak lazım
Adam ölüme mahkûm olmasa sence de bu adalet oyununu oynar mıydı?Evet her ne kadar yolu yanlış olsa da, hikayenin sonunda olayın bıraktığı izlenim bence güzeldi. Amiyane tabirle tek başına bir adam; bir adalet sistemine ders verdi!
Hem öyle hem de genelde Erkeklere atfettiğim bir kelime olduğu içinValla ya öküzün karısı ölmüş üstelik
Şiirde geçtiği için mi ?
aynen öyle aslında yargı sistemini güzel eleştirmiş açık buşunan sistemlerde insanlar kendi adaletini sağlamaya çalışırBir şekilde bir açık bulup sıyrılmışlar. Kimi nüfusunu kullanarak kimi si kurnazlıkla.
Bence oynamazdı zira insan ancak ucu kendine dokunursa harekete geçebilirAdam ölüme mahkûm olmasa sence de bu adalet oyununu oynar mıydı?
Adam çok sadık işine ama yine de patronunun ölümünezin vermiş bir de kahraman gibi anılmışAllah canını almasın onun milleti kırıp geçiriyorlar o hala odun kesip kahvaltı hazırlıyor
İçki içer misin beyim deyip duruyorValla ya öküzün karısı ölmüş üstelik
Şiirde geçtiği için mi ?
Böyle sorunca aklıma Şahsiyet dizisi geldi.Adam ölüme mahkûm olmasa sence de bu adalet oyununu oynar mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?