- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.229
- 598
Ya çok serin çok güzel bahçemiz, dayanamıyorumköye gitmesen olacak da ne zaman napiyon desem ya köydesin ya köye gitcen ya köyden geldin
gidip köye yerleşesim geliyo sen öyle deyince
Teo Ramazan'dan sonra dönüşüm muhteşem olacak demiştiHaziran da herkes pert neden ? Üstelik Teo da yok sahalarda, ama gizli teo ajanları var
haziran ilk haftasonu katildim yakalayamadım siziYaa bize katilsaydin keşke çok kişi okuyunca çok zevkli oluyor
Bildirim topiğine bakman yeterli
Bence özet okuma. Kitabın kalınlığı gözünü korkutmasın. O kadar hızlı ilerliyor ki. Çok güzel ve akıcı. Konusu da merak uyandırıcıya evet çok okumak istediğim bir eser ama gözüm korktuğundan yıllardır almadımbelki başka yayınevinden bir özet bulursam alırım
Ama ifşa etme beni böyleGarezi bana. Biliyorsun benim için üye oldu. Teo aşık bana
Teo çok pis kuruldum sanaHerşeyi Teodan beklemeyin, biraz hareket, biraz sinerji
Bende senin gibi korkuyordum klasik okumaktan. Ama okudukca daha iyi anladigimi dusunuyorumhaziran ilk haftasonu katildim yakalayamadım siziGerçi tüm enerjimi ve tuğla kalınlığında kitap okuma hevesimi suç ve cezada kaybettikten sonra hâlâ gözümde buyüyor kalın klasikler
Ordular ilk hedefinizorası ben deözellikle istediğin üyeler varsa çekinme söyle canım
Eski defterler açılsın
Yaa bize katilsaydin keşke çok kişi okuyunca çok zevkli oluyor
Bize topik torpili var mı notercim
Savaş ve Barış'ı bile tam metin okudumhaziran ilk haftasonu katildim yakalayamadım siziGerçi tüm enerjimi ve tuğla kalınlığında kitap okuma hevesimi suç ve cezada kaybettikten sonra hâlâ gözümde buyüyor kalın klasikler
İlk günden beri bana takıkmışsın zatenTeo çok pis kuruldum sana
Ya çok serin çok güzel bahçemiz, dayanamıyorum
Bu ne ya 1 di 2 oldularorası ben deözellikle istediğin üyeler varsa çekinme söyle canım
Evet ev yapma planımız varsana yakında orda kalman için dua muska bişeyler yaparlar deyim ben sana
suc ve ceza beni mahvettiBence özet okuma. Kitabın kalınlığı gözünü korkutmasın. O kadar hızlı ilerliyor ki. Çok güzel ve akıcı. Konusu da merak uyandırıcı
severim klasikleri ben sadece bazı kitaplardan dolayı kalın kitaplara önyargim oluştuBende senin gibi korkuyordum klasik okumaktan. Ama okudukca daha iyi anladigimi dusunuyorum
nazarsavarlarımı devreye sokuyorum
maşallah Tolstoy cok severim ben deSavaş ve Barış'ı bile tam metin okudum
İşler mi kisuc ve ceza beni mahvetti
severim klasikleri ben sadece bazı kitaplardan dolayı kalın kitaplara önyargim oluştu
nazarsavarlarımı devreye sokuyorum
maşallah Tolstoy cok severim ben de
C Capanin Gururu Teyom al canim bu da 3 olsunHaziran
1) Parfümün Dansı (432 sayfa)
2) Cerrah (376 sayfa)
3) Çırak (340 sayfa)
4) Günahkar (416 sayfa)
5) İkiz Bedenler (376 sayfa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?