- 20 Mart 2011
- 13.972
- 32.584
- 798
Türkçe meali: yol yakınken vazgeç bu Anna sevdasındanSuan konustuklarinizdan bisi anlamiyorumokudukca anlayacagim insallah
Boran Kuzum'a benziyor. Vitaminsiz bu adam yaSizin karakterler farklı filmden herhaldeBendeki Vronsky daha çekici
Eki Görüntüle 2874612 Eki Görüntüle 2874613
Yok bence okumalı. Bak taa şubat ayında okuduk yorumladık ama hala her ayrıntısı aklımızda. Demek ki hepimizi çok etkilediTürkçe meali: yol yakınken vazgeç bu Anna sevdasından
diyolaaa
Yok inat ettimTürkçe meali: yol yakınken vazgeç bu Anna sevdasından
diyolaaa
Belli belli Ferfecir Kulübünü resmen derinden sarstıYok bence okumalı. Bak taa şubat ayında okuduk yorumladık ama hala her ayrıntısı aklımızda. Demek ki hepimizi çok etkiledi
Hadi bakalımYok inat ettimzevkle okumayi dusunuyorum
Oku diyoruz; Levini oku deme şeklimiz bu kadar oluyorTürkçe meali: yol yakınken vazgeç bu Anna sevdasından
diyolaaa
Güzel tespit gerçekten benziyorBoran Kuzum'a benziyor. Vitaminsiz bu adam ya
bizimki 1967 model
O tırpan tutuşu, o toprağa vuruşu hele o aydınlanışı nasıl unutulurYok bence okumalı. Bak taa şubat ayında okuduk yorumladık ama hala her ayrıntısı aklımızda. Demek ki hepimizi çok etkiledi
Off cidden benziyorBoran Kuzum'a benziyor. Vitaminsiz bu adam ya
bizimki 1967 model
Bir aydınlanacak sandım bir ara sonra vaz geçti hahahhahahaOku diyoruz; Levini oku deme şeklimiz bu kadar oluyor
Güzel tespit gerçekten benziyor
O tırpan tutuşu, o toprağa vuruşu hele o aydınlanışı nasıl unutulur
Başla canım 2 güne ben de başlarım sanırım
TopaloğluOff cidden benziyorAnna türk dizi olsa levin kim olurdu
Çocuğun yanına gidene kadar aydınlandı ya işteBir aydınlanacak sandım bir ara sonra vaz geçti hahahhahaha
BeşirOff cidden benziyorAnna türk dizi olsa levin kim olurdu
Neler duyuyorummBaşla canım 2 güne ben de başlarım sanırımbu ay bitmeden Harry Potter'ı da okuyacağım inşallah. Çünkü bana C Capanin Gururu Teyom dua etti
C Capanin Gururu Teyom bu sağı solu belli olmazNeler duyuyorummBize de nasip olur mu o duadan acaba
Seninle aklımız aynı çalışıyor bugünAynı şeyi düşünmüştüm
Kiti de nihalSeninle aklımız aynı çalışıyor bugün
Behlül ile evleneceğim sanarken Bihter(Anna)e kaptırdı adamıKiti de nihal
Kitap çok güzel, sürükleyiciYaaa su kitabı nasil isteyerek almistim heves kalmadi vallasize inat bi cirpida okuyacagim
Hoş geldin LevinzedeKitap çok güzel, sürükleyici
İsmi lazım değil bir karakterin bazı halleri, düşünceleri azıcık sıkabiliyor ama o kadarcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?