Topiğin geçmişinde travma oldu resmen bu Levin ve tırpanı ve aydınlanmasıBen okumadığım halde Levin in tırpanıyla aşk yaşaması gözümün önünde sizi düşünemiyorum
Seçeneklerin neleriyi akşamlar arkadaşlar işti yemekti daha yeni oturdum bi de regl oldum az dinlenip Empedoklesin dostlarını bitirip yeni okuyacağım kitap için o piti pti yapcam o kadar kararsızım
Biz tek cilt olarak okuduk oysa ki hajajajsjjsjsKitabimla topige verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerimyalniz biliyorsunuzki kitap 2 cilt uzun sure adini göreceksiniz
Vah vah tüh tüh sizin ondan bu siteminizBiz tek cilt olarak okuduk oysa ki hajajajsjjsjs
Genc wertherin anilarini yeni okudum ben canim guzeldi vaktin varsa bir oturusta biterseçenek baya var bir kitaplikama 5 e indirdim
cook kararsizim yardimci olur musun light sen sec hadi onu okucamEki Görüntüle 2874935
evet canim cok sevdigim bir arkadasim önerdi cok etkilenmis bakalim secebilirsemGenc wertherin anilarini yeni okudum ben canim guzeldi vaktin varsa bir oturusta biter
Genc wertherin anilarini yeni okudum ben canim guzeldi vaktin varsa bir oturusta biter
Ay ben bu kitabı okudum da bana çok saçma geldievet canim cok sevdigim bir arkadasim önerdi cok etkilenmis bakalim secebilirsem
o bana da oluyor bazen canim ya kurk mantolu madonna bitmek bilmemistiAy ben bu kitabı okudum da bana çok saçma geldi
Bende bir gariplik var kızlar herkesin beğendiği kitaplar bana tuhaf geliyor nedense
Klasiklerde cok fazla beklentiyi yukseltmemek lazim yani yeni nesil kurgular yok onu beklersen kitaptan zevk alamazsin daha cok kisinin ic dunyasini aciga vuran betimlemelerle dolu ben o yuzden sevmistimAy ben bu kitabı okudum da bana çok saçma geldi
Bende bir gariplik var kızlar herkesin beğendiği kitaplar bana tuhaf geliyor nedense
Genç Werther’in acılarını severek okumuştum. Yüzbaşının kızına 2 kez başladım ama devam edemedimseçenek baya var bir kitaplikama 5 e indirdim
cook kararsizim yardimci olur musun light sen sec hadi onu okucamEki Görüntüle 2874935
tamamdir ona basliyorum bu aksam oy cokluguylaGenç Werther’in acılarını severek okumuştum. Yüzbaşının kızına 2 kez başladım ama devam edemedim
Keyifle oku canm. Yarın biter zatentamamdir ona basliyorum bu aksam oy cokluguyla
evet ince kitap en sevdigimKeyifle oku canm. Yarın biter zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?