Bu mevsimde hem deMerhaba
Pek bakamıyorum KK ya kitabımı okumaya çalışıyorum. 150 sayfalara geldim. Kitap sardı ama çok vakit olmuyor okumaya bu ara. Havalarda soğudu gene bugün gaz açtım. Evde çocukla patlamaca. Söyleyeceklerim bu kadar
Mevsim yaz aylardan Haziran sonu hava durumu 11 derece üşüdük açtık valla çokBu mevsimde hem de
Kürk Mantolu Madonna okuyanlar cidden iki zıt açıdan bakıyorlar. Ya çok seviliyor ya hiç sevilmiyoro bana da oluyor bazen canim ya kurk mantolu madonna bitmek bilmemisti
Beklenti veya kurgudan değil anlatılan hikaye bana çok uç geliyor. Mesela Zweig hayranı çoktur ben asla beğenmedimKlasiklerde cok fazla beklentiyi yukseltmemek lazim yani yeni nesil kurgular yok onu beklersen kitaptan zevk alamazsin daha cok kisinin ic dunyasini aciga vuran betimlemelerle dolu ben o yuzden sevmistim
Bende sevemedim kürk mantolu madonnayı ama ben genel olarak sabahattin ali’yi sevemedim sanırım kuyucaklı yusuftanda keyif almamıştımKürk Mantolu Madonna okuyanlar cidden iki zıt açıdan bakıyorlar. Ya çok seviliyor ya hiç sevilmiyor
Beklenti veya kurgudan değil anlatılan hikaye bana çok uç geliyor. Mesela Zweig hayranı çoktur ben asla beğenmedim
Yaşanması daha olası hikayeler beni daha çok etkiliyor mesela onu anladım.. Bir de bu kitaptan sonra intihar vakaları olmuş şaşırdım açıkçası
Yaaaa benim daha sayfa 300 ama çıldırıyorum ne olacak bu kadar uzun neler olmuş olabilir diyeHerkese hayirli aksamlar. Monte kristo 2. Cilt 440. Sayfadayim. Olaylar olaylar diyorumharika ilerliyor gelismeler ve merakla sonunu bekliyorum kitabin
İçimizdeki şeytan okumuş muydun ?Bende sevemedim kürk mantolu madonnayı ama ben genel olarak sabahattin ali’yi sevemedim sanırım kuyucaklı yusuftanda keyif almamıştım
Yok canım 3 kitap olarak almıştım kitapkardan biride o ama okumadım canım.Yaaaa benim daha sayfa 300 ama çıldırıyorum ne olacak bu kadar uzun neler olmuş olabilir diye
İçimizdeki şeytan okumuş muydun ?
Madonna ve Yusuf şişirilmiş kitaplar, yani güzel evet ama fazla abartı. Asıl mesele bence içimizdeki şeytan da onu kesin seversinYok canım 3 kitap olarak almıştım kitapkardan biride o ama okumadım canım.
Değirmen öykğ kitabı vardı ordaki ilk öykü olan kitaba da ismini veren Değirmen, beni çok etkilemişti.Bende sevemedim kürk mantolu madonnayı ama ben genel olarak sabahattin ali’yi sevemedim sanırım kuyucaklı yusuftanda keyif almamıştım
Bu yoruma çook katılıyorum. Belki de şişirildiği ve müthiş bir beklenti içine girildiği için istenen tadı vermiyorMadonna ve Yusuf şişirilmiş kitaplar, yani güzel evet ama fazla abartı. Asıl mesele bence içimizdeki şeytan da onu kesin seversin
Doğru olmasa bile Monte Cristoya karşı aşırı merak uyandırdınSiliniş’in yarısına geldim
Monte Cristo da 50 sayfa okudum
Ezel dizisinde bu kitaptan esinlenilmiş diye duymuştum, doğru mu bu?
GünaydınIlıca Şelalesi, Pompeiopolis Antik Kenti, Valla Kanyonu, Nasrullah Cami
Eki Görüntüle 2875173
Eki Görüntüle 2875176
Eki Görüntüle 2875177
Eki Görüntüle 2875178
Kastamonu'dan günaydın herkese
JES
Mehfam
H M
@samdan
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Jasminla
T Tamam
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Samsonn
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
Namaria
yesilimtrak
bnnu
G gereksizkontes
MelodiminEsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?