• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C Calcifer bal dudak ben geldim :KK74: kamçila beni :KK30: son bir senedir kursumdan dolayi sadece kurs kitaplarina maruz kaldim simdi kitaplarıma donmek istiyorum :oops:
Turkiyede de koli koli kitabım var gidince getircem burdada var biraz yeni de satin alcam.
Kapiniz bana da açık mi :KK56:

Günaydın herkese yatılı misafirlerim vardı
Havalar da çok sıcak kitap okumayı çok istesemde malesef okuyamıyorum istediğim gibi sizin aranızda kaplumbağa hızıyla ilerliyorum ama olsun az olsun bizim olsun değil mi
HAZİRAN AYI LİSTESİ

EN ÇOK KİTAP OKUYANLAR
1. @firdefs 9 Kitap
2. @Ysf42 8 Kitap
2. @Natsume 8 Kitap
3. @Life light 5 Kitap
3. @kimlanbu 5 Kitap
3. @Ozlemlerhayallar 5 kitap

EN ÇOK SAYFA OKUYANLAR
1. @Natsume 3050 Sayfa
2. @Ysf42 2429 Sayfa
3. @firdefs 2192 sayfa

HAZİRAN AYINDA OKUNAN TOPLAM KİTAP

100 ADET

HAZİRAN AYINDA OKUNAN TOPLAM SAYFA SAYISI
29.560
SAYFA
Dereceye girenleri tebrik ediyorum:KK9:
bütün okuyan arkadaşların da ağzına sağlık ❤️
Tebrik ederim kızlar

C Calcifer bal dudak ben geldim :KK74: kamçila beni :KK30: son bir senedir kursumdan dolayi sadece kurs kitaplarina maruz kaldim simdi kitaplarıma donmek istiyorum :oops:
Turkiyede de koli koli kitabım var gidince getircem burdada var biraz yeni de satin alcam.
Kapiniz bana da açık mi :KK56:
t1559.gif
oldu mu :D

Gel canım benim tabi ki yer var sana her zaman :KK8:

Günaydın herkese yatılı misafirlerim vardı
Havalar da çok sıcak kitap okumayı çok istesemde malesef okuyamıyorum istediğim gibi sizin aranızda kaplumbağa hızıyla ilerliyorum ama olsun az olsun bizim olsun değil mi

Tebrik ederim kızlar
Az ya da çok durumumuz el verdiği şekilde hepimiz okuyoruz. Bağğğğğzzzıııları yemiyor içimiyor okuyor :D Seni de tebrik ederim ağzına sağlık ❤️

Az ya da çok durumumuz el verdiği şekilde hepimiz okuyoruz. Bağğğğğzzzıııları yemiyor içimiyor okuyor :KK70: Seni de tebrik ederim ağzına sağlık ❤️
Teşekkür ederim canım. Sizin aranızda olmak buraya bildirim yapacağımı hatırlamak bile beni dürtüyor hemen kalk 3 5 ne olursa okuyor diyor içimden Bi ses.
Bu arada ben yıllık hedef falan belirlemedim burda diye hatırlıyorum listede de göremedim demek ki eklememişiz demi 😊😊

Hoş geldin canım 🥰
hos buldum :KK60:
hahhahah şaşırtmayı severim :KK76:

Şimdi sen ilk sayfayı şöyle bir oku aklına takılanları ben sana açıklayayım ❤️
Tamam canm anladim simdi guzel bi kahvalti yapim okuduğum kitabi atarim daha dogrusu yenisine basliyorum bugün, bu ay
Küçük prens ve Kinderland diye cizgi bir roman okudum. :dondurma: her turden okumayo severim dini kitaplar da var baya önereceğim size 😊

Teşekkür ederim canım. Sizin aranızda olmak buraya bildirim yapacağımı hatırlamak bile beni dürtüyor hemen kalk 3 5 ne olursa okuyor diyor içimden Bi ses.
Bu arada ben yıllık hedef falan belirlemedim burda diye hatırlıyorum listede de göremedim demek ki eklememişiz demi 😊😊
topik kurdum rezil olmayayım iki üç sayfa okuyayım diyorum bazen :D
O listeyi daha çıkarmadım. Bir kaç kişi daha var hazırlayınca soracağım ❤️

hos buldum :KK60:

Tamam canm anladim simdi guzel bi kahvalti yapim okuduğum kitabi atarim daha dogrusu yenisine basliyorum bugün, bu ay
Küçük prens ve Kinderland diye cizgi bir roman okudum. :dondurma: her turden okumayo severim dini kitaplar da var baya önereceğim size 😊
Bildirim sayfamız da bu ❤️

Bildirim sayfamız da bu ❤️
Gecen ay okugum kitabi da yazabilir miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X