Ah evet mavi trenin esrarını okudum bi heyecan ama aynı tadı alamadım10 küçük zenciden bahsediyoruz sanırım. Benim katili tahmin edemediğim nadir kitaplardandır ve bence yazarın en zevkli eseridir.
Genel olarak ben zaten kurguyu çok beğenmiştim, ve
o zaten duygusal bir karakter değildi kendinde hiç suç bulmuyordu tabi ki bi hal çaresine bak diyebilirdi ama diğerleri kadar ölümü hak etmedi bence yaBilmem ben kimseyi öyle sokak ortasına atamazdım günahsa kendi günahı başının çaresine bakmasını filan isteyebilirdim kendine bi düzen kurana kadar zaman tanırdım
Bana göre hepsi aynı orantıda hak ediyordu ölümü.ses kaydı atak
son bişey sorayım sizlere sizce hiç ölümü haketmedi diyebileceğiniz ya da ölümüne üzüldüğünüz biri oldu mu?
C CalciferEleadora U UcanSupurge
ben o yüzbasıya biraz üzüldüm bi de yaşlı teyzeye ölmese de olurdu
aldatan kadın Generalin karısıydı canım askerin biriyle aldattı kocası askeri ölüme gönderdi bi daha da eskisi gibi olmadı karısı da öldükten sonra işte kendi kendine yaşadı General adaya gelene kadarGenel olarak ben zaten kurguyu çok beğenmiştim, veMehfam vesile olmuştu okumamıza, yanlis hatirlamiyorumdur inşallah ve yazarı da böylece tanımış oldum
Hem ilk ortak okumalarımızdandı bu topikte ve inanılmaz keyif almıştım.
yazarin diline falan söylenecek söz yok zaten geç kalınmışlik hissi yine nüksetti Agatha da..
kurgu muazzam. Ama bence ölümü hak etmeyenler de vardı. Yaşlı kadının evinden kovduğu kız ile ilgili söylediklerine çok sinirlendim. Bana hiç bir şey olmaz havaları da sanki yazarın; büyük başlara bir göndermesi gibi hissettim, ince mesajlar içeriyordu.
Ama bence ölümü hak etmiyordu.
Aldatılan koca ile ilgili söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Uşaklar karı koca geldiyse aldatan kadın nerde idi ?
Elea zaman aşımına uğradıaldatan kadın Generalin karısıydı canım askerin biriyle aldattı kocası askeri ölüme gönderdi bi daha da eskisi gibi olmadı karısı da öldükten sonra işte kendi kendine yaşadı General adaya gelene kadar
Her zaman bekleriz
Unutmayın ki bana hiç bir şey olmaz.Genel olarak ben zaten kurguyu çok beğenmiştim, veMehfam vesile olmuştu okumamıza, yanlis hatirlamiyorumdur inşallah ve yazarı da böylece tanımış oldum
Hem ilk ortak okumalarımızdandı bu topikte ve inanılmaz keyif almıştım.
yazarin diline falan söylenecek söz yok zaten geç kalınmışlik hissi yine nüksetti Agatha da..
kurgu muazzam. Ama bence ölümü hak etmeyenler de vardı. Yaşlı kadının evinden kovduğu kız ile ilgili söylediklerine çok sinirlendim. Bana hiç bir şey olmaz havaları da sanki yazarın; büyük başlara bir göndermesi gibi hissettim, ince mesajlar içeriyordu.
Ama bence ölümü hak etmiyordu.
Aldatılan koca ile ilgili söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Uşaklar karı koca geldiyse aldatan kadın nerde idi ?
Ortak okuduğunuz kitapları banada yaz elim değdikçe okurum boş boş izlemiyeyim siziHer zaman beklerizortak okuma kitaplarımız var o yüzden ayda bir gün mutlaka oluyor. Onun dışında böyle ufak ortak okumalar oluyor onları da araya sıkıştırıyoruz
Yaaa jshshah gözümde canlanan gülüş sahnesiUnutmayın ki bana hiç bir şey olmaz.
Gülben Ergen
General çok büyük kalp kırıklığı ile yaptı o yüzden ona hal verebiliyorum. Çünkü karısını da çok seviyorduElea zaman aşımına uğradı
Aramıza hoş geldiniz diyelim mi o zaman ?Ortak okuduğunuz kitapları banada yaz elim değdikçe okurum boş boş izlemiyeyim sizi
İlk sayfada yıl sonuna kadar yazdım. Bu ay Empedokles'in dostları okuyoruzOrtak okuduğunuz kitapları banada yaz elim değdikçe okurum boş boş izlemiyeyim sizi
Yaaa jshshah gözümde canlanan gülüş sahnesibeynimdeki gereksiz bilgilerde bugün
Teşekkür ederim benim pek vaktim olmuyor çok isterdim ama sizin gibi okuyamam bu topiği takip etmeyi seviyorum tanıdığım birsürü arkadaş var pek yabancılık çekmiyorum sessizce okuyup kaçıyorumAramıza hoş geldiniz diyelim mi o zaman ?
Tamam canım bakarımİlk sayfada yıl sonuna kadar yazdım. Bu ay Empedokles'in dostları okuyoruz
Çok net hatırlayamıyorum o kadar detayı ne yazık kiGeneral çok büyük kalp kırıklığı ile yaptı o yüzden ona hal verebiliyorum. Çünkü karısını da çok seviyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?