- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum okuyan insan sorguluyor farklı pencereden bakıyor araştırıyorOkuyandan korkuyorlar artik da ondan
Bende okurken sayfa çevirmeyi kağıt kokusunu dokunmayı seviyorumya kindle barnes noble baska markalar da vardır göz yormayan ışık teknolojileri var telefon ekranı gibi değil ama tabi kitabın yerini tutmaz
Eğer gerçekten böyle bir uygulama gelirse el mahkum bir şekilde alışmak durumundayımya kindle barnes noble baska markalar da vardır göz yormayan ışık teknolojileri var telefon ekranı gibi değil ama tabi kitabın yerini tutmaz
Aynı şehirlerde olsak değiş tokuş çok mantıklı ama işte kötü ya maalesefBende okurken sayfa çevirmeyi kağıt kokusunu dokunmayı seviyorum
Yine korsan kitapçılar çıkıcak daha mı iyi olcak sanki.Eğer gerçekten böyle bir uygulama gelirse el mahkum bir şekilde alışmak durumundayımindirimlerle vs alıyorduk oluyorduk ta öğrenci zamanından beri kitaba para veririm. Hani bazıları lüzumsuz görür. Ama cidden külfetli olur aldığım kitap sayısı yarıya düşer bu şekilde
Evet aynı şehirde olmamanın dezavantajıAynı şehirlerde olsak değiş tokuş çok mantıklı ama işte kötü ya maalesef
Ahh hem de nasıl güzel o kağıt kokusu, arasında çiçek kurutmak.Bende okurken sayfa çevirmeyi kağıt kokusunu dokunmayı seviyorum
Ben de lise zamanı sahaflardan alıp alıp okurdum hatta o zaman okuduğum sayı sonraki senelerden cok daha fazlaydıEğer gerçekten böyle bir uygulama gelirse el mahkum bir şekilde alışmak durumundayımindirimlerle vs alıyorduk oluyorduk ta öğrenci zamanından beri kitaba para veririm. Hani bazıları lüzumsuz görür. Ama cidden külfetli olur aldığım kitap sayısı yarıya düşer bu şekilde
Hiç vallaYine korsan kitapçılar çıkıcak daha mı iyi olcak sanki.
Aynen öyle maalesefBen de lise zamanı sahaflardan alıp alıp okurdum hatta o zaman okuduğum sayı sonraki senelerden cok daha fazlaydışimdi zaten elimde çok okumadığım kitap var ama almak istediğim de çok eser var ne biliyim canımız sıkıldı. sadece kitap olarak değil yani şu enflasyon oranıyla bi kitap keyfimiz vardı onu bile düşünerek alcaz maalesef
İnşallah bakalım gene kitap devlerinin açgözlülüğü şu tekel olayına çok karşıyım D&r yok parfümde tekin acar vardı internetteki fiyatın 2 katına battı gitti çok sevinmiştim. D&r için de aynı akibet olur inşallah açgözlülğk başka bişey değilAynen öyle maalesefne kadar kitabım olursa olsun sonsuz bir derya. Yenisi geliyor e alışan insan eksikliğini hissediyor. Üzüldüm valla, umarım bu durum değişir
Aminnnnnnİnşallah bakalım gene kitap devlerinin açgözlülüğü şu tekel olayına çok karşıyım D&r yok parfümde tekin acar vardı internetteki fiyatın 2 katına battı gitti çok sevinmiştim. D&r için de aynı akibet olur inşallah açgözlülğk başka bişey değil
bi kitap zevkimiz var zaten alışverişte bi o kaldı diğerlerine güç yetmiyor parfüm hobisi falan hak getire.. herhalde insanlar okumasın isteniyor okuyan da bedelini ödesin
Hiç sanmıyorum ki o fiyatlardan satılsınben de kitaba parası yettiğine sevinenlerdenim. madem tek fiyat olacak o zaman indirim sitelerindeki indirim fiyatlarından satılsın.
öbür türlü çok adaletsiz olacak
aynen tüm hobi ya da lüzumu ikinci planda kalan alışverişleri bıraktık bi kitap kaldı çünkü kira su bu bekar olmama rağmen standart bir hayatım var Rabbim halinize bin şükür de yani ne biliyim üzücü neyse hayırlısı olsun Adanada olan varsa değiştokuş yapalım arkadaşlar bulun beniben de kitaba parası yettiğine sevinenlerdenim. madem tek fiyat olacak o zaman indirim sitelerindeki indirim fiyatlarından satılsın.
öbür türlü çok adaletsiz olacak
Hiç sanmıyorum ki o fiyatlardan satılsın
Klasikleri indirimde bulduk mu alıcaz artık. Ertelemedeno zaman yaşasın sahaflar, yaşasın e kitaplar, yaşasın kütüphaneler.
artık ne bulabilirsek. tam da klasikleri toplamaya başlamıştım
kitapyurdu favorilerime son bir kez bakayımKlasikleri indirimde bulduk mu alıcaz artık. Ertelemeden
Klasikleri indirimde bulduk mu alıcaz artık. Ertelemeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?