günaydın hayırlı cumalar olsunKayseri Kalesi ve Surları, Ali Dağı, Zamantı Irmağı, Gesi Bağları ve Güvercinlikler, Derebağ Şelalesi, Yamula Barajı
Eki Görüntüle 2877403
Eki Görüntüle 2877405
Eki Görüntüle 2877406
Eki Görüntüle 2877407
Eki Görüntüle 2877408
Eki Görüntüle 2877409
Kayseri'den Herkese Günaydın, Hayırlı Cumalar
@JES
Mehfam
H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
Namaria
@bezgin bekir
@bnnu
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
Yaa. Benim oğlum da Ekim 18 doğumlu. Kolay bi çocuk olduğunu düşünüyordum demek biraz daha büyüyünce anamı ağlatacakTerazi bebeği çok sessiz olur
Çocukluk kısmını yazmıyım şimdilik
Demeeeyiiinnnİnanılmaz sessizdi Nego anlatamam yani. Onun sayesinde 2. çocuktan korktum
Bırakayım mı omegayıFolik asit yetmedi omega hapı birde bol ceviz yedim aferin bana
aÇ aÇ aÇ aÇ
Demeeeyiiinnn
Bırakayım mı omegayı
Oh çok şükür Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallahÇok şükür sonuçları temiz çıktı şu an dinlemiyor. Çok teşekkür ederim
Allah razı olsunOh çok şükür Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Hoş buldum, teşekkür ederim.Hoş geldiniz
Nasıl da savunurmuş memleketiniVay vay yeni memleketimgünaydınlar herkese
Daha yeniyiz gidelimde ona göre savuncamNasıl da savunurmuş memleketini
Haberi olan var mı nasıl iyi mi acaba?Mehfam nasılsın?
Biraz skntliymis durumu calci söyledi canım inşallah iyi olueHaberi olan var mı nasıl iyi mi acaba?
Ay benim kızkardeşim öyleymiş kova burcu hala öyle sakin uyumlu inanamazsınBak ben hasta olurmuşum hiç ağlamazmışım bebekken,annem öldü mü diye korka korka bakarmış öyle gözüm açık sesssizce yatarmışımhala da hastayken sesim çok zor çıkar acillik olmam gerekir anca.
Ama çocukken o ağlama açığını kapattım
Tüh kötü etkilemişiz seni ama harika bi kitapO zaman ben yeniydim burda,okumuştum yorumları o yüzden okumadım
Hayırlısıyla gelsinler inşallah canım ben de Ekim’i beklemez Eylül sonu gibi gelir diye düşünüyorum ilk doğumum normal bakalım bi aksilik çıkmazsa yine normal istiyorum topik güzel bilgi alışverişi oluyorAaa cidden mii olsun geç de olsa fark ettinkızım olacak inşallah Allah izin verirse
Yaa ne güzel çok sevindim seni de tebrik ederimnormal olursa 5 Ekim sezaryen olursa 25 Eylül dedi bakalım sağlıkla gelsin inşallah bebişler tarih mühim değil evet topikte yokum, nasıl güzel mi orası güzelse geleyim
Benim de eşim terazi, sevdiğim bazı özellikleri kızımıza da geçer inşallah
Çok da şey etme hiç okumayacak negoDirek aklıma gelen oydu hahahahaa. Hastanede insanların yerlere tuvaletlerini yapmaları geldi aklıma yine
Peki gözyaşı yalayan köpeği unutabilir misin söyle he unutabilir misinAy benim kızkardeşim öyleymiş kova burcu hala öyle sakin uyumlu inanamazsın
Tüh kötü etkilemişiz seni ama harika bi kitap
Hayırlısıyla gelsinler inşallah canım ben de Ekim’i beklemez Eylül sonu gibi gelir diye düşünüyorum ilk doğumum normal bakalım bi aksilik çıkmazsa yine normal istiyorum topik güzel bilgi alışverişi oluyor
Çok da şey etme hiç okumayacak nego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?