- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Bu kızın yükünü alın birazda tezini bitirsin. Hangi birisine yetişecekGeldi geldimuhteşem falan atmış ya nasıl sevindi saflar sıklaştı tabi
Haziran da herkes pert neden ? Üstelik Teo da yok sahalarda, ama gizli teo ajanları varBu kızın yükünü alın birazda tezini bitirsin. Hangi birisine yetişecek
Calci başkan ya ondan zaar tarafsız olmak zorunda diye mi acaba
Yok kuzum nerdeee
Levin de toplayamadığı yandaşı gizlice nazar team e eklediHaziran da herkes pert neden ? Üstelik Teo da yok sahalarda, ama gizli teo ajanları var
Calci eskilerden bir mesaj bulur çözerizCalci başkan ya ondan zaar tarafsız olmak zorunda diye mi acaba
ya evet çok okumak istediğim bir eser ama gözüm korktuğundan yıllardır almadımBen kendimi bu ay monte kristoya kaptirdim gidiyorum2 cildi 1500 sayfa olunca kitabin bitmesini bekliyorum
Sakın öyle düşünme. Su gibi akan bir kitap ve kesinlikle orjinal oku kısaltılmış okumaya evet çok okumak istediğim bir eser ama gözüm korktuğundan yıllardır almadımbelki başka yayınevinden bir özet bulursam alırım
Herşeyi Teodan beklemeyin, biraz hareket, biraz sinerjiBu kızın yükünü alın birazda tezini bitirsin. Hangi birisine yetişecek
kendimi bildiğim için canım Don Quijote 6 yıldır iki cilt halinde kitapliğimdaSakın öyle düşünme. Su gibi akan bir kitap ve kesinlikle orjinal oku kısaltılmış okuma
Olur mu muaf olmayan çok kişi var henüz
Herşeyi Teodan beklemeyin, biraz hareket, biraz sinerji
Bildirim topiğine bakman yeterliteocum vekalet vermek istediğin arkadaşlar varsa halledeyim
Tamam canım. Ekliyorum yarın
Eski defterler açılsınLevin de toplayamadığı yandaşı gizlice nazar team e ekledi
Calci eskilerden bir mesaj bulur çözeriz
Yaa bize katilsaydin keşke çok kişi okuyunca çok zevkli oluyorya evet çok okumak istediğim bir eser ama gözüm korktuğundan yıllardır almadımbelki başka yayınevinden bir özet bulursam alırım
Bize topik torpili var mı notercimteocum vekalet vermek istediğin arkadaşlar varsa halledeyim
Teoyu yerinden mi edeceksinizBenim de verdiğim hasar iyidir
Gel düet yapıp yıkıcı güç uygulayalım
Garezi bana. Biliyorsun benim için üye oldu. Teo aşık bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?