Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fahrenheit 451
Bilimkurgu türünde bu kitapta baş karakter bir itfaiyeci. Ama iki binli yılların itfaiyecileri (neyseki henüz gerçekleşmedi) yangın söndürmek yerine kitap bulunan evleri yakıyor robotlar, kapsüller, TV ekranıyla kaplı oturma odaları ile hipnotize edilmiş bir dünya...

Yazar 1950li yıllarda yazmış bu kitabı iki binli yılları düşünerek. Konusu ve vermek istediği mesaj ile kesinlikle güzel bir kitap. Fakat sürükleyici değil bunu merak ettim ve biraz araştırdım. Yazar bu kitabı bir kütüphanede yazdığı üç hikayeyi birleştirerek oluşturmuş. Ve kendisinin de belirttiği gibi çok hızlı yazmış.

Birlikte okundu mu bilmiyorum ama eğer okunursa üzerine çok fazla konuşulacak şey var. Ben spoi olmasın diye fazla detaya girmedim

Ben de merak ediyordum yeni aldım henüz gelmedi, ilk fırsatta okurum inşallah, yorumuna sağlık

Ben okudun canım. Distopya tarzında yazılan en iyi kitaplar listesinde yer alır bence. İnsanların okudukça yeni dünyalara yelken açacağın bildikleri için ilk yaptıkları şey okumaları engellemek olmuştu.

bir asır öncesinden müthiş öngörü

Umarım bu düşünce yaygınlaşmaz Kitaptaki diğer şeylerin yavaş yavaş gerçekleştiğini görüyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…