Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah canını almasın onun milleti kırıp geçiriyorlar o hala odun kesip kahvaltı hazırlıyor
Allahım bir tek ben böyle düşünüyorum sanmıştım adamlar ölüm için oraya getirilmiş olduğunu anladı, o hala karım güzel yemek yapar diyor çıldırmalık

Evet bazıları pişman bile değildi

ben kendimce bir özet geçeyim yorumumla;
1-Doktor Edward Georges Armstrong, 14 Mart 1925’te Louise Mary Gless’in ölümüne sebep oldunuz.

alkollü ameliyata girip suçu tıpın üstüne attı ölümü haketti

2-General John Gordon Mac Arthur, 04 Ocak 1917 günü, karınızın sevgilisi Arthur Richomd’u soğukkanlılıkla ölüme yolladınız.

bu adama hele çok çok sinirlendim karın askerle kaçmış onurlu bi adam olsan boşanır gidersin ne ölüme yolluyosunadamı ha bi de madem ölüme yollican karını da öldrüseydin o ölüme gönderdiği adamdan daha suçlu karısı bence

3-William Henry Blore, 10 Ekim 1928 günü James Stefen Landor’un ölümüne sebep oldunuz.

bu polis memuru zeki bir karakterdi ama para için yapmıştı ölümü haketti

4-5-Thomas Rogers ve Mary Rogers siz, 6 Mayıs 1929’da Jennifer Brady’i ölüme terk ettiniz.

bu kahya çift e de çok çok sinir oldum mal kalacak diye ev sahiplerinden doktor ilaç vs bulamadık bahanesiyle kadını ölüme terkettiler. zaten eceliyle ölse mal gene size kalacaktı

6-Teğmen Philip Lombard,siz Doğu Afrika’da bir kabileden yirmi bir kişiyi ölüme sürüklediniz.

en masum bulduğum kişi idi cünkü ölüm kalım savaşında insan kendini düşünebilir tabi ki toplu katliam gibi oldu yerlilerin yiyeceklerini alıp hayatta kalması ama en azından diğerleri gibi keyfi olmadığını düşünüyorum

7-Vera Elisabeth Claythorne, 11 Ağustos 1932’de siz Cyril Oglive Hamilton’u öldürdünüz.

bu Veranın ölmesini o kadar çok istedim ki en sinirlendiğim en en en kızdığım bu idi sevdiği adamıngözüne girmek için küçücük çocuğu ölüme gönderi

8-Anthony James Marston, geçen yıl 14 Kasım’da (1937) siz John ve Lucy Combes’u öldürdünüz.

bu da cocukları trafik kazasında öldüren pislik zerre üzülmedim ilk ölen oydu

9-Emily Caroline Brent, 5 Kasım 1931’de siz Beatrice Taylor’un ölümünden sorumlu tutuldunuz.

bu yaşlı bayanı da cok suçlu bulmadım benim de evimde bir çalışan hamile kalsa kimliği belli olmayan birinden ben de bi mesafe koyardım tüm suçun bu kadında olduğunu düşünmüyorum intihar eden çalışanınınintihar sebebi olarak

10-Yargıç Lawrence Wargrave, 10 Haziran 1930 günü, Edwaed Seton’u ölüme sürüklediniz.

bu zaten asıl katilimiz yüksek bir adalet duygusuna sahip olduğunu ve bu kararının da yüzde yüz haklı olduğunu savunuyordu bu 10 kişinin kararını verirkenki yüzdesine bakarak haklı olabileceğini düşünüyorum

eyyorumlamam bu gadar

ama bir de adalet derken bu davet edilen insanların görünen toplum adalet sisteminden sıyrılan suçlular olmalarını unutmamak lazım
Bir şekilde bir açık bulup sıyrılmışlar. Kimi nüfusunu kullanarak kimi si kurnazlıkla.

Evet her ne kadar yolu yanlış olsa da, hikayenin sonunda olayın bıraktığı izlenim bence güzeldi. Amiyane tabirle tek başına bir adam; bir adalet sistemine ders verdi!
Adam ölüme mahkûm olmasa sence de bu adalet oyununu oynar mıydı?

Vera sağ kalınca dedim bu kendini asmaz kitap fiyasko 10 kişinin dışında biri var adada diye hayal ettim ama sonunda şaşırdım doktor ile işbirliği yapıp kendini öldü gösterip ve sonra doktor konuşmasın diye ilk onu postalayışı yazdığı mektup olmasa bu cinayeti hiç kimse çözemezdi bence

On Küçük zenci
10 kişinin zenci adasına çeşitli işler için çağrılmasıyla başlıyor. İlk gece yemekten sonra aralarından bir kişinin zehirlenip ölmesiyle bir ölüm tuzağına geldiklerini farkediyorlar. Bundan sonrası avcı av ilişkisi. Hiç kimse kendisine yazılmış ölümden kurtulamayıp teker teker kaderini yaşıyor. Peki bu 10 kişiden hangisi katildi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…