- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.231
- 598
hiç de bile erkenciyim bugün, işlerim vardı ancak geldimC Capanin Gururu Teyom şuanda hala rüya görüyor sanırım
yada kahvaltıahh canım kahvaltı olsanda yesek
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç de bile erkenciyim bugün, işlerim vardı ancak geldimC Capanin Gururu Teyom şuanda hala rüya görüyor sanırım
yada kahvaltıahh canım kahvaltı olsanda yesek
![]()
eski nick neydi ki aceper yada geç o buraya gelecek![]()
Geldi ben gidiyoruuummmmmhiç de bile erkenciyim bugün, işlerim vardı ancak geldim![]()
Ben de eskiden açık tenliydim. Artık esmerim. Teşekkürler Antep.Öff sıcak deme bana. açık tenliyim nefret ediyorum sıcaktan![]()
Sen hangi şehirdesin? Ben Temmuz ayında Antep’teyim. Söyleyeceklerim bu kadar.lütfen üstüme biri toprak atabilir mi?
bu sürünme fotosu ise biz ölmüşüz burda![]()
![]()
GitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeGeldi ben gidiyoruuummmmm![]()
Yani yine de gelecekYanına ugrayamadik arabamız doluydubayramdan iki hafta sonra gelecek sevgili canım kayınvalidem
![]()
Az dinleneyim ya çok yoruldum teo. Ben yokken buraları boş bırakmaGitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
antebin hamamlarıSen hangi şehirdesin? Ben Temmuz ayında Antep’teyim. Söyleyeceklerim bu kadar.![]()
selam ben bekir, arkadaşlar bana bezgin bekirde der danışalım mıeski nick neydi ki acep![]()
ooo memnun oldum bekirim, bezginlikten yeşilliğe geçişin hayırlı olsunselam ben bekir, arkadaşlar bana bezgin bekirde der danışalım mı![]()
aslında eskidende yeşildim ama kuruttular beniooo memnun oldum bekirim, bezginlikten yeşilliğe geçişin hayırlı olsun![]()
buranın bir yoklama saati varhiç de bile erkenciyim bugün, işlerim vardı ancak geldim![]()
Sabah etiket yapıyorum işte. Gelmeyenleri takip ediyorum ay sonu etiketten çıkarıyorum. Bir nevi yoklama varburanın bir yoklama saati var![]()
geç kalanlar ne olacakSabah etiket yapıyorum işte. Gelmeyenleri takip ediyorum ay sonu etiketten çıkarıyorum. Bir nevi yoklama var![]()
güzel sorugeç kalanlar ne olacak![]()
Er geç cevap veriyorsa sıkıntı yok. ama bir ayda bir mesaj atmayan da etikette kalmasın zatengeç kalanlar ne olacak![]()
O kadar mı sevindinayyy iki gözümün çiçeği bana kızgın atmışşş![]()
![]()
heeeeO kadar mı sevindin![]()