Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya kindle barnes noble baska markalar da vardır göz yormayan ışık teknolojileri var telefon ekranı gibi değil ama tabi kitabın yerini tutmaz
Eğer gerçekten böyle bir uygulama gelirse el mahkum bir şekilde alışmak durumundayım indirimlerle vs alıyorduk okuyorduk ta öğrenci zamanından beri kitaba para veririm. Hani bazıları lüzumsuz görür. Ama cidden külfetli olur aldığım kitap sayısı yarıya düşer bu şekilde

Yine korsan kitapçılar çıkıcak daha mı iyi olcak sanki.

Ben de lise zamanı sahaflardan alıp alıp okurdum hatta o zaman okuduğum sayı sonraki senelerden cok daha fazlaydı şimdi zaten elimde çok okumadığım kitap var ama almak istediğim de çok eser var ne biliyim canımız sıkıldı. sadece kitap olarak değil yani şu enflasyon oranıyla bi kitap keyfimiz vardı onu bile düşünerek alcaz maalesef

Aynen öyle maalesef ne kadar kitabım olursa olsun sonsuz bir derya. Yenisi geliyor e alışan insan eksikliğini hissediyor. Üzüldüm valla, umarım bu durum değişir

Aynen öyle maalesef ne kadar kitabım olursa olsun sonsuz bir derya. Yenisi geliyor e alışan insan eksikliğini hissediyor. Üzüldüm valla, umarım bu durum değişir
İnşallah bakalım gene kitap devlerinin açgözlülüğü şu tekel olayına çok karşıyım D&r yok parfümde tekin acar vardı internetteki fiyatın 2 katına battı gitti çok sevinmiştim. D&r için de aynı akibet olur inşallah açgözlülğk başka bişey değil

Aminnnnnn

bi kitap zevkimiz var zaten alışverişte bi o kaldı diğerlerine güç yetmiyor parfüm hobisi falan hak getire.. herhalde insanlar okumasın isteniyor okuyan da bedelini ödesin

ben de kitaba parası yettiğine sevinenlerdenim. madem tek fiyat olacak o zaman indirim sitelerindeki indirim fiyatlarından satılsın.
öbür türlü çok adaletsiz olacak

ben de kitaba parası yettiğine sevinenlerdenim. madem tek fiyat olacak o zaman indirim sitelerindeki indirim fiyatlarından satılsın.
öbür türlü çok adaletsiz olacak
aynen tüm hobi ya da lüzumu ikinci planda kalan alışverişleri bıraktık bi kitap kaldı çünkü kira su bu bekar olmama rağmen standart bir hayatım var Rabbim halinize bin şükür de yani ne biliyim üzücü neyse hayırlısı olsun Adanada olan varsa değiştokuş yapalım arkadaşlar bulun beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…