Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Puslu Kıtalar Atlası ve 1984 ü okurken betimlemelerden midem bulandı,benim gibi olan var mı
Sanki kokuları,o kirli görüntüleri yaşadım
Puslu kıtalar atlası na neden elimin gitmediği belli oldu 1984 e çok yükselmiştim yaa inşallah sıkmaz, ağır betimleme sevmiyorum sevemiyorummmm

Puslu kıtalar atlası na neden elimin gitmediği belli oldu 1984 e çok yükselmiştim yaa inşallah sıkmaz, ağır betimleme sevmiyorum sevemiyorummmm
Puslu Kıtalar da betimleme çok.1984 ü beğendim akıcı geldi
Ben azcık kire kokuya hassasım ondan midem bulandı

Kızımın bebekliğinde çok çektim ne olur bunda çekmeyeyim çocukluğu diyince bi gözüm korktu ama kızım zaten ağır bi Koç
Bak ben hasta olurmuşum hiç ağlamazmışım bebekken,annem öldü mü diye korka korka bakarmış öyle gözüm açık sesssizce yatarmışım hala da hastayken sesim çok zor çıkar acillik olmam gerekir anca.
Ama çocukken o ağlama açığını kapattım

Ya sen hamile misin yaaa Ay yeni görüyorum ben bunu
Aaa cidden mii olsun geç de olsa fark ettin kızım olacak inşallah Allah izin verirse
Evet Ekim annesi tahmini doğum tarihlerimiz aynı WunderLost topikte yoksun çok fakat ankette görmüştüm ismini
Yaa ne güzel çok sevindim seni de tebrik ederim normal olursa 5 Ekim sezaryen olursa 25 Eylül dedi bakalım sağlıkla gelsin inşallah bebişler tarih mühim değil evet topikte yokum, nasıl güzel mi orası güzelse geleyim
Terazi yani benim herüf de terazi oğlumuz da terazi olacak galiba
Benim de eşim terazi, sevdiğim bazı özellikleri kızımıza da geçer inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…