Dorian'ı diğer aya bırak beraber okuyalım. Pinokyo'yu oku bence. Hem bilindik böylece rahat okurusun bu süreçte
Ahh hadi hayırlısı canım benimBen de nasipse 2 hafta sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım. Böyle akıp giden kitaplar tercih etmeye çalışıyorum. Kitap açısından çok dolu dolu geçmez heralde bu ay ama en azından boş da geçmez
Dualarınızda bana da yer verin olur mu
Tamam birlikte okuruz. Bende daha hafif kitapları seçtim özellikle.Dorian'ı diğer aya bırak beraber okuyalım. Pinokyo'yu oku bence. Hem bilindik böylece rahat okurusun bu süreçte
Hayırlısıyla inşallahBen de nasipse 2 hafta sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım. Böyle akıp giden kitaplar tercih etmeye çalışıyorum. Kitap açısından çok dolu dolu geçmez heralde bu ay ama en azından boş da geçmez
Dualarınızda bana da yer verin olur mu
Zaman makinesi bende de bekliyor, birlikte okuyalım sonra
Hayırlı olsun şimdiden inşallah güzel sonuçlar alırsın
Hayırlısıyla inşallah canım
Ahh hadi hayırlısı canım benim
Aminnn inşAllahHayırlısıyla inşallah
bende de var canım Pendname sıralamamda var reglden sonra başlıcam inşallah Feridüddin Attardan Mantıkul Tayrı okumuştum çok güzeldi o daSufi Kitap Tasavvur Klasiklerinden Pendname'ye başlıyorum ben hanımlar
Yazarı Feridüddin Attar
Kısa ve bölüm bölüm, akıp gidecek gibi bakalımbende de var canım Pendname sıralamamda var reglden sonra başlıcam inşallah Feridüddin Attardan Mantıkul Tayrı okumuştum çok güzeldi o da
ben üç yaşa odaklanmıştım. Ama piskolog beklentini düşük tut en az dört yaş dedi. Senin kız zor çocuk. Sabır sabır sabır. Bugün aldım mahalleyi turladım. Saat ona kadar onda uyudu şükür. Uyanmasa iyi ama sağlık olsun. Sende baya çekmişsin uykusuzluk asabi yapıyor insanı. Neyseki geçmiş senin uykusuz günlerin. Darısı başıma.Sorabilirsin sıkıntı yok
Ben çoktan uyumuştum ama yeğenlerim kahve içmek istedi, bu saatte
Kıyamam sana. Ben 4 sene uykusuz kaldım kızım sağolsun.
Doktorla online görüştüm. 45 dakika kadar. Hayatımızda olan biteni anlattım. Son günlerde olan değişimler ve etkilenebilirmi türünden. Sonuç korkuya karar verdi doktor. Korktuğu ortamlardan kişilerden uzak durmamızı ve günlük ne yapıyorsak gün sonu yazmamı önerdi. Ona göre gecemiz nasıl geçti. Faydası olur diye. Doktordan sonra bir kere korkuyla uyandı. Ama bu ara belki korku etkisinden uyumuyor gece saat başı uyanıyor. Ağlıyor ama koktu yok şimdilik inşallah geçecek. Doktor sadece sabır dedi bildiğim ve yaptığım şey. Ama bazen taşımıyor değil o sabırLess-is-More güzün nasıl oldu canım?
Levaiz dayın nasıl canım?
Jasminla nerdesin yaa?
Life light
C Capanin Gururu Teyom
beatitude doktora gidebildiniz mi ?
TamamdırHayırlısıyla inşallah
Hoş geldinizMerhabaa. <3
Ben de 2021 içinde 5 kitap okudum henüz. Okuduğum kitaplar şu şekilde; Bin Muhteşem Güneş, Keşfedilmemiş Benlik, Bir Psikiyatristin Gizli Defteri, Palto ve Madame Bovary.
Şu anda da altıncı kitabımı okuyorum. Okuduğum kitap; Özgürlük Aşıkları.
Claudine Monteil, Simone de Beauvoir ile Jean-Paul Sartre’ın birlikteliğini, yoldaşlığını, o dönemin siyasi ve gündelik olaylarıyla harmanlayıp böyle bir eser ortaya çıkartmış. Biyografi severler için tavsiye edebilirim. Henüz 50. sayfasındayım ama ilerledikçe güncellemeye çalışırım.
Şu anlık kitap hakkındaki düşüncelerim oldukça olumlu. Akıcı bir dili var, merakı da diri tuttuğunu söyleyebilirim. İçerdiği tarih ile de oldukça bilgilendirici gidiyor.
Herkese iyi okumalar diliyorum.
Günaydın, hayırlı cumalar kızlarKayseri Kalesi ve Surları, Ali Dağı, Zamantı Irmağı, Gesi Bağları ve Güvercinlikler, Derebağ Şelalesi, Yamula Barajı
Eki Görüntüle 2877403
Eki Görüntüle 2877405
Eki Görüntüle 2877406
Eki Görüntüle 2877407
Eki Görüntüle 2877408
Eki Görüntüle 2877409
Kayseri'den Herkese Günaydın, Hayırlı Cumalar
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Jasminla
T Tamam
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Samsonn
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
Namaria
yesilimtrak
bnnu
G gereksizkontes
MelodiminEsi
Günaydın
Ahh keşkeKalk yerine yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?