Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genel olarak ben zaten kurguyu çok beğenmiştim, ve Mehfam vesile olmuştu okumamıza, yanlis hatirlamiyorumdur inşallah ve yazarı da böylece tanımış oldum
Hem ilk ortak okumalarımızdandı bu topikte ve inanılmaz keyif almıştım.

yazarin diline falan söylenecek söz yok zaten geç kalınmışlik hissi yine nüksetti Agatha da..

kurgu muazzam. Ama bence ölümü hak etmeyenler de vardı. Yaşlı kadının evinden kovduğu kız ile ilgili söylediklerine çok sinirlendim. Bana hiç bir şey olmaz havaları da sanki yazarın; büyük başlara bir göndermesi gibi hissettim, ince mesajlar içeriyordu.
Ama bence ölümü hak etmiyordu.
Aldatılan koca ile ilgili söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Uşaklar karı koca geldiyse aldatan kadın nerde idi ?

Bilmem ben kimseyi öyle sokak ortasına atamazdım günahsa kendi günahı başının çaresine bakmasını filan isteyebilirdim kendine bi düzen kurana kadar zaman tanırdım
o zaten duygusal bir karakter değildi kendinde hiç suç bulmuyordu tabi ki bi hal çaresine bak diyebilirdi ama diğerleri kadar ölümü hak etmedi bence ya

aldatan kadın Generalin karısıydı canım askerin biriyle aldattı kocası askeri ölüme gönderdi bi daha da eskisi gibi olmadı karısı da öldükten sonra işte kendi kendine yaşadı General adaya gelene kadar

Kitap yorum gecenize ilk defa şahit oldum çok beğendim bunu ne sıklıkla yapıyorsunuz C Calcifer ara sıra gelip kahvemle sessizce izliyeyim sizi
Her zaman bekleriz ortak okuma kitaplarımız var o yüzden ayda bir gün mutlaka oluyor. Onun dışında böyle ufak ortak okumalar oluyor onları da araya sıkıştırıyoruz

Reactions: H M
Unutmayın ki bana hiç bir şey olmaz.
Gülben Ergen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…