Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tess Gerritsen 'siliniş' bitti.

Kendini bir rehine krizinin yanlış tarafında bulunca, hamile olan cinayet masası detektifi Jane Rizzoli, hayatının en mutlu saatleri olabilecek süreçte kendini tam bir kâbusun ortasında bulur.

İsimsiz, güzel bir kadın, morga ceset olarak getirilir. Fakat Boston’lu tıp uzmanı Maura Isles ceset torbasını açıp baktığında, unutamayacağı bir korku yaşar: Ceset gözlerini açar!

Hâlâ hayatta olan kadın hastaneye yetiştirilir, ama tuhaflıklar çok geçmeden ölümcüllüğe dönüşür. Kadın, son derece soğukkanlı bir şekilde güvenlik görevlisini öldürerek hastaları rehin alır… Aralarından biri hamile cinayet detektifi Jane Rizzoli’dir

Benim şu an okuduğum kitapta da hamile, doğurur diye düşünüyordum, sonraki kitapta da hala hamile demek

Ben başlayayım .
İlahi adalet her zaman oluyor mu? Buradaki 10 kişi yaptıkları suçların karşısında bunun bedelini bu şekilde ödemeleri ne kadar doğruydu sizce?
İlahi adaletin yerini bulduğuna inanırım.Adaleti bu şekilde bir kişinin kanunsuz bir şekilde sağlamaya çalışması doğru değil.Zaten o kişide adalet sağlamak için değil cinayetten zevk aldığı için yaptı.

Kitabı da okumak istiyorum çünkü dizide hepsi yansıtılmamış.Birde yargıcın hepsini nasıl öldürdüğü dizide gösterilmemiş sonradan,kitap da anlatılıyor mu?
Testere filmini izlemiş biri olarak yargıcın ölü numarası yaptığını düşünmüştüm
Çok soğukkanlı kaldığı için cinayetler karşısında katilin o olduğunu çabuk tahmin ettim.

En son kendini vuruyor oysa veranın günlüğünde onun da öldüğü yazıyordu
Evet çünkü ölü taklidi yaptı.Dizide yargıç masaya oturuyor silahı kendine uzak tutarak boğazına sıkıyor silah o şiddetle masanın karşı tarafına fırlıyor.Başka biri öldürmüş gibi gösteriyor kendini.Silahı peçete ile tutuyor parmak izide yok

Ölümü hakedenlerse

1-Vera (Hırsı için masum bir çocuğu öldürdü cani!)
2- Uşak(Para için işverenini öldürdü,kadın zaten ölüm döşeğinde,karısına da kötü davranıyordu pislik)
3-Polis (Döverek birini öldürmesi korkunçtu, hasta)
4- Paralı asker (pırlanta için 21 kişiyi öldürdüğü gösteriliyor dizide,kitapta nasıl bilmiyorum)
5-Doktor ( Hastalığını bile bile sırf ünvan takıntısı yüzünden ameliyat yapıp hastanın ölümüne sebep olmuş,kibirli biriydi Veraya sen sekretersin ben doktor diye üstten üstten konuşuyordu)

General ve yaşlı kadın bence haketmedi.
Yargıç da bence ölümlerden idamlardan zevk alan bir psikopattı.

Kitapta anlatiyor kimi nasil öldürdüğü en son.
okurken tahmin etmek cok zordu ben de diziyi merak ettim simdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…