Bak o da olabilir. Kendimi öldürürken milleti de öldüreyim dedi zaar jajajajaÇok net hatırlayamıyorum o kadar detayı ne yazık ki
Acaba bunları yaptıran vicdan azabı mıydı
Ben daha trajik düşünmüştümBak o da olabilir. Kendimi öldürürken milleti de öldüreyim dedi zaar jajajaja
Ben agatha yı çok severim ve çok eserini okudum fakat hiçbirisi bu kitabın yerini tutmadı.Ah evet mavi trenin esrarını okudum bi heyecan ama aynı tadı alamadım
Benim şu an okuduğum kitapta da hamile, doğurur diye düşünüyordum, sonraki kitapta da hala hamile demekTess Gerritsen 'siliniş' bitti.
Kendini bir rehine krizinin yanlış tarafında bulunca, hamile olan cinayet masası detektifi Jane Rizzoli, hayatının en mutlu saatleri olabilecek süreçte kendini tam bir kâbusun ortasında bulur.
İsimsiz, güzel bir kadın, morga ceset olarak getirilir. Fakat Boston’lu tıp uzmanı Maura Isles ceset torbasını açıp baktığında, unutamayacağı bir korku yaşar: Ceset gözlerini açar!
Hâlâ hayatta olan kadın hastaneye yetiştirilir, ama tuhaflıklar çok geçmeden ölümcüllüğe dönüşür. Kadın, son derece soğukkanlı bir şekilde güvenlik görevlisini öldürerek hastaları rehin alır… Aralarından biri hamile cinayet detektifi Jane Rizzoli’dir
Son 3 dakika ON KÜÇÜK ZENCİ çin. Hadi toplaşın
@JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
Namaria
@bezgin bekir
@bnnu
@gereksizkontes
Akşam işim çıktı sonrada yorgunluktan uyumuşum
İlahi adaletin yerini bulduğuna inanırım.Adaleti bu şekilde bir kişinin kanunsuz bir şekilde sağlamaya çalışması doğru değil.Zaten o kişide adalet sağlamak için değil cinayetten zevk aldığı için yaptı.Ben başlayayım .
İlahi adalet her zaman oluyor mu? Buradaki 10 kişi yaptıkları suçların karşısında bunun bedelini bu şekilde ödemeleri ne kadar doğruydu sizce?
Evet çünkü ölü taklidi yaptı.Dizide yargıç masaya oturuyor silahı kendine uzak tutarak boğazına sıkıyor silah o şiddetle masanın karşı tarafına fırlıyor.Başka biri öldürmüş gibi gösteriyor kendini.Silahı peçete ile tutuyor parmak izide yokEn son kendini vuruyor oysa veranın günlüğünde onun da öldüğü yazıyordu
Kesinlikle bende üzüldüm ve öldürdüğü kişiye üzülmedim.Ya general de aldatılmış bir adam. Ona üzüldüm ben
Kitapta anlatiyor kimi nasil öldürdüğü en son.Kitabı da okumak istiyorum çünkü dizide hepsi yansıtılmamış.Birde yargıcın hepsini nasıl öldürdüğü dizide gösterilmemiş sonradan,kitap da anlatılıyor mu?
Testere filmini izlemiş biri olarak yargıcın ölü numarası yaptığını düşünmüştüm
Çok soğukkanlı kaldığı için cinayetler karşısında katilin o olduğunu çabuk tahmin ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?