- 20 Mart 2011
- 13.972
- 32.584
- 798
Ben de merak ediyordum yeni aldım henüz gelmedi, ilk fırsatta okurum inşallah, yorumuna sağlıkFahrenheit 451
Bilimkurgu türünde bu kitapta baş karakter bir itfaiyeci. Ama iki binli yılların itfaiyecileri (neyseki henüz gerçekleşmedi) yangın söndürmek yerine kitap bulunan evleri yakıyorrobotlar, kapsüller, TV ekranıyla kaplı oturma odaları ile hipnotize edilmiş bir dünya...
Yazar 1950li yıllarda yazmış bu kitabı iki binli yılları düşünerek. Konusu ve vermek istediği mesaj ile kesinlikle güzel bir kitap. Fakat sürükleyici değilbunu merak ettim ve biraz araştırdım. Yazar bu kitabı bir kütüphanede yazdığı üç hikayeyi birleştirerek oluşturmuş. Ve kendisinin de belirttiği gibi çok hızlı yazmış.
Birlikte okundu mu bilmiyorum ama eğer okunursa üzerine çok fazla konuşulacak şey var. Ben spoi olmasın diye fazla detaya girmedim
Teşekkür ederim canım, keyifli okumalar dilerimBen de merak ediyordum yeni aldım henüz gelmedi, ilk fırsatta okurum inşallah, yorumuna sağlık
Ben okudun canım. Distopya tarzında yazılan en iyi kitaplar listesinde yer alır bence. İnsanların okudukça yeni dünyalara yelken açacağın bildikleri için ilk yaptıkları şey okumaları engellemek olmuştu.Fahrenheit 451
Bilimkurgu türünde bu kitapta baş karakter bir itfaiyeci. Ama iki binli yılların itfaiyecileri (neyseki henüz gerçekleşmedi) yangın söndürmek yerine kitap bulunan evleri yakıyorrobotlar, kapsüller, TV ekranıyla kaplı oturma odaları ile hipnotize edilmiş bir dünya...
Yazar 1950li yıllarda yazmış bu kitabı iki binli yılları düşünerek. Konusu ve vermek istediği mesaj ile kesinlikle güzel bir kitap. Fakat sürükleyici değilbunu merak ettim ve biraz araştırdım. Yazar bu kitabı bir kütüphanede yazdığı üç hikayeyi birleştirerek oluşturmuş. Ve kendisinin de belirttiği gibi çok hızlı yazmış.
Birlikte okundu mu bilmiyorum ama eğer okunursa üzerine çok fazla konuşulacak şey var. Ben spoi olmasın diye fazla detaya girmedim
bir asır öncesinden müthiş öngörüBen okudun canım. Distopya tarzında yazılan en iyi kitaplar listesinde yer alır bence. İnsanların okudukça yeni dünyalara yelken açacağın bildikleri için ilk yaptıkları şey okumaları engellemek olmuştu.
Calcim ve canım kızlar tünaydın@Less-is-More güzün nasıl oldu canım?
Levaiz dayın nasıl canım?
@Jasminla nerdesin yaa?
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude doktora gidebildiniz mi ?
Umarım bu düşünce yaygınlaşmazBen okudun canım. Distopya tarzında yazılan en iyi kitaplar listesinde yer alır bence. İnsanların okudukça yeni dünyalara yelken açacağın bildikleri için ilk yaptıkları şey okumaları engellemek olmuştu.
Ahh çok sevindim canımCalcim ve canım kızlar tünaydın
Dayım çok iyi kuzum maşallah şu an hiçbir sıkıntısı yok :) Dün geldim İzmir'e bugün ziyaret edeceğim
GunaaaayyydddinnnnsssssÇeşnigir Köprüsü, Kırıkkale Evleri, Hasandede Cami ve Türbesi, Ceritkale Kaya Mezarları
Eki Görüntüle 2876676
Eki Görüntüle 2876678
Eki Görüntüle 2876679
Eki Görüntüle 2876680
Kırıkkale'den Herkese Günaydınlar
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@Namaria
@bezgin bekir
@bnnu
@gereksizkontes
MelodiminEsi
Gunaydin herkeslereÇeşnigir Köprüsü, Kırıkkale Evleri, Hasandede Cami ve Türbesi, Ceritkale Kaya Mezarları
Eki Görüntüle 2876676
Eki Görüntüle 2876678
Eki Görüntüle 2876679
Eki Görüntüle 2876680
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@Namaria
@bezgin bekir
@bnnu
@gereksizkontes
MelodiminEsi
Günaydın lokumlarımÇeşnigir Köprüsü, Kırıkkale Evleri, Hasandede Cami ve Türbesi, Ceritkale Kaya Mezarları
Eki Görüntüle 2876676
Eki Görüntüle 2876678
Eki Görüntüle 2876679
Eki Görüntüle 2876680
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@Namaria
@bezgin bekir
@bnnu
@gereksizkontes
MelodiminEsi
Allah razı olsun canım benim. Transfer oldum şükür
Yaaa inşallah güzel sonuçlar alırsınAllah razı olsun canım benim. Transfer oldum şükür
Ay ay ayyyyyyyAllah razı olsun canım benim. Transfer oldum şükür
Ahh canım inşallah çok güzel sonuçlanacakAllah razı olsun canım benim. Transfer oldum şükür
İnşallah sonucuda güzel olacak canımAllah razı olsun canım benim. Transfer oldum şükür
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canımAllah razı olsun canım benim. Transfer oldum şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?