Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demeeeyiiinnn

Bırakayım mı omegayı

Ben hamilelikte diyet yaptım ve hamur işini minumuma indirdim. İnanılmaz bir iştahım vardı
Bu iştahı da ceviz fındık badem, protein gibi şeylere yönlendirdim. sonuç yerinde duramayan bir çocuk çıktı ama kafa zehir

Çok şükür sonuçları temiz çıktı şu an dinlemiyor. Çok teşekkür ederim

Mefisto Kulübü
Yine cinayetler, yine dedektif Rizzoli ve Dr. Isles.
Bu sefer şeytan, düşen melekler, eski efsaneler, mitler de işin içinde. Bolca sembol içeriyor, çok sevdim o yüzden kitabı. Kötülüğü sorgulatıyor okuyanlara.
Noel gecesinde bulunan bir cesetle başlıyor kitap, bir kadın vücudu parçalara ayrılmış ve olay yerinde sanki bir ayin yapılmış gibi satanik simgeler çizmiş katil her yere. Otopsi sırasında vücut parçalarından kimisinin başka bir cesete ait olduğu ortaya çıkıyor.

Ay benim kızkardeşim öyleymiş kova burcu hala öyle sakin uyumlu inanamazsın
O zaman ben yeniydim burda,okumuştum yorumları o yüzden okumadım
Tüh kötü etkilemişiz seni ama harika bi kitap
Hayırlısıyla gelsinler inşallah canım ben de Ekim’i beklemez Eylül sonu gibi gelir diye düşünüyorum ilk doğumum normal bakalım bi aksilik çıkmazsa yine normal istiyorum topik güzel bilgi alışverişi oluyor
Direk aklıma gelen oydu hahahahaa. Hastanede insanların yerlere tuvaletlerini yapmaları geldi aklıma yine
Çok da şey etme hiç okumayacak nego

Peki gözyaşı yalayan köpeği unutabilir misin söyle he unutabilir misin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…