aynen canım ben de owen ailesi var sanıyodum NO-ONE mi ANYONE mi öyle şifre çözdüklerinde bi irkildimBen hep adada başka biri daha olduğunu düşünmüştüm, yani Owen diye birinin varlığına gerçekten inanmıştım, cesetleri gömmemeleri dikkatimi çekmişti ama ölüm numarası iki, üç kaldıklarında acaba mi diye düşündürdü.
Ama kurgu muazzamdı.
Bence hepsi birbirine yakindi, zaten bakınca hiç biri kasten adam öldürmemiş hep dolaylı yollardan sebep olmuşlar. Ama sıralama yapmam gerekirse ilk üç sıra sekreter, züppe ve uşakların olurdu.
ilk yorumumda dedim canım aslında o adamdan daha suçlu karısı bence keşke karısını vuraydı sadece adamı ölüme gönderdiYa general de aldatılmış bir adam. Ona üzüldüm ben
Karısını gönderseydi ölümeilk yorumumda dedim canım aslında o adamdan daha suçlu karısı bence keşke karısını vuraydı sadece adamı ölüme gönderdi
Hiç biri kiminin ihmal kiminin ihtiras gibi nedenleri vardı beşer şaşar misaliSizce bu suçluların içinde gerçekten cezayı hakeden kimdi
yazma hızım daha iyi olsa dedim heyecanla yazarkenNasıl keyif alabildğn mi bu geceden?
İnşallah ilerleyen zamanlarda kim biliryazma hızım daha iyi olsa dedim heyecanla yazarkençok keyif aldım ben
keşke real hayatta da böyle yorumlaşabilsek ama bu bile çok güzeldi
Okuduğum en özel polisiye romanlardan biri idi iyi ki sizden görüp merak edip okumuşum sonunu hiç mi hiç tahmin edememişim yazara bir kez daha saygı duydum müthiş bir deha örneği bence
ses kaydı atakİnşallah ilerleyen zamanlarda kim bilir
Uşağa üzüldüm karısı öldüğü halde bile hizmetine devam ediyorduses kaydı atak
son bişey sorayım sizlere sizce hiç ölümü haketmedi diyebileceğiniz ya da ölümüne üzüldüğünüz biri oldu mu?
C CalciferEleadora U UcanSupurge
ben o yüzbasıya biraz üzüldüm bi de yaşlı teyzeye ölmese de olurdu
Yaşlı teyzeye ben de üzüldüm çünkü o sadece söylediği sözden dolayı ölüme neden olmuş. Bana söylese gidip kendimi öldürmezdim.ses kaydı atak
son bişey sorayım sizlere sizce hiç ölümü haketmedi diyebileceğiniz ya da ölümüne üzüldüğünüz biri oldu mu?
C CalciferEleadora U UcanSupurge
ben o yüzbasıya biraz üzüldüm bi de yaşlı teyzeye ölmese de olurdu
Evinden kovmuş ya hizmetçiyi sadece laf etmemiş o halde sokağa atmışYaşlı teyzeye ben de üzüldüm çünkü o sadece söylediği sözden dolayı ölüme neden olmuş. Bana söylese gidip kendimi öldürmezdim.
10 küçük zenciden bahsediyoruz sanırım. Benim katili tahmin edemediğim nadir kitaplardandır ve bence yazarın en zevkli eseridir.
evet ya o adam tam bir görev adamıydıUşağa üzüldüm karısı öldüğü halde bile hizmetine devam ediyordu
aynen ben de öldürmezdim yani çeker giderdimYaşlı teyzeye ben de üzüldüm çünkü o sadece söylediği sözden dolayı ölüme neden olmuş. Bana söylese gidip kendimi öldürmezdim.
ya işte teyze açısından da muhafazakar bir hayat yaşamış ona göre faili mechul cocuk büyük bir ayıp günah evinde istememesi bana çok doğal geldiEvinden kovmuş ya hizmetçiyi sadece laf etmemiş o halde sokağa atmış
Bilmem ben kimseyi öyle sokak ortasına atamazdım günahsa kendi günahı başının çaresine bakmasını filan isteyebilirdim kendine bi düzen kurana kadar zaman tanırdımya işte teyze açısından da muhafazakar bir hayat yaşamış ona göre faili mechul cocuk büyük bir ayıp günah evinde istememesi bana çok doğal geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?