zaten yarın mesai var haftaiçi ben pasifize oluyorum direkt bence yanlış ata oynamayınpuh dolu attık boş tuttuk
Yine eskisi gibi pahalı mı olcak yaniKitapta sabit fiyat yasası geliyormuş. Yani %30 %40 indirimler hayal olacak. Etiket fiyatından satılacakmış artık
Sanki çok kitap okunuyor da
Kitapta sabit fiyat yasası geliyormuş. Yani %30 %40 indirimler hayal olacak. Etiket fiyatından satılacakmış artık
zaten yarın mesai var haftaiçi ben pasifize oluyorum direkt bence yanlış ata oynamayın
herkes e reader a yönelir bence 100-200 kitabı bedva indirdim link bulup bi kitaba 40-50 lira verecek ekonomimiz yok maalesef toplum için o yüzden kitapsever dostlar öyle bişey olursa e readera yonelmek çok mantıklıKitapta sabit fiyat yasası geliyormuş. Yani %30 %40 indirimler hayal olacak. Etiket fiyatından satılacakmış artık
Malesef DR başının altından çıktığı söyleniyorYine eskisi gibi pahalı mı olcak yani
Sanmamhadi yaaaa
belki fahiş fiyata kitap satışı da yasaklanır ama
herkes e reader a yönelir bence 100-200 kitabı bedva indirdim link bulup bi kitaba 40-50 lira verecek ekonomimiz yok maalesef toplum için o yüzden kitapsever dostlar öyle bişey olursa e readera yonelmek çok mantıklı
evet ya maalesefyarın işe gitcez demi
yok yok mesaililerden de var dereceye giren
ben doğru oynadım bence
evet ya maalesef
o nazarı illa atıcam diyosun pekiama okuyuşumuz dosta güven düşmana korku salar bunu unutmayın
bi kitap zevkimiz var zaten alışverişte bi o kaldı diğerlerine güç yetmiyor parfüm hobisi falan hak getire.. herhalde insanlar okumasın isteniyor okuyan da bedelini ödesinbüyük ihtimalle öyledir olur.
ben de yarı uygulama yarı kitap şeklinde okuyorum zaten.
ama maliyeti ne ki bunlara bu kadar yüksek meblağlar istiyolar ya
üzdüKitapta sabit fiyat yasası geliyormuş. Yani %30 %40 indirimler hayal olacak. Etiket fiyatından satılacakmış artık
yok yanlıs ata oynadın diyince ısrar ettim ya ondan dedimnazar değil yav ben şarkı attım
Kitap stoğuda yapılmaz ki arkadaşMalesef DR başının altından çıktığı söyleniyor
Sanmam
okuduklarımızı değiş tokuş ypalım hiç almamış oluruz eski imece usulü ne dersinizüzdüindirimlerde klasiklerden stok yapalım bari
Geçen ay kitapçıdan 30 TL ye aldığım kitabın nette 15 TL ye satıldığını görünce nasıl pişman olmuştum. Bir daha almam kitapçıdan diyordum. Sanırım artık ne kitapçıdan ne internetten alabilirimKitapta sabit fiyat yasası geliyormuş. Yani %30 %40 indirimler hayal olacak. Etiket fiyatından satılacakmış artık
Ben okuyamıyorum maalesefherkes e reader a yönelir bence 100-200 kitabı bedva indirdim link bulup bi kitaba 40-50 lira verecek ekonomimiz yok maalesef toplum için o yüzden kitapsever dostlar öyle bişey olursa e readera yonelmek çok mantıklı
Okuyandan korkuyorlar artik da ondanKitapta sabit fiyat yasası geliyormuş. Yani %30 %40 indirimler hayal olacak. Etiket fiyatından satılacakmış artık
ya kindle barnes noble baska markalar da vardır göz yormayan ışık teknolojileri var telefon ekranı gibi değil ama tabi kitabın yerini tutmazBen okuyamıyorum maalesefhem kitaba dokunmak gibisi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?