- 20 Mart 2011
- 13.972
- 32.583
- 798
Bir kitap için üniversitenin kütüphanesini aylarca yokladığımı bilirim. Bir yolunu buluruz okumanın ama vazgeçmeyizo zaman yaşasın sahaflar, yaşasın e kitaplar, yaşasın kütüphaneler.
artık ne bulabilirsek. tam da klasikleri toplamaya başlamıştım
Şaşırdımbu arada kızlar eşim bı kitap acil lazım olmuştu işle ilgili. yayınevinin telefonunu buldu. görüştü gitti almaya.
satış fiyatı 26 tlymis
perakende fiyatı 15 TL
adam eşime 10 TL ye vermiş
yayınevinin kapısını aşındırıp gitmek de bı yol olur belki
Ben de okuyamıyorum ekrandan. İlla kitap olacakya kindle barnes noble baska markalar da vardır göz yormayan ışık teknolojileri var telefon ekranı gibi değil ama tabi kitabın yerini tutmaz
Bana da öyle geliyor. Korsan kitaplar artacak. Değişen bir şey olmayacak. Milyon tane site var korsan satan. Onun önüne geçemezlerYine korsan kitapçılar çıkıcak daha mı iyi olcak sanki.
Eskiden Ankara’da metro çıkışlarına tezgah açarlardı. Ona dönecek yine.Bana da öyle geliyor. Korsan kitaplar artacak. Değişen bir şey olmayacak. Milyon tane site var korsan satan. Onun önüne geçemezler
Peki o zaman korsan kitap almak bizim suçumuz mu olacak? Yani elbette yazar kazansın yayınevi kazansın ama biz de fahiş fiyatlar ödemeyelim bir zahmet. Bunun bir orta yolunu bulmaları lazımEskiden Ankara’da metro çıkışlarına tezgah açarlardı. Ona dönecek yine.
Bana da öyle geliyor. Korsan kitaplar artacak. Değişen bir şey olmayacak. Milyon tane site var korsan satan. Onun önüne geçemezler
şimdi şöyle, serinin bir kısım kitabını telefonuma epub olarak indirmiş bulunmaktayım.Natsucum seriyi bu ay bitirmeyi mi planlıyorsun guzum.
Neyin fiyatı sabit ki şu ülkede kitabın olsun diye düşünüyorum. Dokunmasınlar kitaplara zaten pek ucuz da sayılmazlar.Kitapta sabit fiyat yasası geliyormuş. Yani %30 %40 indirimler hayal olacak. Etiket fiyatından satılacakmış artık
Sanki çok kitap okunuyor da
AlırımEskiden Ankara’da metro çıkışlarına tezgah açarlardı. Ona dönecek yine.
Eskiden Ankara’da metro çıkışlarına tezgah açarlardı. Ona dönecek yine.
Instagram dolu. Orayı nasıl kontrol edeceklerbelki ilerde önüne geçebilirler ama o da ne kadar yakın zamana denk gelir bilemem
Şu an ödediğimiz paralar bile çokPeki o zaman korsan kitap almak bizim suçumuz mu olacak? Yani elbette yazar kazansın yayınevi kazansın ama biz de fahiş fiyatlar ödemeyelim bir zahmet. Bunun bir orta yolunu bulmaları lazım
Instagram dolu. Orayı nasıl kontrol edecekler
Şu an ödediğimiz paralar bile çok
Tabiki bizim değil bu düzenlemeyi yapanların suçuPeki o zaman korsan kitap almak bizim suçumuz mu olacak? Yani elbette yazar kazansın yayınevi kazansın ama biz de fahiş fiyatlar ödemeyelim bir zahmet. Bunun bir orta yolunu bulmaları lazım
Bende alırım ayda tek kitap okusam neysede yeri geliyor 10 kitap şipariş ediyoruz nasıl baş edelim kiAlırım
Olgunlar zaten ikinci el de. Metro çıkışlarında merdivenlere tezgah açarlardı. Özellikle ankamall kızılay batıkent kolej çıkışında olurduolgunlar mi
Tabiki bizim değil bu düzenlemeyi yapanların suçu
Bende alırım ayda tek kitap okusam neysede yeri geliyor 10 kitap şipariş ediyoruz nasıl baş edelim ki
Olgunlar zaten ikinci el de. Metro çıkışlarında merdivenlere tezgah açarlardı. Özellikle ankamall kızılay batıkent kolej çıkışında olurdu
Zafer çarşısına çok giderdim ya okul kitabı almayaben denk gelmemiştim hiç
ama sihhiyede zafer çarşısının ordaki binada hep sahaflar vardır orayı çok severim
en üst kattanda hep gramafonda müzik sesi gelirdi
He yani nedir ki para ödememişimBir kargo atarından iş nerelere geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?