Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa bize katilsaydin keşke çok kişi okuyunca çok zevkli oluyor
haziran ilk haftasonu katildim yakalayamadım sizi Gerçi tüm enerjimi ve tuğla kalınlığında kitap okuma hevesimi suç ve cezada kaybettikten sonra hâlâ gözümde buyüyor kalın klasikler

ya evet çok okumak istediğim bir eser ama gözüm korktuğundan yıllardır almadım belki başka yayınevinden bir özet bulursam alırım
Bence özet okuma. Kitabın kalınlığı gözünü korkutmasın. O kadar hızlı ilerliyor ki. Çok güzel ve akıcı. Konusu da merak uyandırıcı

haziran ilk haftasonu katildim yakalayamadım sizi Gerçi tüm enerjimi ve tuğla kalınlığında kitap okuma hevesimi suç ve cezada kaybettikten sonra hâlâ gözümde buyüyor kalın klasikler
Bende senin gibi korkuyordum klasik okumaktan. Ama okudukca daha iyi anladigimi dusunuyorum

Eski defterler açılsın

Yaa bize katilsaydin keşke çok kişi okuyunca çok zevkli oluyor

Bize topik torpili var mı notercim

tabiki olmaz mı
yalnız hala kendi adıma alışamadım. başka birini alintiladiniz etiketlediniz gibi geliyo

Savaş ve Barış'ı bile tam metin okudum

Bence özet okuma. Kitabın kalınlığı gözünü korkutmasın. O kadar hızlı ilerliyor ki. Çok güzel ve akıcı. Konusu da merak uyandırıcı
suc ve ceza beni mahvetti
Bende senin gibi korkuyordum klasik okumaktan. Ama okudukca daha iyi anladigimi dusunuyorum
severim klasikleri ben sadece bazı kitaplardan dolayı kalın kitaplara önyargim oluştu
Ordular ilk hedefiniz Namaria dır.ileriiii
nazarsavarlarımı devreye sokuyorum
Savaş ve Barış'ı bile tam metin okudum
maşallah Tolstoy cok severim ben de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…