Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh hadi hayırlısı canım benim

Sufi Kitap Tasavvur Klasiklerinden Pendname'ye başlıyorum ben hanımlar
Yazarı Feridüddin Attar
bende de var canım Pendname sıralamamda var reglden sonra başlıcam inşallah Feridüddin Attardan Mantıkul Tayrı okumuştum çok güzeldi o da

Sorabilirsin sıkıntı yok
Ben çoktan uyumuştum ama yeğenlerim kahve içmek istedi, bu saatte
Kıyamam sana. Ben 4 sene uykusuz kaldım kızım sağolsun.
ben üç yaşa odaklanmıştım. Ama piskolog beklentini düşük tut en az dört yaş dedi. Senin kız zor çocuk. Sabır sabır sabır. Bugün aldım mahalleyi turladım. Saat ona kadar onda uyudu şükür. Uyanmasa iyi ama sağlık olsun. Sende baya çekmişsin uykusuzluk asabi yapıyor insanı. Neyseki geçmiş senin uykusuz günlerin. Darısı başıma.

Bebeyi uyuttum etrafı topladım. Hiç yorulmuyormuş gibi şekersiz çilek reçeli deniyorum. Canım kızım için. Enerjim daha var. Buraya az bakıp üç beş satır okuyup yatacağım inşallah. Saatleri ayarlama enstitüsü kitap güzel ilerliyor vakit olsa iki solukluk bir kitap. Eveli gece okudum yatakta gülme krizi geldi. Komik yerleride var. Yarıladım ayın bitimine yetişecek inşallah.

Less-is-More güzün nasıl oldu canım?
Levaiz dayın nasıl canım?
Jasminla nerdesin yaa?
Life light
C Capanin Gururu Teyom

beatitude doktora gidebildiniz mi ?
Doktorla online görüştüm. 45 dakika kadar. Hayatımızda olan biteni anlattım. Son günlerde olan değişimler ve etkilenebilirmi türünden. Sonuç korkuya karar verdi doktor. Korktuğu ortamlardan kişilerden uzak durmamızı ve günlük ne yapıyorsak gün sonu yazmamı önerdi. Ona göre gecemiz nasıl geçti. Faydası olur diye. Doktordan sonra bir kere korkuyla uyandı. Ama bu ara belki korku etkisinden uyumuyor gece saat başı uyanıyor. Ağlıyor ama koktu yok şimdilik inşallah geçecek. Doktor sadece sabır dedi bildiğim ve yaptığım şey. Ama bazen taşımıyor değil o sabır

Merhabaa. <3

Ben de 2021 içinde 5 kitap okudum henüz. Okuduğum kitaplar şu şekilde; Bin Muhteşem Güneş, Keşfedilmemiş Benlik, Bir Psikiyatristin Gizli Defteri, Palto ve Madame Bovary.
Şu anda da altıncı kitabımı okuyorum. Okuduğum kitap; Özgürlük Aşıkları.
Claudine Monteil, Simone de Beauvoir ile Jean-Paul Sartre’ın birlikteliğini, yoldaşlığını, o dönemin siyasi ve gündelik olaylarıyla harmanlayıp böyle bir eser ortaya çıkartmış. Biyografi severler için tavsiye edebilirim. Henüz 50. sayfasındayım ama ilerledikçe güncellemeye çalışırım.
Şu anlık kitap hakkındaki düşüncelerim oldukça olumlu. Akıcı bir dili var, merakı da diri tuttuğunu söyleyebilirim. İçerdiği tarih ile de oldukça bilgilendirici gidiyor.

Herkese iyi okumalar diliyorum.

Hoş geldiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…