Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o zaman yaşasın sahaflar, yaşasın e kitaplar, yaşasın kütüphaneler.

artık ne bulabilirsek. tam da klasikleri toplamaya başlamıştım
Bir kitap için üniversitenin kütüphanesini aylarca yokladığımı bilirim. Bir yolunu buluruz okumanın ama vazgeçmeyiz

bu arada kızlar eşim bı kitap acil lazım olmuştu işle ilgili. yayınevinin telefonunu buldu. görüştü gitti almaya.
satış fiyatı 26 tlymis
perakende fiyatı 15 TL
adam eşime 10 TL ye vermiş

yayınevinin kapısını aşındırıp gitmek de bı yol olur belki

Şaşırdım

Eskiden Ankara’da metro çıkışlarına tezgah açarlardı. Ona dönecek yine.
Peki o zaman korsan kitap almak bizim suçumuz mu olacak? Yani elbette yazar kazansın yayınevi kazansın ama biz de fahiş fiyatlar ödemeyelim bir zahmet. Bunun bir orta yolunu bulmaları lazım

Bana da öyle geliyor. Korsan kitaplar artacak. Değişen bir şey olmayacak. Milyon tane site var korsan satan. Onun önüne geçemezler

belki ilerde önüne geçebilirler ama o da ne kadar yakın zamana denk gelir bilemem

Natsucum seriyi bu ay bitirmeyi mi planlıyorsun guzum.
şimdi şöyle, serinin bir kısım kitabını telefonuma epub olarak indirmiş bulunmaktayım. çocuk uyuturken, okulda boşken, akşam uykuya dalmaya çalışırken hep elimin altında bir de çok sürükleyici tabi Monte Cristo Contu okumak için ara vereceğim ama, dışarıda olduğunda telefondan seriye yine devam edebilirim

Kitapta sabit fiyat yasası geliyormuş. Yani %30 %40 indirimler hayal olacak. Etiket fiyatından satılacakmış artık
Sanki çok kitap okunuyor da
Neyin fiyatı sabit ki şu ülkede kitabın olsun diye düşünüyorum. Dokunmasınlar kitaplara zaten pek ucuz da sayılmazlar.

Peki o zaman korsan kitap almak bizim suçumuz mu olacak? Yani elbette yazar kazansın yayınevi kazansın ama biz de fahiş fiyatlar ödemeyelim bir zahmet. Bunun bir orta yolunu bulmaları lazım
Şu an ödediğimiz paralar bile çok

Instagram dolu. Orayı nasıl kontrol edecekler

elektronik sistem var ya. ip bulup tespit edip ceza kesilmeye başlandı onlara. mükellefiyet tesis ediyolar geriye dönük, cezalar vergiler derken çok yüksek oluyo bedeli

Tabiki bizim değil bu düzenlemeyi yapanların suçu
Bende alırım ayda tek kitap okusam neysede yeri geliyor 10 kitap şipariş ediyoruz nasıl baş edelim ki
Olgunlar zaten ikinci el de. Metro çıkışlarında merdivenlere tezgah açarlardı. Özellikle ankamall kızılay batıkent kolej çıkışında olurdu

ben denk gelmemiştim hiç

ama sihhiyede zafer çarşısının ordaki binada hep sahaflar vardır orayı çok severim
en üst kattanda hep gramafonda müzik sesi gelirdi

ben denk gelmemiştim hiç

ama sihhiyede zafer çarşısının ordaki binada hep sahaflar vardır orayı çok severim
en üst kattanda hep gramafonda müzik sesi gelirdi
Zafer çarşısına çok giderdim ya okul kitabı almaya karanfildede vardı sahafçı adamın dükkan hep kapalı olurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…