- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 34
Anlaştıkelde üye çok olacak zaten, seni muaf tutarım
Nazardan muaf olmam karşılığında yardıma hazırım tatlım
elde üye çok olacak zaten, seni muaf tutarım
Neler okuyorumAnlaştıkÇalışmalarımızı özelden yürütelim
Nazar derneğine üye olmak ister misinNeler okuyorum
YesNazar derneğine üye olmak ister misin
Kendi topiğime bunu yapamam. Çok okusunlar okuyalım diye açtım
Kızgın atıyor
Temmuz da tatilde okurum dedim okuyamadımKendi topiğime bunu yapamam. Çok okusunlar okuyalım diye açtım
Alırım aklınızı ayağınızı denk alın lalalsldşdşTemmuz da tatilde okurum dedim okuyamadımKendime nazar değdirdim boşa gitmesin dedim
Alırım aklınızı ayağınızı denk alın lalalsldşdş
Ben de sadece Kavim'i okumuştum yazarın:)Madem cocuklarin kudurma saati, bende kitap okuyup duymazdan geleyim Anne Anne seslerini
Eki Görüntüle 2892995
Bu arada Ahmet Ümit in Kavim ve Kirlangic cigligini birbirine bagli iki romanmis. Nevzat komiser den bahsettigi baska romani var mi acaba?
Kirlangic cigligi ile serinin sonunu okumus gibiyim. Kavim de bir önceki seri gibi.
Birseyler eksik
Nevzat, Ali ve Zeynep nasil birlikte calismaya basliyor, esinin ve kizinin öldürüldügü olay romanlardan birinde geciyor mu? Kafamda deli sorular. Yeni kitaba baslasamda aklim Nevzat komiserde
Yaa nasıl da gelirsin sayfayaNeler okuyorum
Ay maşAllah maşAllah hızına yetişmek ne mümkünMaksim gorki firtinanin habercisi kitabi bitti. Kitabin icinde farkli farkli bikac tane hikaye vardi ve hepsi birbirinden guzeldi.butun hikayelerin temasi acı ydı. O donemin halkinin yasadigi sıkıntılar,eziyetler,acilar cok guzel anlatilmis. Cok begendigim bi kitap oldu tavsiye ederim herkese.
Yeni kitabim mine izgi den oglumu yetistiriyorum. Bu kitabi oglum kucukken okumustum. Şimdi tekrar okumak istedim.herkese keyifli okumalar
Canım ben polisiye romanlarının hepsinde Nevzat Komiser var diye biliyorum. Eşime sordum o da öyle söyledi ama yanlış bilgi vermek istememMadem cocuklarin kudurma saati, bende kitap okuyup duymazdan geleyim Anne Anne seslerini
Eki Görüntüle 2892995
Bu arada Ahmet Ümit in Kavim ve Kirlangic cigligini birbirine bagli iki romanmis. Nevzat komiser den bahsettigi baska romani var mi acaba?
Kirlangic cigligi ile serinin sonunu okumus gibiyim. Kavim de bir önceki seri gibi.
Birseyler eksik
Nevzat, Ali ve Zeynep nasil birlikte calismaya basliyor, esinin ve kizinin öldürüldügü olay romanlardan birinde geciyor mu? Kafamda deli sorular. Yeni kitaba baslasamda aklim Nevzat komiserde
Çekmiş beniYaa nasıl da gelirsin sayfaya
Benimde bildiğim kadarıyla polisiye olanlarda hep Nevzat komiser var. Eşiyle çocuğundan sık sık bahşediyor ama o kadar çok kitabını okudum ki hangisinde neyden bahsediyordu tam hatırlayamıyorum şuanda. Fakat son kitabi kayıp tanrılar ülkesinde artık yıldız komiser geliyor. O elimde ama henüz okumadım bendeMadem cocuklarin kudurma saati, bende kitap okuyup duymazdan geleyim Anne Anne seslerini
Eki Görüntüle 2892995
Birseyler eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?