Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitapta sabit fiyat yasası geliyormuş. Yani %30 %40 indirimler hayal olacak. Etiket fiyatından satılacakmış artık
Sanki çok kitap okunuyor da

hadi yaaaa
belki fahiş fiyata kitap satışı da yasaklanır ama

Kitapta sabit fiyat yasası geliyormuş. Yani %30 %40 indirimler hayal olacak. Etiket fiyatından satılacakmış artık
herkes e reader a yönelir bence 100-200 kitabı bedva indirdim link bulup bi kitaba 40-50 lira verecek ekonomimiz yok maalesef toplum için o yüzden kitapsever dostlar öyle bişey olursa e readera yonelmek çok mantıklı

herkes e reader a yönelir bence 100-200 kitabı bedva indirdim link bulup bi kitaba 40-50 lira verecek ekonomimiz yok maalesef toplum için o yüzden kitapsever dostlar öyle bişey olursa e readera yonelmek çok mantıklı

büyük ihtimalle öyledir olur.
ben de yarı uygulama yarı kitap şeklinde okuyorum zaten.
ama maliyeti ne ki bunlara bu kadar yüksek meblağlar istiyolar ya

büyük ihtimalle öyledir olur.
ben de yarı uygulama yarı kitap şeklinde okuyorum zaten.
ama maliyeti ne ki bunlara bu kadar yüksek meblağlar istiyolar ya
bi kitap zevkimiz var zaten alışverişte bi o kaldı diğerlerine güç yetmiyor parfüm hobisi falan hak getire.. herhalde insanlar okumasın isteniyor okuyan da bedelini ödesin

Geçen ay kitapçıdan 30 TL ye aldığım kitabın nette 15 TL ye satıldığını görünce nasıl pişman olmuştum. Bir daha almam kitapçıdan diyordum. Sanırım artık ne kitapçıdan ne internetten alabilirim nasıl bir iştir bu kitap okuyana hiçbir kolaylık yok

Ben okuyamıyorum maalesef hem kitaba dokunmak gibisi var mı?

Okuyandan korkuyorlar artik da ondan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…