Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maksim gorki firtinanin habercisi kitabi bitti. Kitabin icinde farkli farkli bikac tane hikaye vardi ve hepsi birbirinden guzeldi.butun hikayelerin temasi acı ydı. O donemin halkinin yasadigi sıkıntılar,eziyetler,acilar cok guzel anlatilmis. Cok begendigim bi kitap oldu tavsiye ederim herkese.
Yeni kitabim mine izgi den oglumu yetistiriyorum. Bu kitabi oglum kucukken okumustum. Şimdi tekrar okumak istedim.herkese keyifli okumalar

Madem cocuklarin kudurma saati, bende kitap okuyup duymazdan geleyim Anne Anne seslerini

Bu arada Ahmet Ümit in Kavim ve Kirlangic cigligini birbirine bagli iki romanmis. Nevzat komiser den bahsettigi baska romani var mi acaba?
Kirlangic cigligi ile serinin sonunu okumus gibiyim. Kavim de bir önceki seri gibi.
Birseyler eksik
Nevzat, Ali ve Zeynep nasil birlikte calismaya basliyor, esinin ve kizinin öldürüldügü olay romanlardan birinde geciyor mu? Kafamda deli sorular. Yeni kitaba baslasamda aklim Nevzat komiserde

Ben de sadece Kavim'i okumuştum yazarın:)
Yeni kitabı da heryerde görüyorum merak ediyorum ama bir sıralama varsa ona göre okumak isterim:)
Bilgisi olan arkadaşlar yazar inşallah:))

Ay maşAllah maşAllah hızına yetişmek ne mümkün
Canım ben polisiye romanlarının hepsinde Nevzat Komiser var diye biliyorum. Eşime sordum o da öyle söyledi ama yanlış bilgi vermek istemem

Benimde bildiğim kadarıyla polisiye olanlarda hep Nevzat komiser var. Eşiyle çocuğundan sık sık bahşediyor ama o kadar çok kitabını okudum ki hangisinde neyden bahsediyordu tam hatırlayamıyorum şuanda. Fakat son kitabi kayıp tanrılar ülkesinde artık yıldız komiser geliyor. O elimde ama henüz okumadım bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…