Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o bana da oluyor bazen canim ya kurk mantolu madonna bitmek bilmemisti
Kürk Mantolu Madonna okuyanlar cidden iki zıt açıdan bakıyorlar. Ya çok seviliyor ya hiç sevilmiyor
Klasiklerde cok fazla beklentiyi yukseltmemek lazim yani yeni nesil kurgular yok onu beklersen kitaptan zevk alamazsin daha cok kisinin ic dunyasini aciga vuran betimlemelerle dolu ben o yuzden sevmistim
Beklenti veya kurgudan değil anlatılan hikaye bana çok uç geliyor. Mesela Zweig hayranı çoktur ben asla beğenmedim
Yaşanması daha olası hikayeler beni daha çok etkiliyor mesela onu anladım.. Bir de bu kitaptan sonra intihar vakaları olmuş şaşırdım açıkçası

Bende sevemedim kürk mantolu madonnayı ama ben genel olarak sabahattin ali’yi sevemedim sanırım kuyucaklı yusuftanda keyif almamıştım

Herkese hayirli aksamlar. Monte kristo 2. Cilt 440. Sayfadayim. Olaylar olaylar diyorumharika ilerliyor gelismeler ve merakla sonunu bekliyorum kitabin
Yaaaa benim daha sayfa 300 ama çıldırıyorum ne olacak bu kadar uzun neler olmuş olabilir diye
Bende sevemedim kürk mantolu madonnayı ama ben genel olarak sabahattin ali’yi sevemedim sanırım kuyucaklı yusuftanda keyif almamıştım
İçimizdeki şeytan okumuş muydun ?

Değirmen öykğ kitabı vardı ordaki ilk öykü olan kitaba da ismini veren Değirmen, beni çok etkilemişti.
Kuyucaklı Yusuf Türk sineması tadındaydı. Yani öyle kitaplarına bayıldığımı söyleyemem ama okurum

Madonna ve Yusuf şişirilmiş kitaplar, yani güzel evet ama fazla abartı. Asıl mesele bence içimizdeki şeytan da onu kesin seversin
Bu yoruma çook katılıyorum. Belki de şişirildiği ve müthiş bir beklenti içine girildiği için istenen tadı vermiyor

İyi geceler arkadaşlar Amin Maalouf Empedoklesin Dostları bitti spoiler vermeden şunu soyleyebilirim Yüzüncü Ad kitabinin anlaticisi sanki bu kitaba gelmis bu sefer bu kitaptaki olaylardan bahsediyor o kitapta da gün gün anlatiyordu Maalouf Baldasere'nin agzindan. ayni temkinlilik ayni yorumlar ayni kitap kahramaninin iki farkli zamandaki öyküsü gibi geldi bana. akış ve anlatim güzel dilini zaten severim ama maalesef bir Tanios Kayası değil belki de ilk okuduğum kitabiydi diye onu çokok begenmiştim.
kitapla ilgili konu icerik vb ayrıntılı yorumu herkes okuduktan sonra yaparim inşallah ayın kitabı olduğu icin içeriğe girmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…