Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün kızımın benden istediği. Anne kitapları çıkartalım kitaplıktan. onlarla çok güzel kuleler yapalım. Kitaplığın önünde masa olmasa beler olur acaba
Çok şükür benimki dağıtmıyor ama zamanında bütün kitaplığı indirmişliği var

Selam kızlar
Dün akşam stephen king medyumu bitirdim.. çok az okuyabiliyorum evde olmadığım için. Kitap önsezileri olan küçük bir çocuk ve ailesiyle ilgili.. babasının bir otelde işe başlamasıyla olaylar ilginç bir hale geliyor.. tavsiye ederim.

Bugün kum adama başladım. Küçük bir kitap ama çok merak ediyorum. Bitirince yorumlarımı aktaracağım herkese iyi geceler..

İyi geceler herkese

Kitap okuyamıyorum malesef. Okumayı çok istiyorum ama fırsatım olsa dahi elime alamıyorum ki fantastik okuyorum. Akması lazımdı aslında

Oğlumu emmeden ayırdım uykusu düzene de bindi. Daha fazla fırsat bulur okurum diye düşünmüştüm. Olmadı.

Bol okumalı zamanlarda görüşmek üzere

Ay kizlar bu levin karenina iskence oldu bana kitap birakma huyum yok olsa hemen birakacagim ama kitaba basladigim zaman birakip yenisine gecemiyorum 1. Kitap bitmek uzere sayfa 513teyim. Evde kitap okuyamiyorum annem bende aksam sohbet muhabbet vakit geciyor. Uc gune bir 24 saat nobetim var o zman ne kadar okuyabilirsem bu ara boyleyim malesef

Levin ile ilgili düşüncelerini alabiliriz

E biz dedik, sende ben severim dedin Levin'in sevilme ihtimali yok, duygulara aykırı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…