- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.231
- 598
hiç de bile erkenciyim bugün, işlerim vardı ancak geldimC Capanin Gururu Teyom şuanda hala rüya görüyor sanırım
yada kahvaltıahh canım kahvaltı olsanda yesek
eski nick neydi ki aceper yada geç o buraya gelecek
Geldi ben gidiyoruuummmmmhiç de bile erkenciyim bugün, işlerim vardı ancak geldim
Ben de eskiden açık tenliydim. Artık esmerim. Teşekkürler Antep.Öff sıcak deme bana. açık tenliyim nefret ediyorum sıcaktan
Sen hangi şehirdesin? Ben Temmuz ayında Antep’teyim. Söyleyeceklerim bu kadar.lütfen üstüme biri toprak atabilir mi?
bu sürünme fotosu ise biz ölmüşüz burda
GitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeGeldi ben gidiyoruuummmmm
Yani yine de gelecekYanına ugrayamadik arabamız doluydubayramdan iki hafta sonra gelecek sevgili canım kayınvalidem
Az dinleneyim ya çok yoruldum teo. Ben yokken buraları boş bırakmaGitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
antebin hamamlarıSen hangi şehirdesin? Ben Temmuz ayında Antep’teyim. Söyleyeceklerim bu kadar.
selam ben bekir, arkadaşlar bana bezgin bekirde der danışalım mıeski nick neydi ki acep
ooo memnun oldum bekirim, bezginlikten yeşilliğe geçişin hayırlı olsunselam ben bekir, arkadaşlar bana bezgin bekirde der danışalım mı
aslında eskidende yeşildim ama kuruttular beniooo memnun oldum bekirim, bezginlikten yeşilliğe geçişin hayırlı olsun
buranın bir yoklama saati varhiç de bile erkenciyim bugün, işlerim vardı ancak geldim
Sabah etiket yapıyorum işte. Gelmeyenleri takip ediyorum ay sonu etiketten çıkarıyorum. Bir nevi yoklama varburanın bir yoklama saati var
geç kalanlar ne olacakSabah etiket yapıyorum işte. Gelmeyenleri takip ediyorum ay sonu etiketten çıkarıyorum. Bir nevi yoklama var
güzel sorugeç kalanlar ne olacak
Er geç cevap veriyorsa sıkıntı yok. ama bir ayda bir mesaj atmayan da etikette kalmasın zatengeç kalanlar ne olacak
O kadar mı sevindinayyy iki gözümün çiçeği bana kızgın atmışşş
heeeeO kadar mı sevindin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?